Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter
Customer service
Tlf. 7071 3163
Man-Fre 8-16

Løbetøj med logo

Køb løbetøj med logo til din virksomhed eller privat. Ingen minimum bestilling og 0 kr. i opstartsgebyr.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Løbetøj med logo

Vi har leveret tøj til...

Eksempler på løbetrøjer

Craft Løbetøj

Er du på udkig efter nyt løbetøj med logo til din virksomhed? Så kan vi hjælpe. Vores sortiment byder på mange forskellige designs og farvevalg til både herre og damer. Vi har leveret til mange større virksomheder i Danmark, som f.eks. Jysk, ISS og BT. Hos os kan I selv vælge om I vil have firma logo foran eller bag på. I bestemmer også selv hvilken trykfarve i ønsker. Vi kan trykke i stort set alle farver, så skal jeres tryk være i en bestemt pantone farve, så skriv det gerne til os, så vi kan finde den rigtige løsning til jer.

Vi tilbyder både tryk i én farve (der er inkluderet i vores standardpriser) eller i flere farver mod et tillæg pr. trøje. I kan også vælge at tilkøbe flere logoer eller tekster på trøjen. Det eneste der begrænser, hvor meget tryk I kan få på trøjerne, er som udgangspunkt trøjernes fysiske størrelse.

Løbetøj med logo
Start dit design

Løbetøj med eget tryk

For at skille sig ud fra mængden og for at skabe brand awareness, så vælger de fleste virksomheder at få deres firma logo trykt på løbetrøjerne. Det giver god mening. Mere end 200.000 løbere er til stede ved f.eks. DHL stafetten, så chancen for at blive set er stor. Derfor er der også mange der eksperimentere lidt med deres farvevalg til løb som dette. Nogle vælger at køre de mere “sikre” farver som f.eks. sort, navy blå eller grøn. Imens andre er ude i nogle lidt vildere farver som f.eks. neon orange eller neon gul. Typisk afhænger det dog af, hvad for en type virksomhed man er, da nogle lidt større virksomheder er underlagt nogle brand guidelines, de skal holde sig inden for. Er I klar til at bestille allerede nu, så find jeres løbetrøje her og send logoet til os pr. mail - nemt og hurtigt.

Løbejakker med eget tryk

Står i og mangler løbejakker, kan vi også hjælpe med det. Vi har løbejakker, der både sidder løst og tæt på kroppen. Vi har pt. ikke nogen synlige løbejakker på vores website, men kan sende eksempler til jer på mail ved forespørgsel. Skulle en af dem fange jeres interesse, kan vi klare bestillingen over mail og evt. sende en som prøve mod et depositum, så I kan prøve at have den på fysisk inden I køber den.

Firma løbetøj til DHL stafet

DHL Stafetten er Danmarks største motionsløb. Løbet har eksisteret i mere end 30 år og er kendt for at være et godt event for teambuilding til virksomheder. Folk får snakket sammen og får en hyggelig dag i de opstillede telte med mad og drikke. På dagen er det også blevet kutyme at have sit eget løbetøj med logo, der fungerer som god reklame/branding for ens virksomhed.

Løbetrøjen bliver set både under løbet og når folk vælger bruger trøjen derhjemme i det private. Vi har stor erfaring med at producere løbetøj med logo til DHL stafetten og har leveret til nogle af de største virksomheder i Danmark.

Løbetrøjer med logo
Start dit design

Løbetrøjer til børn og unge

Hos Sportmonda har I også muligheden for at bestille løbetøj med logo til børn og unge. Vi har størrelser helt ned til 6XS på de fleste modeller. Alle vores løbetrøjer er lavet til en aktiv hverdag - lige meget om det er til skoleløb eller eller til leg i skolegården. Vores tøj kommer fra kendte mærker som Fruit, Craft, Newline og Joma, der alle producerer funktionelt tøj, der sidder behageligt og tørrer hurtigt. Som med alt andet aktivt tøj til børn, så bliver det beskidt med tiden. Tøj med tryk skal behandles lidt anderledes end normalt sportstøj. Vask altid tøjet ved max. 30 grader og lad være at bruge tørretumbler. Lugter tøjet meget af sved eller jordslået, kan man med fordel bruge rodalon sportsvask, der fås i de større supermarkeder.

For at opnå det bedste tryk resultat, så ser vi helst at I sender jeres firmalogo i “vektor” format. Det betyder i bund og grund bare, at jeres logo kan skaleres op og ned i størrelse, uden at det bliver pixeleret eller ser uskarpt ud. Filformaterne hedder: .eps, .svg eller .pdf. Typisk er det en marketing afdeling eller en dedikeret design afdeling, som ligger inde med filerne. I nogle tilfælde kan vi også benytte andre typer af formater. Det kunne f.eks. være billedformater som .png eller .webp. Hvis I kun har jeres logo i dette format, så modtager vi det helst i så høj opløsning som muligt.

Hvis I er i tvivl om jeres logo kan bruges, så send os gerne en mail. Vi kan hurtigt vurdere om jeres logo egner sig til tryk.

Hvorfor købe løbetøj til ens medarbejdere?

Når man giver medarbejderne det samme tøj på, giver det også en følelse af sammenhold, som er vigtigt i enhver virksomhed. Det er også et signal om, at man sætter fokus på sundhed og velvære for ens medarbejdere. Løbetøjet kan også ses som en gave, da ens ansatte så ikke behøver at investere i dyrt løbetøj i det private. Endvidere er der selvfølgelig også en synlighed og brand awareness forbundet med dette. Specielt til store events som DHL stafet eller Alt for damernes kvindeløb. Mange bruger også deres løbetøj hjemme i privaten, hvor man selvfølgelig også får noget brand værdi, hvis de ansatte løber på populære veje. F.eks. løber mange ture rundt om søerne inde i København, hvor der kommer mange mennesker, der vil kunne blive eksponeret for ens logo.

Løbetrøjer til dhl stafet
Start dit design

Hvordan bestiller vi løbetøj med logo hos jer?

Vi har gjort det utrolig nemt at bestille løbetøj hos os. Her er der intet uoverskueligt print katalog med mærkelige modelnavne. Hos os kan du via. vores website nemt finde den trøjefarve du ønsker og indsende en forespørgsel på trøjen. Vi sender herefter et tilbud på mail til jer på den mængde trøjer I har valgt.

Hvis I synes tilbuddet lyder interessant, skal I blot sende jeres logo til os. Vi laver herefter en grafisk skitse af tøjet til jer. Når alt er som det skal være, sætter vi trøjerne i produktion og I vil kunne forvente at modtage tøjet inden for 14 dage. Hvis I skal bruge tøjet hurtigere, så tag gerne kontakt til os. Muligvis har vi den ønskede model hjemme og kan derved levere endnu hurtigere. Betaling kan i øvrigt ske ved normal bankoverførsel eller via kreditkort.

Det kan være svært at bestille tøj til andre. Man vil gerne have at alle får præcis det de ønsker og at størrelsen man vælger hverken er for lille eller for stor. Dette er ofte den største bekymring når folk bestiller løbetøj med logo hos os. Derfor har vi prøvet for så vidt muligt, at imødekomme dette. Vi tilbyder derfor virksomheder at prøve tøjet gratis inden de laver en endelig bestilling. Det eneste vi kræver, er et depositum på tøjets værdi, som I selvfølgelig får igen når vi får tøjet tilbage igen fra jer.

Som virksomhed kan man så f.eks. bestille 3-4 størrelser af en given løbetrøje og få de ansatte til at prøve dem én efter én. På den måde sikre man at alle blive glade og får præcist det de ønsker. Bemærk: Vi sender ikke jeres løbetøj med logo når I skal prøve tøjet.

Er tiden knap, er ovenstående normalt ikke en mulighed. I sådanne situationer anbefaler vi at man benytter sig af vores størrelsesguide. I størrelsesguiden kan man f.eks. se en beskrivelse af de forskellige fits, der fortæller lidt om hvordan tøjet falder på kroppen.

Historie om løbeturneringer

Man mener at mennesker udviklede evnen til at løbe for godt 4,5 millioner år siden. Men det var først omkring 1800 f.v.t at konkurrence løb voksede ud af religiøse festivaler. Det skete blandt andet i Grækenland, Egypten og Asien og i nogle dele af Afrika. Tailteann Games, som er en irsk sports festival til ære for gudinden Tailtiu, er den ældste dateringer af konkurrenceløb. Denne festival fandt sted hele 1829 år f.v.t. Senere hen kom OL til, hvor marathon blev optaget som en af de første “spil” 776 år f.v.t.

I Danmark har DHL Stafet fundet sted siden 1981. Det hele blev startet af Niels Jørgen Holdt, der i 1980 så en reklame for firmastafet i USA og besluttede sig for at tage det med hjem til Danmark. Lige siden sin start i 1981 har fælledparken dannet rammerne om stafetten. I starten var der kun 134 hold medialt 670 løbere. Op igennem 90’erne og 00’erne er det dog vokset eksplosivt og i dag tæller stafetten mere end 200.000 løbere fordelt på fem store byer i Danmark.

Hurtigste løber på 100 meter

Den hurtigste hastighed målt på en løber nogensinde er 44.7 km/t. Hastigheden blev målt da Usain Bolt blev verdens hurtigste mand på 100 meter med en tid på 9.58 sekunder under VM i Berlin d.16 august 2009. Rekorden har holdt lige siden, altså i snart et helt årti. Han står i øvrigt også for den anden og tredje hurtigste tid på 100 meter nogensinde.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)