Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Spillertrøjer med tryk til hold

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres spillertrøjer med tryk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Spillertrøjer med tryk til hold

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge spillertrøjer med tryk til jeres hold?

Håndbold spilletrøjer

Er I på jagt efter nye spillertrøjer til jeres hold, klub eller forening? Så gør jer selv en tjeneste og kig på vores udvalg af spillertrøjer og andet spillertøj med tryk. Kvalitet og design er helt i top – og vi har altid gode og konkurrencedygtige priser. I vores designer kan i selv vælge hvordan jeres nye spilletrøjer skal se ud. Hos Sportmonda kan i selv designe jeres eget holdsæt.

Spillertrøjer med tryk

Craft spillertrøjer med tryk

Start dit design

Fælles spillertrøjer med tryk er uden tvivl noget, som kan give sportshold en følelse af sammenhold og stolthed. Hvis det så samtidig er spilletrøjer i høj kvalitet og flot design vil effekten kun blive større. En stor del af vores motivation er at finde her. Vi har nemlig en ambition om at at levere flotte spilletrøjer i høj kvalitet til hold i alle størrelser.

På spillertøj til fodbold, håndbold og andre sportsgrene er trykket et rigtig vigtigt element. Vi tilbyder derfor stor valgfrihed i forhold til trykket, samtidig med at vi meget gerne assistere med hjælp og vejledning, hvis du gerne vil sikre at f.eks. størrelsen på jeres tryk er indenfor det normale.

I øjeblikket kan man i vores designe vælge om man vil have klublogo i én eller flere farver. Én farve er gratis, hvorimod flere farver koster en smule ekstra. I kan også tilvælge nummertryk på shorts, der giver sættet et mere unikt look. Ønsker i Sponsor på tøjet har i to muligheder. Enten kan i få jeres eget tryk på, som koster lidt mere eller i kan vælge at spille med Sportmonda logo på brystet og bagpå og få 10 % rabat.

Spillertrøjer til fodbold

Vi startede oprindeligt med at lave spillertrøjer til fodbold. Derfor har spillertøj også en speciel plads i vores hjerter. Vores udvalg af trøjer spænder meget bredt. Vi har trøjer både i én farve, med striber, med krave eller også i specielle mønstre. I vores designer kan I selv vælge præcis hvordan jeres trøje skal se ud. Her er det også muligt at bestemme hvad for noget tryk i ønsker. Hos Sportmonda er der ingen minimumsbestilling eller opstartsgebyrer, så selvom I kun skal bruge trøjer til 5-mand, så kan det sagtens lade sig gøre hos os.

Hos Sportmonda ligger vi vægt på:

Hvis I har spørgsmål under jeres bestilling af holdsæt, så kan I altid skrive til os. Vi svarer inden for 8 timer og kan hjælpe med stort set alt inden for tryk på fodboldtrøjer. Vi trykker selv jeres holdsæt og bruger ingen mellem led i vores proces. Det betyder at vi hurtigt kan reagere, hvis der skulle opstå problemer undervejs.

Vi har alle selv spillet fodbold på både amatør og højere serieniveau. Derfor har vi også et indgående kendskab til de krav og forventninger man som spiller har til spillertrøjer. Vi har med tiden erfaret, at mange af forventningerne til kvalitet, design og tryk går på tværs af en række sportsgrene.

Spillertøj til håndbold

Craft spillertrøjer med tryk

Start dit design

Når det gælder spillertøj til håndbold, så er vores erfaring at der er stort fokus på holdbarhed, da der ofte bliver hevet i trøjerne. Vores kvalitetstest af tøjet indebærer derfor også dette, for at sikre at vi kan imødekomme forventningen.

På de fleste andre parametre er forventningen til håndbold spillertrøjer dog meget lig forventningen til fodbold spillertrøjer. I kan derfor roligt bestille et holdsæt fra vores side til håndbold.

Billige spilletrøjer

Vi sælger spilletrøjer med tryk i en række forskellige prisniveauer, så det er derfor også muligt at finde billige spilletrøjer hos os. Det er dog vigtigt for os at understrege, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af tøjet. Vi kan ikke afvise, at I kan finde billigere spilletrøjer andre steder. Men vi kan garantere at I får god værdi og kvalitet for pengene, hvis I vælger et par billige spilletrøjer hos os.

Vores billigste sæt ligger i øjeblikket på 288 kr. inkl. moms og tryk. Sættet er fra det spanske mærke Joma, som der er flere store spanske hold som spiller i. Prisen inkluderer både navn og nummer på trøjen og I kan endda også få eget klublogo på i én farve gratis.

Udvalgte producenter af spillertrøjer

Vi har håndplukket alle de leverandører vi i dag har inkluderet i vores sortiment. Dette er primært sket på baggrund af tre parametre: Høj kvalitet, flot design og gode priser.

Spillertrøjer fra Joma

Joma holdsæt med tryk

Start dit design

Spanske Joma er en af de mærker vi har udvalgt. Her får man et bredt sortiment af spillertrøjer, træningssæt og tilbehør.

Kvaliteten og design er i top hos Joma og man ser i dag flere hold i de bedste europæiske ligaer spille i holdtrøjer fra Joma.

Spillertrøjer fra ATMO

Vi har valgt at tage det nye dansk sportsmærke ATMO ind i vores sortiment. Dette skyldes primært at vi ser et stort potentiale i dette mærke.

ATMO har et stort fokus på kvalitet og design - og samtidig med at deres udvalg vokser vil vi kunne tilbyde design og modeller som man ikke ser fra andre producenter på markedet. Deres første model ATMO Pallas har være en kanon succes og sælges lige nu i flere lande.

Spilletrøjer fra Craft

Du burde allerede kende Craft for deres løbetøj, men snart kender du dem med garanti også for deres fodboldsæt. De er lavet i samme høje kvalitet og i nogle fede designs. Deres nye modeller Craft Fade og Craft Progress er nogle af de sæt, som vi forventer vi vil sælge mest af i år.

Craft holdsæt med tryk

Start dit design

Spillertrøjer fra Macron

Et fjerde eksempel på et mærke vi har udvalgt er italienske Macron.

Macron var et af de første mærker vi startede med - og vi har fastholdt det gode samarbejde siden. Macron er garant for spillertrøjer i den højeste kvalitet man finder på markedet og prisen ligger alligevel under de dyreste brands.

Det er derfor helt sikkert værd at holde øje med de fede sæt fra Macron, når I kigger nærmere på vores store udvalg.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)