Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Spillertøj med tryk til hold

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres spillertøj med tryk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Spillertøj med tryk til hold

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge spillertøj med tryk til jeres hold?

Her hos Sportmonda kan du designe jeres eget spillertøj til jere hold eller klub. I kan vælge mellem et stort udvalg af modeller fra nogle af Europas største mærker - og selv tilføje præcis det tryk I ønsker.

Spillertøj med eget tryk
Se Priser og Udvalg

Vi har et stort udvalg af både kampsæt, træningstøj og andet spillertøj i den bedste kvalitet og det flotteste design.

Design jeres eget spillertøj

Vi har i designeren, på forsiden af denne hjemmeside, opstillet nogle valgmuligheder indenfor tryk. Dette dækker efter vores erfaring behovet for 90% af alle hold. Har I ønsker til designet af jeres spillertøj, som ikke kan imødekommes af designeren, så skriv det som kommentar ved bestilling eller send os en mail på salg@sportmonda.dk.

Lige meget om I har specielle ønsker, eller passer ind i vores standarder, så vil I altid modtage en grafisk skitse af jeres spilletøj til endelig godkendelse. På denne måde sikre vi at der ikke opstår misforståelse, så spillertøjet bliver præcist som I går og drømmer om.

Spillertøj fra de bedste mærker i Europa

Vi har udvalgt nogle af de største mærker i Europa til vores sortiment. Disse mærker er nøje udvalgt ud fra kriterier om pris, kvalitet og design. Vi mener nemlig at den rette balance mellem disse 3 elementer er essentielt for at give jeres hold det bedste resultat.

Spillertøj fra Joma
Se Priser og Udvalg

Vores primære leverandører er Joma, Macron og Craft. Både Joma og Macron er blandt de 6 største leverandører af holdsæt til de store fodboldligaer i Europa. Craft er nok mest kendte for deres løbetøj, men er lige nu i gang med en stor satsning indenfor spillertøj til fodbold og andre sportsgrene. De har derfor bl.a. valgt at sponsorere hold i den hollandske Eresdivision og den svenske Allsvenskan.

Billigt spilletøj til små hold

Vi har bygget et sortiment der sikrer, at vi kan levere nogle af de bedste priser på spilletøj i Danmark. Dette er sikret uden af gå på kompromis med den gode kvalitet - både på selve tøjet men også på trykket. Vi har derfor en række modeller i simpelt design, som kan bestilles til meget lave priser.

Dette har vi gjort for at sikre, at alle har råd til fedt spilletøj. Vi har selv være studerende og haft meget små ressourcer, men dette bør ikke stoppe muligheden for at kunne spille i ens holdsæt. Vi sælger derfor hvert år en del holdsæt og andet spilletøj til små syvmandshold og indendørshold.

Klubaftaler og spillertøj til større klubber

Samtidig med at vi har sikret lave priser til små hold, så kan vi også tilbyde specielle klubaftaler, hvis I er en større klub med et kontinuerligt behov for spillertøj og andet udstyr.

Vil I gerne høre nærmere om muligheden for at indgå en klubaftale, så skriv til os på salg@sportmonda.dk

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)