Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Få en klubaftale med store fordele

Klubaftale

Hos Sportmonda kan I få Danmarks bedste klubaftale. Vi har samarbejdet med klubber i Danmark og resten af Europa siden 2013 og vi har derfor stor erfaring med hvordan vi bedste servicerer alle typer klubber.

Ikke to klubber er ens - og det afspejler en endelig aftale også - men alle klubber har mulighed for at opnå samme store fordele.

Blandt fordelene, I kan opnå med en klubaftale hos Sportmonda, er:

  • Jeres helt egen kollektion - vi hjælper med at sammensætte og designe den
  • Jeres egen online klubshop
  • Klubben modtager en bonus på alle køb - også køb lavet af spillere og sponsorer
  • Danmarks bedste priser og hurtig levering
  • Mulighed for at kombinere med Sportmonda-sponsorat

Kontakt os i dag på og hør mere om muligheden for en klubaftale:
salg@sportmonda.dk / +45 7071 3163

Jeres egen kollektion med sportstøj

I får muligheden for at sammensætte jeres helt egen kollektion, hvis I har lavet en klubaftale med os. Kollektionen kan f.eks. indeholde spillesæt, træningsdragter, træningstrøjer og fritidstøj.

Den endelige kollektion skal afspejle jeres behov og ønsker. Vi hjælper meget gerne med at komme med forslag til indhold og design af de enkelte dele.

Jeres spillere, deres forældre og andre personer tilknyttet klubben vil derfor kunne købe disse dele direkte. På denne måde kan de vise deres tilhørsforhold til klubben og samtidig støtte jer økonomisk, da I modtager en bonus for alle køb..

Klubaftaler med de bedste priser og hurtig levering

Vi får leveret sportstøj direkte fra nogle af de stærkeste sportsmærker i Europa, f.eks. Craft, Macron og Joma. Vi trykker selv alt tøjet i Danmark. Det inkludere tryk af f.eks. navne, numre og logoer.

Det er derfor vi kan tilbyde Danmarks bedste priser og en hurtig levering.

Hos mange andre leverandører kan man opleve at der er flere led involveret. Måske får de ikke leveret direkte fra producenten og ofte trykker de heller ikke selv tøjet. Det giver højere priser og ofte også mindre fleksibilitet og langsommere levering.

Derfor har vi skåret så mange led fra som muligt, så vi kan tilbyde Danmarks bedste klubaftaler.

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om muligheden for en klubaftale. Når vi kender lidt mere til jeres behov, så kan vi skræddersy en aftale der passer perfekt til jer.

Skriv til os på salg@sportmonda.dk eller ring på +45 7071 3163

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)