Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Spillesæt med tryk til hold

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres spillesæt med tryk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Spillesæt med tryk til hold

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge spillesæt med tryk til jeres hold?

Når I vælger Sportmonda som leverandør af jeres Fodbold spillesæt eller Håndbold spillesæt er I sikret en samarbejdspartner der altid fokuserer på høj kvalitet, flot design og en god pris. Vi har over de seneste år leveret spillesæt til en lang række tilfredse hold indenfor sportsgrene som fodbold, håndbold, basketball og flagfootball.

spillesæt fra Joma til f.eks. fodbold
Start dit design

Stort udvalg og spillesæt til gode priser

Vi mener det er vigtigt at have et stort udvalg af design og farver at vælge imellem ­ og pt. har vi f.eks. mere end 200 design/farve­kombinationer for fodboldtrøjer. Dette er med til at sikre, at de fleste hold vil kunne finde et design og en farve hos os, som passer godt til deres behov.

Vi benytter os primært af 3 producenter når det gælder spillesæt. Disse tre producenter har vi udvalgt på baggrund af en række forskellige krav der bl.a. dækker kvalitet, design og pris. Samlet set er det vores vurdering at disse 3 mærker er blandt de allerbedste når det gælder disse kriterier.

Spillersæt fra italienske Macron

Det italienske mærke Macron er ved at slå sig fast på den internationale scene med tøjsponsorat af bl.a. Napoli (IT), Aston Villa (EN) og Lazio (IT). Macron er måske endnu ikke blandt de største sportsbrands i Danmark, men når vi snakker kvalitet er de helt i top.

Macron arbejder løbende på at udvikle teknologien bag deres tøj ­og dette er en af årsagerne til at åndbarhed og kvaliteten er blandt de bedste på markedet.

Ud over den høje kvalitet er Macron også garant for fede designs. Dette er en af årsagerne til, at Kuma sættet fra Macron i en længere periode var vores bedst sælgende spillersæt. Macron er historisk kommet med 2­-3 nye modeller hver sæson og holder dermed ligeledes deres portefølje af spillesæt helt opdateret løbende. Den tid af året, hvor nye design bliver præsenteret føles derfor altid som en lille jul for os.

Spillesæt fra spanske Joma

Det spanske mærke Joma, som ligeledes er specialiseret indenfor sportstøj har virkelig vundet vores hjerter på det seneste. Deres flotte design, som f.eks. Crew II og deres nye Tiger spilletrøjer, er efter vores mening noget af det flotteste der fås på markedet for lige nu.

Kvaliteten på Jomas spillesæt er ligeledes i toppen af markedet og med en pris der ligger betydeligt under de største brands får man virkelig værdi for pengene.

Joma er som brand især stort i Sydamerika, hvor de også sponsorere flere større klubber og landshold. I Europa er de dog også begyndt at gøre sig mere bemærket med sponsorater af større klubber ­ og i dag spiller flere Serie A og La Liga klubber i Joma tøj. Blandt disse klubber kan nævnes Fiorentina (IT), Palermo (IT), Granada (SP) og Getafe (SP).

Fodbold spillesæt fra danske ATMO

Vi har for nyligt valgt at tage det nye danske sportsmærke, ATMO, ind i vores portefølje. Strategien for ATMO passer perfekt ind i vores krav, da de fokuserer på flot design og god kvalitet til en rimelig pris.

Vi forventer at ATMO over de kommende sæsoner vil udvide deres sortiment betydeligt, hvilket vil komme jer alle til gode, hvis deres kvalitet og design forsat lever op til det de har åbnet med.

Skal I have nye fodbold spillesæt kan derfor godt anbefale at tage et ekstra kig på ATMO sættene.

Spillersæt handler også om følelser

Spillersættet Joma til fodbold eller håndbold

Start dit design

Vi ­er tre unge sportsentusiater ­der startede Sportmonda i 2013. Vi elsker sport og har altid gået meget op i, at udstyr og spillesæt skal være i orden. Vi havde som udøvere af bl.a. fodbold, flagfootball og håndbold svært ved at finde en leverandør af spillersæt der levede op til alle vores forventninger. Dette var vores motivation for at starte Sportmonda ­ og gå efter at blive den foretrukne leverandør af spillesæt i Norden.

For os er spillersæt ikke bare en simpel uniform man tager på for at dyrke holdsport. For os kan det rigtige spillersæt sætte en masse følelser i gang, f.eks. stolthed, glæde og følelsen af sammenhold. Disse følelser får vi stadigvæk selv, hvis vi samlet trækker i nogle fede spilledragter. Dette er ligegyldigt om der er tale om en stor turnering eller en træningskamp for sjov - ­følelsen af sammenhold og stolthed kan sagtens være lige stor i begge tilfælde.

Det er derfor vores motivation, at prøve at skabe de samme følelser hos hold der køber spillersæt hos os. Vi siger ikke at I bliver bedre sportsfolk af et fedt spillesæt, men vi mener ikke man skal undervurdere den indflydelse det mentale aspekt som f.eks. stolthed kan have.

Det spillesæt som I går og ønsker

Vi har en grundlæggende målsætning om, at kunne levere lige præcis det spillesæt I ønsker jer. Derfor kan I kombinere trøjer, shorts og sokker præcist som I ønsker det. Vi sætter ikke nogle begrænsninger på dette punkt og på samme måde kan I f.eks. også selv vælge jeres tryk, herunder placering, farve, skrifttyper osv.

På trods af den store valgfrihed, så vil vi også gerne gøre det nemt og simpelt for jer der ikke nødvendigvis ønsker at designe jeres sæt helt fra bunden. Vi har derfor sammensat en række skabeloner, standarder og pakker, der gør det nemmere at vælge et fuldt spillesæt med tryk af f.eks. navn og nummer. Dette er ligegyldigt om der er tale om spillersæt til håndbold, fodbold, floorball eller noget helt fjerde.

Skabeloner, rammer og erfaring

Vi har som nævnt en række skabeloner og standarder for design, f.eks. indenfor skrifttyper. Dette er for at hjælpe jer, som ikke har et behov for en specialløsning på alle parametre. Til jer foreslår vi f.eks. 6 forskellige skrifttyper, som I så kan vælge imellem.

Vi yder meget gerne al den støtte I har behov for i designprocessen ­ og det er vores klare mål at gøre processen så simpel som muligt. Vi tager derfor også altid ansvar for at sikre, at vi har tilstrækkeligt med informationer til at kunne trykke jeres spillesæt.

Et andet eksempel på et område, hvor vi har defineret nogle standarder, er i forhold til størrelsen og placeringen af trykket. Ønsker I f.eks. nummer og navn på trøjerne, så har vi en standard for hvor dette placeres og hvilken størrelse der benyttes, medmindre I har specielle ønsker om andet. Det samme gør sig gældende for logoer, sponsortryk osv.

Fodbold spillesættet Craft

Start dit design

Spillesæt til alle behov

Lige meget om I spiller turneringer under DBU, DAI eller et helt tredje forbund - eller bare skal deltage i en privat turnering - så tror vi på, at vi har spillesættet der dækker jeres behov.

For os symboliserer en “god pris” at man får værdi for pengene ­ og vi stræber altid efter at vores kunder oplever dette. Vi har derfor også spillesæt i forskellige prisniveauer og hos os er det muligt at købe spilletrøjer helt ned til DKK 189 pr. stk. inkl. moms og tryk.

I forhold til den høje kvalitet, som vi sikrer alle vores spillesæt har, så er dette en næsten uhørt god pris. Vi håber derfor også på, at det åbner muligheden for, at flere hold nu kan købe sig nogle flotte spillesæt, som de er glade for og stolte af.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)