Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Håndboldtøj med tryk i fedt design

Design og køb håndboldtøj med tryk. 1000-vis af design muligheder.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Håndboldtøj med tryk i fedt design

Eksempler på håndbold holdsæt

Skal I bruge håndboldtøj med tryk?

Hos Sportmonda kan I købe jeres eget håndboldtøj med tryk. Vi laver håndboldsæt med tryk til klubber og hold i alle størrelser – og vi har et stort udvalg af håndboldtrøjer i den bedste kvalitet.

Håndbold holdsæt med tryk
Se Priser og Udvalg

Design jeres eget håndboldtøj

I vores designer kan I selv tilpasse jeres håndboldtøj, så f.eks. navn, nummer og logoer bliver helt som I ønsker det. I vælger i første omgang et grunddesign og tilføjer derefter det tryk I ønsker.

Vi giver blandt andet en lang række muligheder for at vælge skrifttyper og farver til numre, navne eller holdnavn på tøjet.

Har I nogle specielle ønsker, som I ikke mener kan håndteres af valgmulighederne i designeren her på hjemmesiden, så send os bare en mail med jeres ønsker. Vi vender hurtigt tilbage med et svar og eventuelt tilbud – og inden en ordre gennemføres vil du altid modtage en skitse af sættet til endelig godkendelse.

Håndboldtøj i høj kvalitet

Håndbold holdsæt
Se Priser og Udvalg

Vi har et stort udvalg af forskellige modeller fra f.eks. store mærker som Craft, Joma og Macron. Kendetegnende for alle disse producenter er, at høj kvalitet er en selvfølgelig som går hånd i hånd med fedt design.

Der findes hos flere af leverandørerne specialdesignede håndboldtrøjer, som f.eks. har dobbeltsyninger og ekstra tykt materiale. Vi har dog lavet en lang række test på de ”almindelige” modeller fra Joma, Craft og Macron – og selv ved stor belastning og træk i trøjerne holder de rigtig godt.

Reklamationsretten på to år gælder derfor selvfølgelig også ved syninger der går op eller hvis selve stoffet ødelægges af belastningen som vi ved der kommer fra håndbold. Vi ved nemlig erfaringsmæssigt at selv de ”almindelige trøjer” i 98% af tilfældene sagtens kan holde til denne belastning.

Håndbold holdsæt macron
Se Priser og Udvalg

Håndboldtøj fra Craft

Det svenske mærke Craft har længe været kendt for især deres høje kvalitet af løbetøj. I nyere tid er det dog også blevet muligt at købe håndboldtøj fra Craft. Vi var derfor også hurtige til at tage dette ind i sortimentet, da Craft lancerede deres første kollektion af holdsæt til fodbold og håndbold.

Kvaliteten er som nævnt i top, både i forhold til holdbarhed og de funktionelle kvaliteter, herunder f.eks. svedtransport.

Samtidig findes Crafts modeller i en række forskellige farver, hvilket betyder der kan sammensættes et passende og fedt spillesæt til de fleste hold og klubber.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)