Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Målmand

Om målmandssæt og målmandshandsker

Få dit eget målmandssæt med navn og nummer tryk - uden det koster ekstra. Vi har alt til målmanden lige fra trøjer til handsker og har kun udvalgt de bedste målmandssæt. Vores målmandstøj er primært fra spanske Joma og italienske Macron. Begge mærker, som bruges af flere Premier League, LA liga og Serie A klubber.

Farverne ved et målmandssæt er utrolig vigtigt. En målmand skal have farver, som adskiller sig fra sit eget holds spillere og dommeren. Derfor fås mange af vores målmandssæt i flere forskellige farver. Prøv altid, for så vidt muligt, at finde den rigtige kontrast til det spillesæt i har valgt. Har i f.eks. valgt en rød spilledragt, så vælg evt. et gult målmandssæt eller omvendt.

Er du på udkig efter et par handsker til at matche dit målmandssæt, kan vi bl.a. tilbyde handsker fra kvalitetsmærket Reusch, der bruges af flere top målmænd i Europa. Handskerne giver et fantastisk greb på bolden og en unik fleksibilitet, der sikre at du holder fast, og forbedre dine muligheder for, at redde de mest vanskelige bolde i både tørt og vådt vejr.

Tryk på eksisterende målmandssæt

Har du en målmandstrøje liggende, som du godt kunne tænke dig at få tryk på? Vi tilbyder også at trykke på eksisterende målmandstøj. Send en mail til info@sportmonda.com med dine ønsker omkring trykt samt evt. filer til tryk.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)