Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Joma sportstøj med tryk

Design og køb Joma sportstøj med eget tryk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Joma sportstøj med tryk

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge Joma fodboldtøj med tryk?

Vi er stolte over at kunne tilbyde Jomas produkter til bl.a. Fodbold. Vi håndplukker meget omhyggeligt vores leverandører, da de skal leve op til alle vores krav. Her rammer Joma plet i forhold til kvaliteten, deres flot design og de rigtige gode priser vi har mulighed for at tilbyde.

Joma fodboldtøj med tryk
Start dit design

Det er muligt at finde holdsæt fra Joma i vores designer på forsiden, samt på vores undersider at finde både i træningssæt og andet tilbehør i samme høje kvalitet.

Lidt fakta om Joma

Joma er en spansk sportsbeklædningsproducent. De producerer både fodtøj og tøj til fodbold, futsal, basketball, volleyball, løb, tennis, padle og fitness. Deres fabrik er beliggende i Toledo i den centrale del af Spanien - og det er herfra vi modtager alt vores Joma tøj.

Joma blev grundlagt i 1965, men på daværende tidspunkt fokuserede de primært på produktion af sko til hverdagsbrug. I 1968 begyndte virksomheden at specialisere sig i produktion og distribution af sportssko. Efter nogle år med succes indenfor dette område besluttede Joma at komme ind på markedet for fodboldtøj.

Deres mål var i første omgang at blive førende Spanien og det lykkedes relativt hurtigt. Derefter kom der også gang i det internationale salg, hvilket er en af årsagerne til at vi i dag f.eks. kan tilbyde lækre Joma fodboldsæt. I dag kan Jomas produkter købes i over 70 lande over hele verden.

Når man ud fra forskellige kriterier prøver at rangere de største mærker indenfor fodbold i Europa, så placeres Joma ofte blandt de allerbedste. Dette er lige meget om der måles på antal solgte sæt eller sponsorater af flest store fodboldhold.

Hvilke fodboldhold spiller i Joma tøj?

Joma fodboldtøj med tryk
Start dit design

Ud de mange Joma sæt som man kan se på hold rundt omkring i Danmark, så findes der også en række internationale storklubber som har valgt at spille i Joma.

I Jomas hjemland Spanien finder man en række klubber som spiller i Joma. Heriblandt kan f.eks. nævnes Villarreal CF og Getafe CF.

Joma er også repræsenteret i bl.a. Premier League (Swansea City), Serie A (Atalanta) og den franske Ligue 1 (Toulouse). Samtidig arbejder Joma på løbende at udvide netværket at europæiske topklubber i Joma tøj.

Det er dog ikke kun indenfor fodbold at Joma står for store sponsorater. Således kan man indenfor håndbold f.eks. også nævne at de spanske og rumænske landshold optræder i sportstøj fra Joma.

Joma løbetøj med tryk

Ud over at være specialister indenfor fodboldtøj, så har Joma ligeledes et stort udvalg af løbetøj. Der findes mange forskellige modeller, der ligesom med fodboldtøjet lever op til de højeste krav til kvaliteten.

Joma har ved flere lejlighed leveret både sko og løbetøj til atleterne på de spanske atletiklandshold. Dette vidner om den brede anerkendelse som findes af deres høje kvalitet.

De fede design som vi kender fra Jomas fodboldsæt bliver matchet af tilsvarende flotte design på deres løbetrøjer. Man kan finde alt fra simple design til interessante mønstre i spraglede farver. Det bør derfor være muligt at finde et design man er vild med, lige meget hvilken type smag man har.

Joma fodboldtøj i alle størrelser

Foldboldtøj fra Joma er lavet til alle aldre og derfor tilbyder vi også Joma tøj helt ned til størrelser svarende til 4-6 år. Selv når man starter til fodbold som lille, så fortjener man at tøjet sidder godt og ser fedt ud. Det er vigtigt man føler sig som en rigtig fodboldspiller, så man bliver motiveret og fortsætter med at spille. I forbindelse med dette spiller både trænings- og kamptøj en vigtig rolle i vores øjne.

Når man først begynder at spille fodbold, så begynder man ret hurtigt at spille kampe. Det er især her at spillertøjet begynder at være en stor del af sporten. Mange unge fodboldspillere finder sig en professionel fodboldspiller som idol. Det kan motiveret den unge fodboldspiller til at yde ekstra - og især når man først begynder at spille kampe kan man rigtig relatere til sine idoler. Det kan derfor betyde meget at få hans navn på ryggen eller sit eget navn. Det virker professionelt og motiverer den unge fodboldspiller mentalt - hvilket straks kan ses på banen.

Stort udvalg af modeller og farver

Joma fodboldsæt med tryk
Start dit design

Vi tilbyder Joma fodboldtøj i et stort udvalg i både korte og lange ærmer. Man har også mulighed for at kombinere farvekombinationer med trøje, shorts og strømper - helt efter eget ønske. VI giver endda også vores kunder mulighed for at kombinerer størrelser af overdel og underdel, hvis nogle af spillerne har brug for det. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt.

Når man vælger holdsæt på vores hjemmeside, så tilbyder vi de farvekombinationer, som der er mest solgte - det betyder ikke, at farvekombinationer slutter her. I må meget gerne komme med forslag til en helt ny farvekombination, som kunne se fed ud og passe perfekt til jeres hold. Så undersøger vi strakt hvilke muligheder der findes.

Tryk på Joma tøj

Alle Jomas forboldtrøjer lever op til vores krav til tryk. Det er vigtigt at fodboldtøjet er lavet i en super god kvalitet, så vores tryk ser professionelt ud og holder til mange kampe og ture i vaskemaskinen. Joma benytter som udgangspunkt altid en ensfarvet ryg, som nummer og navn kan trykkes på. Selv de meget interessante sæt med farvekombinationer i striber eller firkanter har en ensfarvet ryg. Dette giver en god kontrast til trykket og dermed bliver vores tryk tydeligere - og man kan med det rette farvevalg give trykket endnu mere blikfang. Der er et hav af muligheder, så I endelig, hvis ikke I kan finde den farve i drømmer om.

Sæson med Joma fodboldtøj er en sæson uden overtrækstrøjer

Om man spiller 5-mands, 7-mands, 11-mands, pokal-fodbold, futsal, indefodbold, regionale turneringer, golden league, oldboys eller andet, så er det smadder irriterende at have overtrækstrøjer på hver anden kamp, bare fordi de andre hold også kører i sæsons “in-farve”. Derfor kan det være en god ide at vælge en farvekombination som der skiller sig ud.

En anden mulighed kan dog også være, at købe både et hjemmesæt og udesæt. Hvis I bestiller disse samtidig hos os, så kan vi ofte give en rigtig god pris på grund af den forøgede mængde.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)