Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Lav din egen fodboldtrøje med eget navn og nummer

Lav din egen fodboldtrøje med eget navn og nummer ud fra et hav af muligheder.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Lav din egen fodboldtrøje med eget navn og nummer

Eksempler fra vores kunder

Vil du lave din egen fodboldtrøje?

Der er mange ting der spiller ind når du skal lav din egen fodboldtrøje med eget navn og nummer. Først skal du naturligvis finde ud af hvilke farver der giver mening. De fleste hold har nogle bestemte farvekombinationer de skal følge ud fra hvilken en klub de er tilknyttet. Er det ikke tilfældet, er der naturligvis frit valg til at vælge fra hele farveskalaen. Ud fra vores interne statistik, kan vi se, at de mest normale grundfarver at bruge til sin fodboldtrøje, er enten rød eller blå, men sort og hvid er også begyndt at vinde frem i den seneste tid.

Hos sportmonda tilbyder vi at du kan lav din egen fodboldtrøje ud fra nogle forudbestemte grund designs. Længere nede kan du finde en skitse af et typisk holdsæt, der bliver bestilt hos os. Man kan naturligvis selv vælge om man vil have klublogo, sponsor og hvilken skrifttype man ønsker at benytte på tøjet.

Lav din egen fodboldtrøje til dit hold
Se priser og udvalg

Der findes mange forskellige farver af ovenstående model, så ønsker man f.eks. ovenstående trøje i en anden farve, kan man se mulighederne i vores holdsæt designer.

Lav din egen fodboldtrøje med navne og numre

Når du får lavet din egen fodboldtrøje hos os, kan du selv bestemme hvilke navne og numre, som du ønsker på trøjerne. Vi har en max grænse på 13 tegn ved navne, der sikrer, at hele navnet selvfølgelig kan være på trøjen. Ved numrene, ser vi helst at man holder sig mellem 1-99, selvom vi dog før har trykket trøjer med f.eks. 007 - det kræver dog at vi gør størrelsen på skriften lidt mindre. Vi anbefaler ikke at man benytter bogstaver som numre, da de fleste turneringer ikke vil godkende dette.

Fodboldtrøje med eget navn
Se priser og udvalg

Lav din egen fodboldtrøje og få dit eget klublogo på

Det ser bare lidt bedre ud når ens trøjer har klublogo på. Hos os kan du selv vælge om du vil have klublogo på din fodboldtrøje. Vi tilbyder gratis at få klublogo på i én farve - på alle vores sæt. Et klublogo i flere farver koster ekstra, men ser selvfølgelig en del mere professionelt ud. Har i ikke noget klublogo, men ønsker i stedet at få lavet ét, kan man på diverse freelance platformer som worksome.dk eller fiverr.com finde nogle grafikere der kan hjælpe. Sørg dog for at få logoet i enten .eps, .svg eller som .ai fil. Det sikre klart det bedste resultatet når logoet skal trykkes.

Få sponsorlogo på dine fodboldtrøjer

Kender man ikke nogen i sin omgangskreds, som kan give tilskud til ens fodboldtrøjer, så kan det være svært at finde midler til at få betalt sit holdsæt. Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du kan finde et sponsorat til jeres næste holdsæt, som vi kalder støtte til hold. Guiden kommer blandt andet ind på hvordan du skal søge i dit netværk, hos fonde eller ved brug af crowdfunding. Har du allerede fundet en sponsor til dine trøjer, skal du blot have fat i deres logo i vektor format, der egner sig bedst til tryk.

Fodboldtrøje med egen sponsor på
Se priser og udvalg

Tryk og rabatter

Vi tilbyder tryk i enten én eller flere farver. Ved flere farver stiger prisen en smule, da det kræver ekstra arbejde, men resultatet er klart flottest. Skal i have jeres pris ned en smule, kan i også gøre brug af vores sportmonda rabatordninger. Vi tilbyder 10% rabat hvis i spiller med vores logo på trøjet og yderligere 10%, hvis i bestiller mere end 20 sæt. Begge rabatter kan altså kombineres til en samlet rabat på hele 20%.

Lav din egen fodboldtrøje i mærket Joma

Vi har en del forskellige mærker hos Sportmonda. Et af dem af Joma, som er et spansk mærke, der blev grundlagt helt tilbage i 1965. Med deres mere en 50 års erfaring, har de godt styr på hvad der skal til for at lave godt fodboldtøj og andet slags sportsbeklædning. I starten af 60’erne solgte Joma først sko, hvilket de havde rigtig god succes med, og valgte derefter at gå ind på fodboldmarkedet.

Her har de været i en lang årrække og flere premier league, la liga og serie a klubber spiller i dag i deres tøj. Mange anser ikke Joma for at være på højde med Nike og Adidas, men faktisk er det præcis samme materiale og ofte samme designs de kører. Det eneste som er forskellen er faktisk mærket.

Lav din egen fodboldtrøje i mærket ATMO

ATMO er et dansk mærke med rødder i København. Mærket blev grundlagt tilbage i 2014 og har siden da haft god succes med deres første model “ATMO Pallas”. Sættet fås i 3 forskellige grundfarver: Rød, blå og Navy. Tøjet er i 100% polyester og er bl.a. blevet brugt af et all-star hold fra fodboldapp’en Tonsser.

Lav din egen fodboldtrøje til firma fodbold

Står du og skal sørge for fodboldtrøjer til den næste firma turnering, så kan vi sagtens hjælpe. Vi har leveret til mange af de største virksomheder i Danmark og har hjulpet med både haste ordrer og specielle tryk ønsker. Send blot jeres firma logo, så tager vi et kig på om det kan bruges til tryk på vores trøjer.

Fodboldtrøjer til firma fodbold
Se priser og udvalg

Brug for hjælp til at lave din nye fodboldtrøje

Alle ansatte hos os har på den ene eller anden måde dyrket sport. Tilsammen har vi mere end 50 års erfaring og har dyrket sport på alle slags niveauer. Derfor ved vi også hvad f.eks. fodboldspillere ligger vægt på når de skal vælge et nyt spillersæt til deres hold. Vi kan hjælpe med alt fra design, til tryk og giver gerne vores mening om hvilken en kombination vi synes der kunne være fed til lige netop jeres hold.

I vores holdsæt designer har vi selv håndplukket de bedste kombinationer til alle sæt, så du er sikker på du får et fedt holdsæt. Det betyder, at hvis du f.eks. har valgt en blå trøje, vil du ikke kunne vælge grønne shorts til, da det visuelt ikke er to farver som passer godt sammen. Skulle du mod forventning ønske lige præcis den kombination, så skriv gerne til os. Alle designs i vores designer er håndplukket fra de forskellige producenter. Vi har selv haft trøjen på og i hånden for at mærke efter hvordan kvaliteten er. Derfor kan du være sikker på, at din nye fodboldtrøje vil leve op til dine forventninger.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)