Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Holdtrøjer med tryk

Design og køb holdtrøjer med tryk - f.eks. fodboldtrøjer, løbetrøjer og træningstrøjer

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Holdtrøjer med tryk

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge holdtrøjer med tryk?

Hos Sportmonda har vi specialiseret os i at lave holdtrøjer med tryk til klubber og hold i alle størrelser. Vi mener at holdtrøjer er en stor del af ens identitet som hold – og derfor sætter vi en ære i at give jer mulighed for at lave lige præcis de holdtrøjer der repræsenterer jer bedst.

Joma holdtrøjer med tryk
Start dit design

Holdtrøjer med tryk

Vi benytter flere forskellige producenter af holdtøj – og derfor kan vi også tilbyde et stort antal modeller og grunddesign. Derudover kan I selv vælge hvilket tryk I ønsker på jeres spillertrøjer og dermed sætte jeres helt personlige præg på dem.

Vi har en række standarder for størrelsen af nummer, navn og logoer. Vi ved samtidig også præcis hvor de normalt bør placeres. I er derfor sikre på et flot og professionelt resultat - uden at I selv skal sætte jer ind i ting som hvor stort et nummer normalt er og hvor det placeres. Har I specielle ønsker til f.eks. større numre eller navne end normalt, så er det dog også noget der sagtens kan lade sig gøre.

Craft holdtrøjer med tryk

Start dit design

Når I skal vælge nummer og navn på jeres trøjer er der stor valgfrihed. Navn og nummer er inkluderet i prisen på alle vores holdtrøjer og I kan samtidig vælge lige præcis den skrifttype I ønsker.

For at gøre det nemmest muligt for jer har vi en række standard skrifttyper, som I kan vælge ud fra, hvilket ca. 95% benytter sig af. De sidste hold finder selv en skrifttype, og sender os en fil til denne. Begge dele kan lade sig gøre - og det er derfor helt op til jer om I vælger at gøre det på den ene eller anden måde.

Holdtrøjer med klub- eller sponsorlogo på

I kan ud over navn og nummer også få andre tryk på jeres holdsæt. Det mest normale vil være klublogo og f.eks. Sponsorlogo. Vi ser dog også til tider at hold i stedet for logo vælger at få holdnavn eller andet på trøjerne.

Mulighederne er mange - og der er som udgangspunkt ingen begrænsninger i forhold til farver.

Holdtrøjer til fodbold

Macron holdtrøjer med tryk

Start dit design

Vi har gennem tiden lavet klart flest holdtrøjer til fodbold. De første trøjer vi langede over disken var ligeledes fodbold holdtrøjer - og derfor har disse også en speciel plads i vores hjerte.

I dag laver vi dog sæt til en lang række sportsgrene, f.eks. håndbold, floorball og flagfootball. Kravene til kvalitet og design er ofte de samme på tværs af sportsgrene, så vores store erfaring med holdtrøjer til fodbold kan også bruges i forhold til de andre.

Holdtøj til både store og små hold

Vi har hos Sportmonda ingen minimumsordrer, så der er mulighed for at både store og små hold kan designe og købe deres helt personlige sæt hos os.

Vi mener at fedt holdtøj er noget som ethvert hold burde have ret til - og med både vores prissætning og muligheder forsøger vi at åbne op for, at der kommer langt flere fede sæt på de danske boldbaner.

Er du interesseret, så kan du se mere til vores sortiment og priser ved at klikke på knappen herunder:

Start dit design

Holdtrøjer med eget navn og nummer

Hvis i står og mangler nye sæt med eget navn og nummer, så kan vi helt sikkert hjælpe jer godt på vej. Vi leverer flere tusinde holdtrøjer med tryk til hold i hele Europa.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)