Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden

Sportmonda I/S (benævnes herefter ‘Sportmonda’) er et interessentskab etableret 21.04.2013.

CVR: 43704443
Adresse: Engager 2-4, 2605 Brøndby
Telefonnummer: +45 7071 3163
E-mail: info@sportmonda.dk

Priser

Alle priser på Sportmonda.dk (benævnes herefter ‘hjemmesiden’) er angivet i DKK (Danske kroner) inkl. moms medmindre andet eksplicit er angivet.

Priserne er inklusiv de dele og det tryk, som er angivet ved det enkelte produkt.

Betaling

Ved køb hos Sportmonda kan der betales med bankoverførsel til følgende konto:
Regnr.: 3409
Kontonr.: 11272215
Bank: Danske Bank

Ved overførsel bedes ordrenummer, fakturanummer eller kundenummer angives i teksten.

For private kunder og foreninger vil der som udgangspunkt skulle betales forud (den forventede leveringstid beregnes fra betalingen er modtaget), mens virksomheder vil blive faktureret ved afsendelse af ordren (med betalingsbetingelse ‘netto kontant’ medmindre andet eksplicit er aftalt).

Ved bestilling vil vi (Sportmonda) fremsende en ordrebekræftelse, sammen med en skitse af det bestilte. Af ordrebekræftelsen vil det endelige beløb fremgå, ligesom regnr. og kontonummer ligeledes vil fremgå af denne.

Fragt og levering

Vi sender alle order med Post Danmark medmindre andet er specifikt aftalt. Efter forsendelse fra os (Sportmonda) vil Post Danmarks leveringstid som udgangspunkt være 1-2 arbejdsdage til adresser i Danmark.

Vi bestræber os på at sende alle individualiserede produkter indenfor 14 dage. Hvis der mod forventning skulle opstå ting der gør, at den forventede leveringstid forlænges, vil vi (Sportmonda) informere køber om dette så hurtigt som muligt.

Hvis I har et ønske om hurtigere levering kan vi kontaktes angående muligheden for dette.

Der vil blive pålagt DKK 99 for fragt på alle ordrer med en samlet værdi under DKK 1000 inkl. moms, som ønskes leveret i Danmark. For alle ordrer på DKK 1000 eller derover tilbyder vi gratis fragt i Danmark, medmindre andet specifikt aftales i forbindelse med indgåelsen af aftalen.

Ønskes der levering til andre lande end Danmark vil kunden som udgangspunkt blive faktureret for Post Danmarks (eller andet fragtfirmas) priser på forsendelsen.

Fortrydelsesret

Produkter med selvvalgt tryk på (individualiserede produkter) kan ikke byttes eller returneres. Jævnfør Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 4 forsvinder returretten i det øjeblik vi (Sportmonda) påbegynder trykningen af produktet.

På varer der ikke er individualiserede gælder der 30 dages fortrydelses/returret. Dagene tælles fra kunden har modtaget varen. Ved brug af fortrydelsesretten gælder det, at varen skal være i væsentligt samme stand som ved købet - dette inkluderer også emballage og eventuelle “tags” der måtte sidde i tøjet.

Vaskeanvisning / Vedligeholdelse af tøj med tryk

Vi anbefaler at følgende vaskeanvisning følges:

  • Vask altid tøjet på vrangen.
  • Vask ikke ved temperaturer over 30 grader.
  • Tør ikke tøjet i tørretumbler.
  • Hæng tøjet op med det samme efter vask og lad det ikke ligge foldet vådt sammen.
  • Benyt ikke skyllemiddel eller andre kraftige produkter.
  • Vær opmærksom på anbefalingerne i selve tøjet.

Hvis ikke vaskeanvisningen følges vil der være øget risiko for, at kvaliteten af trykket og tøjet forringes. Der vil f.eks. være øget risiko for at trykket slides eller løsner sig.

Sportmonda kan derfor ikke stilles til ansvar for forringet kvalitet, hvis vaskeanvisningerne ikke er blevet fulgt.

Persondata i forbindelse med køb

I forbindelse med køb hos Sportmonda indsamler og gemmer vi en række personoplysninger. Vi registrerer de informationer som køber oplyser, hvilket som minimum er:

  • For- og efternavn
  • Adresse
  • E-mail

Disse oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjemand. Ønsker du at vi sletter dine persondata fra vores arkiv, så bedes du kontakte os pr. mail angående dette.

Fejl og mangler

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i priser mm. på hjemmesiden og i vores katalog. Derudover tager vi forbehold for eventuelt udgåede eller udsolgte varer eller størrelser.

Hvis der skulle opstå fejl eller mangler i forbindelse med en bestilling, så vil kunden blive informeret omkring situationen så hurtigt som muligt.

Rabatter

Vi tilbyder en række forskellige rabatter på vores holdsæt. Herunder finder du en beskrivelse af rabatterne:

20% samlerabat
Når du køber både trøje og shorts til et holdsæt, så modtager du automatisk 20% rabat på vores standardpriser. Standard priserne som du modtager rabat på inkluderer trøje, shorts, eventuelle sokker (hvis tilvalgt), samt tryk af navn, nummer og klublogo i én farve.

Samlerabatten gælder kun på vores holdsæt (som du finder her) samt på målmandssæt (som du finder her). Andre produkter, og andet tryk end det som er indregnet i standard priserne, er ikke omfattet af samlerabatten.

I vores designer vises priserne inklusiv samlerabatten, medmindre shorts fravælges.

30% mængderabat på holdsæt (20+ sæt)
Hvis du køber minimum 20 holdsæt med ens tryk modtager du 30% mængderabat på holdsættenes standard priser. Standard priserne som du modtager rabat på inkluderer trøje, shorts, eventuelle sokker (hvis tilvalgt), samt tryk af navn, nummer og klublogo i én farve.

Denne mængderabat gælder kun på vores holdsæt (som du finder her) samt på målmandssæt (som du finder her). Andre produkter, og andet tryk end det som er indregnet i standard priserne, er ikke omfattet af mængderabatten.

35% rabat ved køb af minimum 40 holdsæt
Hvis du køber minimum 40 holdsæt med ens tryk modtager du 35% mængderabat på holdsættenes standard priser. Standard priserne som du modtager rabat på inkluderer trøje, shorts, eventuelle sokker (hvis tilvalgt), samt tryk af navn, nummer og klublogo i én farve.

Denne mængderabat gælder kun på vores holdsæt (som du finder her) samt på målmandssæt (som du finder her). Andre produkter, og andet tryk end det som er indregnet i standard priserne, er ikke omfattet af mængderabatten.

Få 40% rabat ved tryk af Sportmonda-logo på jeres holdsæt
Hvis du vælger at få Sportmonda sponsorlogo på holdsættene (som vist i designeren), så modtager du 40% rabat på holdsættenes standard priser. Standard priserne som du modtager rabat på inkluderer trøje, shorts, eventuelle sokker (hvis tilvalgt), samt tryk af navn, nummer og klublogo i én farve.

Denne sponsor rabat gælder kun på vores holdsæt (som du finder her) samt på målmandssæt (som du finder her). Andre produkter, og andet tryk end det som er indregnet i standard priserne, er ikke omfattet af sponsor rabatten.

Generelt om rabatterne
De ovenstående rabatter kan ikke kombineres - dvs. de kan ikke lægges oven i hinanden. Du vil derfor altid modtage den højeste af ovenstående rabatsatser, hvis din bestilling lever op til flere af kriterierne.

Generelt

Forbrugeraftaleloven er gældende for handler foretaget gennem denne hjemmeside.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)