Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Sportstøj med tryk til hold og virksomheder

Design og køb sportstøj med tryk - f.eks. fodboldtrøjer, løbetrøjer og træningssæt.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Sportstøj med tryk til hold og virksomheder

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge sportstøj med tryk?

Løbetøj med logo

Vi er eksperter i at levere stort set alle typer sportstøj med tryk. Dette gælder lige fra fodboldsæt til små fodboldklubber, floorballtøj til mellemstore hold og løbetrøjer til nogle af de største virksomheder i landet.

Vi står selv for alle dele af processen og sælger nogle af de bedste mærker på markedet. Vi garanterer derfor altid den bedste kvalitet til de måske bedste priser i Danmark.

Macron Wezen Fodboldsæt
Se priser og udvalg

Sportstøj til alle niveauer

Der findes mange forskellige sportsgrene - og de fleste kan spilles på alt fra eliteniveau til hyggeniveau med gode venner. På alle niveauer er det dog, i vores øjne, super vigtigt at se godt ud som hold, da det giver sammenhold og kampgejst. Man kan skille sig ekstra ud fra mængden ved f.eks. at have flotte logoer eller specielle tekster trykt på tøjet.

Hos Sportmonda tilbyder vi et stort udvalg af sportstøj og går meget op i at vi altid tilbyder god kvalitet til en fornuftig pris. Er man mest til ensfarvet sportstøj eller skal der være spil med farverne, så er det bare med at vælge mellem en af vores mange modeller og de forskellige detaljer. Vi tilbyder det meste sportstøj i størrelser fra 6XS til 3XL (nogle modeller findes både mindre og større). I kan samtidig sagtens differentiere mellem størrelserne for over- og underdele, hvis I ønsker dette.

Vi benytte en række forskellige producenter - og tilbyder f.eks. et stort udvalg af modeller fra Joma og Macron, da det generelt er høj kvalitet og i flot design.

Stort udvalg i jeres farve

Ved du allerede at jeres klub eller hold skal spille i bestemte farver? Så er der stadigvæk mange muligheder. Er jeres farver f.eks. blå og hvid, så kan vi tilbyde mange forskellige design.

Vi har sæt med tynde striber og tykke striber på tværs. Sæt med detaljer på ærmerne eller farvekombinationer på brystet. Sættene kan også have tykke eller tynde lodrette striber eller sågar farvekombinationer i små firkanter. Vi tilbyder dog naturligvis også helt simple og ensfarvede spilletrøjer.

Herunder kan du få en ide om vores store udvalg ved blot at se på 2 farver (blå og hvid) - shortsene kan altid vælges i andre farver:

Joma Inter
Joma Inter Holdsæt
Se priser og udvalg

Joma Tiger
Joma Tiger Holdsæt
Se priser og udvalg

Joma Flag
Joma Flag Fodboldsæt
Se priser og udvalg

Joma Crew III
Joma Crew III fodboldtrøjer
Se priser og udvalg

Joma Winner
Joma Winner fodboldtrøje
Se priser og udvalg

Joma Essential
Joma Essential Klubdragt
Se priser og udvalg

Joma Champion V
Joma Champion V fodboldtrøjer
Se priser og udvalg

Joma Combi
Joma Combi Holdsæt
Se priser og udvalg

Nemt at bestille tryk på jeres sportstøj

Når man køber sportstøj med tryk hos Sportmonda, så er standardtryk med i prisen, dvs, at der allerede er følgende indregnet:

Når du har bestemt dig for hvilken model og farve du ønsker til dit sportstøj, så skal trykket vælges. Her har vi opbygget en intuitiv menu som guider dig gennem de forskellige valg. Du kan f.eks. Vælge mellem 5 forskellige skrifttyper og flere forskellige farver til trykket:

Skrifttyper:

Skrifttype Tryk Muligheder

Eksempler:

ARGENTINA Skrifttype
Skrifttype Tryk Argentina
SPANSK Skrifttype
Skrifttype Tryk Spansk
ITALIENSK Skrifttype
Skrifttype Tryk Italiensk
ENGELSK Skrifttype
Skrifttype Tryk Engelsk
FRANSK Skrifttype
Skrifttype Tryk Fransk

Farverne der tilbydes afhænger af farvevalget på trøjerne, her er et eksempel på nogle af de farver som du kan vælge imellem:

Trykfarve Muligheder

Det lille klublogo på brystet kan sagtens have flere farver, så kommer der dog et tillæg på +49 kr. Klublogo placeres på venstre siden af brystet og har normalt en størrelse på ca. 7,5 cm i bredden, medmindre i specifikt ønsker andet.

Joma Tiger Klublogo

Derudover tilbyder vi også tryk af sponsorer på jeres sportstøj. Vi kan trykke lige det jeres sponsor ønsker - I skal blot sende os sponsorlogoet. Vi kan benytte flere forskellige filtyper, men resultatet bliver ofte best med logoer i vektor-format (f.eks. .svg, .eps eller .ai). Sponsorlogoerne kan ligeledes trykkes i én eller flere farver. Hvis ikke I selv har en sponsor, så har I muligheden for at vælge Sportmonda som sponsor og dermed få 10% rabat på jeres ordre.

Joma Combi Sportstøj
Se priser og udvalg

Sportstøj med eget tryk til virksomheder

I dag er der stor fokus på motion og deltagelse i diverse aktiviteter for sundhedens skyld. Mange firmaer er blevet gode til at motivere deres ansatte med at tilbyde dem sunde goder og indimellem er det sportstøj der er blandt goderne. I dette tilfælde giver det god mening for virksomhederne at få tryk på sportstøjet, således at man udnytter muligheden for eksponering og at skabe en følelse af tilknytning fra medarbejderens side.

Man kan hos Sportmonda gøre noget ekstra ud af sit sportstøj. Vi tilbyder sportstøj i høj kvalitet i mange dejlige farver - samt tryk uden grænser. Vi sætter en ære i at vores sportstøj med tryk gør dig tilpas og parat til din sportsgren.

Selvom det ofte er forskellige løb, som virksomheder køber sportstøj til, så oplever vi også at flere virksomheder begynder at have f.eks. fodboldhold, håndboldhold eller cykelhold.

I forhold til fodbold, så vælger mange virksomhedshold at deltage i DAIs fodboldturneringer. Der findes også mange andre muligheder, men her kan man i hvert fald let få en masse gode oplevelser ved f.eks. at møde konkurrenter, leverandører eller kunder.

Spørgsmål omkring sportstøj med tryk

Har I nogle spørgsmål omkring kvalitet, valgmuligheder eller noget helt tredje, så skal I endelige bare sende os en mail på info@sportmonda.dk.

Vi sidder parat til at svare på alle jeres spørgsmål eller f.eks. Hjælpe med forslag til designet.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)