Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Holdtøj med jeres eget tryk og logoer

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres holdtøj

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Holdtøj med jeres eget tryk og logoer

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge holdtøj med tryk?

Hos Sportmonda kan I designe og bestille jeres helt eget holdtøj. Vi tilbyder både kampsæt, træningssæt og andet holdtøj, som I kan få lavet med helt eget tryk og design.

Holdtøj med eget tryk
Se Priser og Udvalg

Vi har en ambition om at være Danmarks bedste og mest foretrukne leverandør af holdtøj til både større klubber og små hold indenfor en lang række sportsgrene.

Holdtøj til fodbold

Vi har siden vores opstart i 2013 leveret holdtøj til mange forskellige hold og klubber. Vores senest opgørelse viser at vi har leveret over +20.000 holdsæt i Danmark og resten af Europa. Fodbold var vores første fokusområde - og i dag er fodboldklubber fortsat de største aftager af holdtøj fra os.

Holdtøj til fodbold
Se Priser og Udvalg

Vi har derfor stor erfaring med at hjælpe fodboldklubber med alt fra design, kvalitet og valg af f.eks. skrifttyper. Vi kender de gældende regler fra alle de store fodboldforbund og sikrer derfor altid at jeres sæt bliver trykt med både danske og internationale regler for øje.

Holdtøj til håndbold

Efter primært at have fokuseret på fodbold i starten, så er vi de senere år også blevet leverandør til en lang række håndboldklubber. Herigennem har vi gjort os en masse erfaringer med de specielle krav der stilles til håndboldtøj, f.eks. slidstyrken i tøjet.

Det er i håndbold også lidt andre krav til trykket end i fodbold og vi gør altid opmærksom på, hvis de valgte tryk ikke ligger inden for rammerne af de danske og internationale regler for holdtøj.

Holdtøj til andre sportsgrene

Uden specifikt at fokusere på det, så er vi også begyndt at levere sportstøj til andre sportsgrene som floorball, flagfootball og volleyball. Ens for disse sportsgrene er det, at nogle hold vælger de samme trøjer og tryk, som oprindeligt har været tiltænkt fodbold.

Der er dog også hold, som har specielle ønsker der tilpasser tøjet til deres sportsgren. Dette er vi altid åbne for og hjælper med designforslag og skitser, så der ikke er tvivl om at sættene bliver præcist som I ønsker det.

Et eksempel på vores engagement i mindre sportsgrene er vores sponsorat af flagfootball turneringen Sportmonda Bowl. Turneringen spilles en gang om året som optakt til den regulære sæson. Turneringen bruges derfor af flere af Europas bedste flagfootball hold som den sidste finpudsning inden sæsonstart.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)