Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodboldtøj til indendørs fodbold og futsal

Design og køb fodboltøj med tryk til indendørs fodbold eller futsal

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Fodboldtøj til indendørs fodbold og futsal

Eksempler fra vores kunder

Mangler du også Fodboldtøj til Indendørs fodbold eller Futsal?

Når fodbolden rykker ind i de store sportshaller, er det typisk blevet efterår og tid til indendørs fodbold. De fleste vender da mod sportsbutikkerne for at købe et par nye indendørssko og nyt indendørs tøj. Hos Sportmonda sælger vi rigtig meget tøj til indendørs fodbold, ikke kun til klubber, men også til små lukkede hold og firma hold.

fodboldsæt til indendørs fodbold
Se priser og udvalg

Holdene benytter typisk deres nye tøj til stævner og turneringer i både ind- og udlandet.
De fleste vælger typisk nogle af vores lidt billigere sæt, da sættene ofte kun skal bruges i én indesæson. Et af de billigste sæt hos os er Joma Combi. Sættet ligger lige under 300 kr. inkl. eget tryk og indeholder både trøje og shorts. Sættet fås i mange forskellige farver og størrelser og egner sig specielt godt til folk, som hurtigt har fået et hold sat sammen, men måske ikke lige har pengene til et dyrt Nike sæt.

Indendørs fodboldtøj

I indendørs fodbold spiller man typisk kun i trøje og shorts. De normale fodboldsokker bliver som regel ikke brugt, da de er for varme til indendørs fodbold. Her finder folk typisk et par tennissokker som erstatning, der egner sig bedre til formålet.

Hos Sportmonda har vi fokus på at levere kvalitets fodboldsæt til en fornuftig pris. Joma, som er et af vores populæreste brands, bruges af hold som Villareal, Sevilla, Getafe, Swansea og Atalanta. Derudover har vi brands som Craft, som du formentlig kender for kvalitets løbetøj og italienske Macron, som har flere store Serie A klubber i deres tøj bl.a. Lazio, Udinese og Bologna.

Futsal vs. indendørs fodbold

Der findes en del forskelle mellem futsal og normal indendørs fodbold. Vi har herunder prøvet at liste nogle af de største forskelle. Hvis du ønsker en mere fyldestgørende liste, så tag enten et kig på dbu’s futsal side eller dkfutsal.dk

 1. Banderne
  I indendørs fodbold er der typisk en 1 meter bande rundt om hele banen, hvor der i futsal ingen bande er.

 2. Bolden
  I indendørs fodbold spiller man typisk med en normal læderbold, som man kender det fra udendørs fodbold. I futsal spiller med en mindre bold, der er væsentligt tungere og som derfor hopper mindre.

 3. Spillere
  I indendørs fodbold spiller man med 4 spillere på hvert hold. Der findes ingen “rigtig” målmand, da man ikke må tage med hænder. I futsal spiller man med 5 spillere på hvert hold, hvoraf den ene skal være målmand.

 4. Spilletiden
  Ved indendørs fodbold afhænger spilletiden typisk af turneringen, men der kan spilles både 1 eller 2 halvlege af f.eks. 7 minutter. En futsal kamp varer typisk 40 minutter (2 x 20 minutter) og der kan tages én timeout pr. halveg når man er i boldbesiddelse. Timeoutten varer i 60
  sekunder.

 5. Banen
  I begge tilfælde spilles der på en håndbold bane.

 6. Indspark / Indkast
  I indendørs fodbold, skal man tage indkast når bolden er røget ud over banderne. I futsal har man ingen bander og benytter i stedet foden til at sparke bolden ind. Man har maks. fire sekunder fra dommerens signal. De fire sekunder starter når bolden befinder sig på det sted, hvor den røg ud af banen.

Hvordan er futsal opstået?

Futsal har vundet meget frem i de senere år og man mener, at futsal blev startet tilbage i 1930 af en mand ved navn Juan Carlos Ceriani. Hans mål var oprindeligt at skabe en sport som kunne spilles indendørs og udendørs, præcis som fodbold. Faktisk er mange af reglerne en sammensmeltning fra andre sportsgrene.

De fem spillere på banen stammer fra Basketball og selve banens størrelse og målenes størrelse, stammer fra Håndbold. Futsal kommer egentlig af det spanske ord fútbol sala eller fútbol de salón og fra det portugiske futebol de salão. Oversat betyder det indendørs fodbold.

Indendørsstævner i Danmark

tøj til indendørs fodbold
Se priser og udvalg

Skal jeres hold til indendørs stævner, er der masser af muligheder i Danmark. Til nogle af de største turneringer er der gode pengepræmier at hente. Som bl.a. til Macron Champions Cup, hvor førstepræmien historisk har været på mere end 20.000 kr. Den bedste måde at finde stævner på, er at besøge staevner.dk, hvor de fleste stævner bliver annonceret.
Her har man både mulighed for at se hvad det koster at deltage, hvornår stævnet starter og så kan man filtrere efter landsdel, stævnetype og alder.

Hvis man ønsker at sprede sine kampe over en sæson og deltage i en liga, så er der mulighed for at tilmelde sig f.eks. indoorleague, der spilles på Fyn. Til indoorleague samler man point i løbet af en sæson og det hele kulminere så til et finale stævne, hvor de 10 bedste hold mødes. Førstepræmien er på 10.000 kr. til herrenes vinder og 3.000 kr. til damerne.

Ligesom indoorleague findes der også den landsdækkende rangliste GPM, som man samler point til over hele vintersæsonen. Denne kulminerer også i et finalestævne der nu betegnes som “DM i indefodbold”.

En af de største turneringer i Danmark var førhen Lillebælt Cup, der desværre har måtte dreje nøglen om for ikke så længe siden. Utroligt nok, var det pga. for få tilmeldte hold. Året inden de drejede nøglen om, deltog mere end 2000 spillere, ledere og forældre og spillede i løbet af en weekend mere end 450 kampe i Fredericia Idrætscenter.

De bedste fodboldsko til indendørs fodbold

Det kan være svært at finde ud af hvilken en fodboldsko man skal købe når man skal spille indendørs fodbold. De fleste har i en lang årrække forgudet Adidas modellen “Samba” og “Special”, der kendes ved de klassiske adidas striber som løber ned af siden på skoen. Førhen blev skoen stort set kun lavet i blå, men som årene er gået af både mørkere blå, sort og røde farver blevet tilføjet.

Skoen egner sig specielt godt til indendørs fodbold, da man har super god kontakt med bolden og står godt fast på underlaget i hallerne. Skoen ligger endvidere også i den billige ende og kan ofte på tilbud fås helt ned til 300 kr.

Andre producenter kan dog også levere ordentlige indefodbold sko. Blandt andet har Nike, Puma og Joma gjort sig bemærkede i de senere år med nogle ret fornuftige modeller. Når det er sagt, så når alt kommer til alt, så er det vigtigste når du skal vælge sko, er at de står godt fast på underlaget og at du føler at du har ordentlig kontakt med bolden.

Design af fodboldtrøjer til indendørs fodbold

tøj til indendørs fodbold
Se priser og udvalg

Står jeres hold og skal bruge fodboldtrøjer med tryk til indendørs fodbold, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har leveret til flere hold både store og små i hele Danmark. Vi har tøj fra kvalitets mærker som Joma, Macron, Atmo og Craft, der tilbyder designs i et hav af farver og størrelser.

I vores priser er der altid inkluderet tryk. I kan få lige så mange tryk på trøjen, som I ønsker, men bemærk dog at prisen kan ændre sig ud fra hvor meget tryk der skal på trøjen. Vores billigste holdsæt koster kun 288 kr. med tryk af navn, nummer og klublogo i én farve. Så selvom man er studerende, kan man stadig købe et fedt sæt.

Design selv jeres eget fodboldsæt med tryk til indendørs

Vi har også gjort det super nemt at designe jeres sæt. Hos os, skal man f.eks. blot vælge trøjen i vores designer, hvorefter vi matcher shorts og sokker der passer til trøjen. På den måde, er du sikker på at du finder den rigtige farvekombination og får et stilrent look.
I vores designer kan man også selv vælge om man vil have klublogo eller sponsorlogo på tøjet. Det gør man under vores faner “Tryk” og “Sponsor”. Her kan prisen ændre sig en smule alt afhængig om man ønsker tryk i én eller flere farver.

Hvis man ønsker at opnå rabat på sit holdsæt, kan man vælge at benytte sig af vores Sportmonda rabat. Det går i alt sin enkelthed ud på, at vi giver 10% rabat hvis holdet vælger at spille med vores logo foran på trøjerne. Man kan faktisk også opnå yderligere rabat. Det sker hvis man køber mere end 20 sæt. Gør man dette, giver vi yderligere 10% rabat, hvilket gør at man samlet set kan opnå 20% rabat på sin ordre.

Har du ikke prøvet at designe dit eget sæt endnu, så prøv på nedenstående link.

Indendørs fodboldtrøjer med tryk til klubber

Hvis I skal have styr på tøjet til det næste stævne, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har selv spillet sport på alle slags niveauer og vi ved, at det betyder meget som spiller, at trække en fed fodboldtrøje over hovedet. Hvis klubkassen ikke rækker til et dyrt Adidas eller Nike sæt, så vil mange af vores modeller være attraktive for jer. Vi fører nogle gode kvalitets brands, der laver trøjer i fede designs.

En af fordelene hos os er, at vi ikke benytter tredjeparts leverandører til tryk. Det betyder, at vi har fuld kontrol over hele processen lige fra udpakning, til trykning, til pakning af tøjet igen. Leveringstiden på tøjet er kun 14 dage fra betalingen er modtaget. Vi leverer altid trøjerne i særskilt emballage, så hver spiller selv kan pakke deres nye tøj ud.

Vi kan, hvis det ønskes, sagtens arrangere en klubaftale. Hør om muligheden ved at sende os en mail på info@sportmonda.dk.

Fodboldsæt med eget navn og nummer til Indendørs fodbold - Hvordan bestiller vi?

holdsæt til indendørsstævner

Se priser og udvalg

Det første I skal gøre er at designe jeres eget holdsæt på vores side. Her vil I kunne finde mange forskellige designs fra bl.a. Joma og Macron. I fanen “Design” skal I også fortælle os om I ønsker sokker til jeres sæt. Det følger nemlig ikke med som standard, da mange f.eks. til indendørs fodbold, benytter almindelige tennissokker. Prisen på sokker giver et lille tillæg til prisen. Når I har besluttet jer for grunddesignet på jeres dragt, så er det tid til at gøre det personligt.

Tryk på trøjen - gør den personlig

Under vores fane “Tryk” kan I vælge hvad for en skrifttype, som skal benyttes på trøjen. Alle vores skrifttyper opfylder kravene sat af DBU, så I skal blot vælge den i synes bedst om. I kan under denne fane også vælge hvilken farve I ønsker trykket skal være. Trykfarven er ikke den samme for alle trøjer, da man f.eks. ikke vil kunne se nummeret, hvis der trykkes hvidt på en hvid trøje. Derfor ændrer valgmulighederne sig når du skifter trøjefarve.

En af de mest populære trykfarver er guld. Den giver et elegant og stilrent look og passer rigtig godt til de mørke sæt. Det næste I skal finde ud af er, om I ønsker at spille med jeres klublogo på tøjet. Vi tilbyder at sætte det på gratis, hvis trykket er i én farve.

Sponsortryk på trøjen - Få eget sponsortryk på eller opnå rabat

Når I har besluttet alt for det personlige tryk, skal I vælge om I vil have sponsor på trøjen. Det gør I under vores “Sponsor” fane. I sponsorfanen har I mulighed for at vælge at få jeres eget sponsortryk på - som koster lidt ekstra - eller benytte jer af vores Sportmonda-rabat.

Hvis I vælger at benytte sidstnævnte, giver vi 10% rabat på hele jeres ordre. Dvs. at hvis I f.eks. vælger at købe bolde eller træningsdragter ved siden af, gælder rabatten også her.

Klar til bestilling af jeres fodboldsæt?

Til slut, skal I blot angive hvor mange spillere I er og hvilke størrelser I skal bruge sættene i. Ønsker I målmand, må I også gerne angive dette. (Bemærk, at mange af vores sæt også fås med lange ærmer. Det kan I se ved at klikke på “Flere detaljer” ved siden af trøje navnet.)

Når I trykker “Bestil tilbud”, er det blot at vente. Vi svarer indenfor 8 timer og skriver til jer hvis vi mangler yderligere informationer. Når I har godkendt vores tilbud, så sender vi en ordre bekræftelse og sætter jeres ordre i gang. Typisk leverer vi jeres tøj indenfor 14 dage. Husk, der er ingen minimumsbestilling hos os, så hvis I kun skal bruge f.eks. 3 eller 5 sæt - eller supplere fra en tidligere ordre - så klarer vi også den.

Skulle I have nogle spørgsmål til bestillingen af jeres indendørs sæt, så sidder vi klar til at hjælpe jer.

Bestil sæt her

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)