Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Spilledragter med tryk til hold

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres spilledragter med tryk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Spilledragter med tryk til hold

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge spilledragter med tryk til jeres hold?

Fodbold spilledragter
Håndbold spilledragter

Hos Sportmonda sælger og trykker vi spilledragter til hold indenfor en lang række sportsgrene, f.eks. fodbold, håndbold, basketball, floorball og flagfootball. Vi sætter en stor ære i at levere enestående service og imponerende produkter. Find inspiration til jeres trøjer her

Eksempler på spilledragter

Fodbold spilledragter - Craft

Start dit design

Vores primære producenter af spilledragter er italienske Macron, spanske Joma og skandinaviske Craft. Der er flere årsager til, at vi har valgt at samarbejde med disse producenter, men grundlæggende har de det til fælles at de producerer flotte spilledragter i høj kvalitet - til en god pris.

Herunder har vi fundet et par eksempler frem på spillesæt fra de to producenter, som kan være med til at inspirere jer I jeres valg.

Craft fodbold spilledragter

Craft fodbold spilledragter

Start dit design

Er I til tværstriber, så er disse fodbold spilledragter et rigtig godt valg. Disciplinen tværstriber er noget mange sportsmærker har forsøgt sig med gennem tiden. Vi mener dog at Craft med Progress trøjen er kommet med et rigtig godt moderne bud på denne klassiker.

Craft Progress spilledragterne findes I et stort udvalg af farver, men vi må indrømmer at vores helt egen favorit er udgaven i farven lyserød. Der er dog også en hel del af de andre kombinationer, som vi mener Craft har ramt rigtig godt.

Med disse dragter vil I opleve en rigtig god kvalitet. Progress er lavet i materialet polyester. Dette materiale er kendetegnet ved sin kompakte og stærke overflade, der både føles godt og er meget slidstærkt. Trøjerne er samtidig meget lette og følelsen af at bære disse er derfor helt i top.

Macron spilledragter

Macron spilledragter
Start dit design

Wezen blev indlemmet i Macrons portefølje af spilledragter i 2017. Disse spilledragter formår at være moderne, men stadigvæk stilfulde og simple i designet. Samtidig er Wezen spilletrøjerne i toppen af det der findes på markedet, når vi snakker kvalitet.

Wezen spilletrøjerne findes på nuværende tidspunkt i 6 forskellige farver. Der er dog mulighed for, at udvalget af farver udvides, da der her er tale om en storsælger for Macron.

Wezen er lavet i materialet Polyester, der er et materiale baseret på polyestertråde. Spilletrøjer i Polyester er nogle af de mest behagelige på markedet, hvis vi skal give vores mening med på dette punkt. Samtidig er der placeret ”micro mesh” på udvalgte steder, hvilket sikrer en ualmindeligt god luftcirkulation.

Macron Alphard fodbold spilledragter

Alphard spilledragterne fra italienske Macron har været en af vores mest populære spilledragter. Dette skyldes sandsynligvis kombinationen af et rigtig flot design og en kvalitet i topklasse.

Med et sæt Alphard-spilledragter er I sikre på at blive lagt mærke til, samtidig med at I får et sæt der både føles let og giver enestående luftcirkulation.

Alphard fodbold spilledragterne er lavet i Polyester, som er et utroligt let og behageligt materiale. Derudover er der på strategiske steder, f.eks. i begge sider af trøjen, indsat ”micro mesh” stykker der sikrer en god luftcirkulation.

Alphard i farven blå har tidligere været et af vores bedst sælgende fodboldsæt. Når disse sæt prydes med hvidt tryk, så er vi da også selv enige i at man får et utroligt flot sæt, der kombinerer det moderne med det klassiske look.

Køb af spilledragter - en proces med stor valgfrihed

Vi går ind for stor valgfrihed i forbindelse med jeres køb af spilledragter. Vi giver jer derfor bl.a. muligheden for at kombinere trøjer og shorts præcis som I ønsker det. Derudover er I heller ikke bundet til at købe faste pakker, som f.eks. 20+1. Hos os kan I nemlig vælge lige præcis det antal I har behov for.

Vi solgte vores første spilledragter i foråret 2013. Siden dengang har vi fået opbygget et stort sortiment af spilledragter og andet sportstøj med tryk. Vi benytter ca. en håndfuld producenter, som alle er udvalgt efter hårde kriterier inden for kvalitet, design og pris. På denne måde sikrer vi både gode produkter og et bredt sortiment.

Valg af spilledragternes grunddesign

Joma fodbold spilledragter

Start dit design

Den første del af design- og købsprocessen for jer vil være at finde et grunddesign der passer lige præcis jer. I øjeblikket kan vi tilbyde over 40 forskellige grunddesign for spilledragter, der alle findes i forskellige farver. Samlet set bliver valgmulighederne derfor meget store.

Nogle hold har på forhånd besluttet sig for en bestemt farve til deres dragter. Andre har besluttet sig for et bestemt design, f.eks. striber, mens en sidste gruppe er fuldstændig åbne for alle ideer. Lige meget hvilken af disse grupper I tilhører, så ønsker vi med et stort og varieret sortiment, at kunne ramme et grunddesign der passer til jer.

Valg af farver til spilledragter og tryk

Når I har valgt et grunddesign til jeres spilledragter, så vil det ofte være et godt tidspunkt at beslutte sig for farverne på selve spilledragten og trykket. I nogle tilfælde vil disse beslutninger ske simultant med valget af grunddesign, mens beslutningerne i andre tilfælde vil ske efter hinanden.

Alt efter valget af grunddesign til spilledragterne, så vil man normalt opleve at antallet af farvemuligheder ligger på et sted mellem 4 og 20 forskellige slags.

Efter valget af farve til selve jeres spilledragter, så vil I også skulle vælge farve til trykket på trøjerne. Det traditionelle valg vil være at vælge en kontrastfarve til jeres spilledragters farve, dog kan andre valg også komme til at fungere rigtig godt.

Skrifttyper, design og placering af tryk på spilledragter til fodbold

Det sidste skridt i denne proces er måske det allervigtigste. Det er i hvert fald her I bliver givet en god mulighed for at gøre jeres spilledragter helt unikke.

I forhold til skrifttyper, så er der som udgangspunkt ingen grænser, så længe vi kan finde filer til denne. De fleste hold har ikke taget en beslutning om skrifttype på forhånd, så vi kommer derfor gerne med en række forslag og anbefalinger, hvis I ønsker dette.

Et af de andre designvalg I skal igennem er placeringen af de forskellige elementer til jeres spilledragter, f.eks. logo, navn, nummer, holdnavn eller lignende. Igen på dette område har vi en række ”standard skabeloner” som mange vælger at benytte, således at man ved placeringen er i orden. Hvis I selv har klare ideer og ønsker der ligger uden for dette, så er der dog også altid plads til at det kan gøre på jeres helt egen måde.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)