Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Spillertrøjer - design og køb jeres næste spillertrøjer med eget tryk

Er I på jagt efter nye spillertrøjer til jeres hold eller forening? Så gør jer selv en tjeneste og kig på vores udvalg af spillertrøjer og andet spillertøj med tryk. Kvalitet og design er helt i top – og vi har altid gode og konkurrencedygtige priser.

Spillertrøjer med tryk

Joma Champion V spillertrøjer med tryk

Se priser og udvalg

Fælles spillertrøjer med tryk er uden tvivl noget, som kan give sportshold en følelse af sammenhold og stolthed. Hvis det så samtidig er spilletrøjer i høj kvalitet og flot design vil effekten kun blive større.En stor del af vores motivation er at finde her. Vi har nemlig en ambition om at at levere flotte spilletrøjer i høj kvalitet til hold i alle størrelser.

På spillertøj til fodbold, håndbold og andre sportsgrene er trykket et rigtig vigtigt element. Vi tilbyder derfor stor valgfrihed i forhold til trykket, samtidig med at vi meget gerne assistere med hjælp og vejledning, hvis du gerne vil sikre at f.eks. størrelsen på jeres tryk er indenfor det normale.

Spillertøj til fodbold

Vi startede oprindeligt med at lave spillertøj til fodbold. Derfor har fodbold spillertrøjer også en speciel plads i vores hjerter.

Vi har også alle selv spillet fodbold - og på den måde startede vi med et indgående kendskab til de krav og forventninger man som spiller har til spillertrøjer. Vi har dog med tiden erfaret, at mange af forventningerne til kvalitet, design og tryk går på tværs af en række sportsgrene.

Spillertøj til håndbold

Craft Contrast spillertrøjer med tryk

Se priser og udvalg

Når det gælder spillertøj til håndbold, så er vores erfaring at der er stort fokus på holdbarhed, da der ofte bliver hevet i trøjerne. Vores kvalitetstest af tøjet indebærer derfor også dette, for at sikre at vi kan imødekomme forventningen.

På de fleste andre parametre er forventningen til håndbold spillertrøjer dog meget lig forventningen til fodbold spillertrøjer.

Billige spilletrøjer

Vi sælger spilletrøjer med tryk i en række forskellige prisniveauer, så det er derfor også muligt at finde billige spilletrøjer hos os. Det er dog vigtigt for os at understrege, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af tøjet.

Det kan derfor heller ikke afvises, at I kan finde billigere spilletrøjer andre steder. Vi kan dog til gengæld garantere at I får god værdi og kvalitet for pengene, hvis I vælger et par billige spilletrøjer hos os.

Udvalgte producenter af spillertrøjer

Vi har håndplukket alle de leverandører vi i dag har inkluderet i vores sortiment. Dette er primært sket på baggrund af tre parametre: Høj kvalitet, flot design og gode priser.

Spillertrøjer fra Joma

Spanske Joma er en af de mærker vi har udvalgt. Her får man et bredt sortiment af spillertrøjer, træningssæt og tilbehør.

Kvaliteten og design er i top hos Joma og man ser i dag flere hold i de bedste europæiske ligaer spille i holdtrøjer fra Joma.

Spillertrøjer fra ATMO

Vi har valgt at tage det nye dansk sportsmærke ATMO ind i vores sortiment. Dette skyldes primært at vi ser et stort potentiale i dette mærke.

ATMO har et stort fokus på kvalitet og design - og samtidig med at deres udvalg vokser vil vi kunne tilbyde design og modeller som man ikke ser fra andre producenter på markedet.

Spilletrøjer fra Craft

Du burde allerede kende Craft for deres løbetøj, men snart kender du dem med garanti også for deres fodboldsæt. De er lavet i samme høje kvalitet og i nogle fede designs.

Craft Progress holdsæt med tryk

Se priser og udvalg

Spillertrøjer fra Macron

Et fjerde eksempel på et mærke vi har udvalgt er italienske Macron.

Macron var et af de første mærker vi startede med - og vi har fastholdt det gode samarbejde siden. Macron er garant for spillertrøjer i den højeste kvalitet man finder på markedet og prisen ligger alligevel under de dyreste brands.

Det er derfor helt sikkert værd at holde øje med de fede sæt fra Macron, når I kigger nærmere på vores store udvalg.

icon-name-basicicon-number-barca-10icon-number-inter-10icon-number-atletics-10icon-number-fra-10icon-number-arg-10Club Logo (+2 colors)