Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Tilbehør

Om tilbehør

I vores tilbehørs sektion, har vi valgt at have et lille udvalg, som er overskueligt og nemt at finde rundt i. Du finder produkter fra vores leverandører Joma og Macron, der er kendt for deres lækre design. Mærkerne bruges af flere premier league, la liga og serie a klubber, så du kan være sikker på at kvaliteten er i orden.

Vi sælger alt fra baselayer, bolde og overtrækstrøjer og har for nylig også fået lægetasker fra Masita, som indeholder alt til førstehjælp og lette sportsskader. Vi prøver hele tiden at finde de bedste produkter til vores tilbehørs side, finder du ikke det du manglede, så skriv gerne til os. Vi har kontakt til mange leverandøre, der muligvis kan ligge inde med de I ønsker.

Strømpetape og støvletasker

Vores strømpetape eller fodboldtape, som det også kaldes, fås i alle standard farver og kan hjælpe med at holde fast på benskinnerne. Tapen sørger for at benskinnerne ikke glider op og ned af benet når man har lavet en glidende tackling. Rullerne kan købes af 10 stk. Af gangen og har en længde på 20 meter, så blot ved at købe en “rulle”, er der rigeligt til de næste mange kampe.

Med vores støvletasker kan du give dine fodboldstøvler ekstra pleje. De er idéele til når støvlerne er blevet svinet til eller våde, så du ikke får mudret andre ting i din sportstaske til. Støvletaskerne kan nemt vasket i vaskemaskinen og kan også bruges til opbevaring af strømpetape eller lignende.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)