Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Klubtøj med tryk

Design og køb klubtøj med eget tryk til jeres hold

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Klubtøj med tryk

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge klubtøj med tryk?

Klubtøj fra Craft

Klubtøj med tryk til sportshold er et af de områder vi har specialiseret os indenfor. Sportmonda er en virksomhed med stort fokus på kvalitet og service - og vores mål er altid at finde det tøj som repræsenterer jeres hold bedst.

Vores baggrund og mission med salg af klubtøj med tryk

Craft klubtøj med tryk
Start dit design

Sportmonda er en ung og energisk virksomhed. Vi solgte første gang klubtøj med tryk i foråret 2013 og siden har vi opbygget en stor erfaring og viden omkring klubtøj til hold. Samtidig med at vi har øget vores erfaring og viden er vores drive og iver, efter at være de bedste, kun er blevet endnu større.

Vi ønsker at være de bedste på markedet når det gælder tilgængelighed, service og valgfrihed. Vi mener alle hold fortjener et fedt holdsæt, der repræsenterer præcis hvem de er.

Hos gammeldags leverandører af klubtøj kan man ofte opleve at processen både bliver besværlig og dyr. Ligeledes oplever man mange steder, at små og medium hold bliver begrænset i valgmuligheder. Dette har vi selv oplevet som sportsudøvere - og målet med Sportmonda er derfor skabe den leverandør, som vi selv ville have ønsket at møde dengang vi stod som købere af klubtøj med tryk.

Hvad er et godt klubsæt?

Fra vores synspunkt er der flere elementer der skal gå op, for at man som hold føler man har fået et fedt klubsæt og værdi for pengene. Derfor er det utroligt vigtigt at vælge en leverandør med stor viden om klubsæt og en passion for sport.

Vi har valgt at opsummere de tre kerneområder, vi har identificeret som de vigtigste i forhold til klubsæt, på følgende måde:

Kort fortalt, så var disse tre punkter de vigtigste for os, da vi selv stod som kunder og skulle købe klubtøj. Hele vores arbejde med udvælgelse og test af produkter bygger derfor også på disse fokusområder og prioriteter.

Klubtrøjer fra Sportmonda er altid i høj kvalitet

Macron fodbold klubtøj

Start dit design

Som nævnt er høj kvalitet en af de vigtigste parametre for os i udvælgelsen af klubtøj til f.eks. fodbold. Niveauet for, hvad vi betragter som høj kvalitet, rykker sig hele tiden - I takt med at teknologi og viden ligeledes rykker sig.

Vi arbejder dog med nogle helt grundlæggende elementer vi altid mener klubtrøjer og andet tøj bør leve op til. I forhold til kvaliteten ser vi på det fra to perspektiver: Det ene er den kvalitet der tilknytter sig teknologi og f.eks. svedtransport og luftcirkulation. Den anden del af kvaliteten er slidstyrke og holdbarhed.

I forhold til teknologien og materialerne, som benyttes til klubtøj, så sker der hele tiden en stor udvikling. Det som for 5-10 år siden blev betragtet som den højeste kvalitet indenfor klubtøj, og kun blev brugt til de professionelle, er det der i dag er noget nær standard kvalitet hos mange producenter. Det er derfor vigtig for os, at benytte producenter som er blandt de bedste og samtidig hele tiden forsker og udvikle deres produkter. Dette er en af årsagerne til, at italienske Macron og spanske Joma pt. er vores foretrukne producenter af fodbold klubtrøjer.

Slidstyrke er i vores øjne ligeledes en vigtig del af klubtøjs kvalitet. Vi ved at klubsæt udsættes for stor belastning og slid. Hvis klubtøj skal holde i mere end en enkelt sæson er det derfor vigtigt, at der benyttes produkter som ikke bare ser godt ud, men også kan modstå det hårde slid og belastningen fra sport.

Klubtøj i flot design

Vi mener ikke man kan overvurdere vigtigheden af designet i forhold til klubtøj. Det er langt hen af vejen designet der gør, at man kan føle sig stolt og godt tilpas når man trækker trøjen over hovedet. For klubdragter definerer vi designet som to dele - grunddesignet for selve tøjet samt valg af tryk.

Når designet til trykket skal vælges er det ting som farve, skrifttype og placering der især er i centrum. Mulighederne er uendelige og vi hjælper meget gerne med at komme med forslag baseret på vores erfaringer.

Klubtøj med tryk til en god pris

Klubtøj fra Joma med tryk

Start dit design

Det sidste punkt, som vi mener bør være opfyldt for godt klubtøj, er en god pris. Med god pris mener vi ikke nødvendigvis at det skal være det billigste alternativ, men der bør altid være en klar sammenhæng mellem design, kvalitet og pris.

Det er utroligt vigtigt for os, at vores kunder ender med følelsen af at have fået værdi for pengene. En stor del af vores omsætning kommer fra tilbagevendende kunder eller anbefalinger fra tidligere kunder. For at få denne anbefaling er det derfor meget vigtigt at der opleves en fornuftig sammenhæng mellem klubtøjets kvalitet og prisen.

Dette punkt er bl.a. årsag til, at vi har fravalgt nogle af de største brands, da vi som udgangspunkt ikke mener at kvaliteten er bedre end de producenter vi benytter idag. Prisen for klubtøj fra disse store brands er dog ofte en del højere end hos de producenter vi benytter. Vi mener derfor, at vi kan tilbyde betydeligt bedre værdi for pengene med klubtøj fra f.eks. Joma, Macron og ATMO.

Vi tester og vurderer løbende selv alt klubtøj

Ud over at stole på de testresultater, som vi modtager fra producenterne, så sørger vi også for selv at teste alt klubtøj vi sælger. Disse tests foregår på flere måder og udføres af flere personer.

Vi forsøger selv at teste klubtøjet ved f.eks. at benytte det i forbindelse med træning og anden fysisk aktivitet. På denne måde mærker vi på egen krop, hvordan kvaliteten af klubtøjet er, samtidig med at vi får respons på designet. Dette er vores måde at sikre, at vi aldrig sælger klubtøj vi ikke selv kunne finde på at spille i.

Vi samarbejder ligeledes med flere klubber, som sørger for løbende at dele deres erfaringer med os. På denne måde hører vi direkte fra spillerne, hvad de synes om kvalitet, pasform osv. Samtidig kan vi også over en periode se, om f.eks. slidstyrken lever op til vores forventninger.

Start dit design

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)