Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Håndbold spilletrøjer med tryk i fedt design

Design og køb håndbold spilletrøjer med jeres helt eget tryk. 1000-vis af design muligheder.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Håndbold spilletrøjer med tryk i fedt design

Eksempler på håndbold holdsæt

Skal I bruge håndbold spilletrøjer med tryk?

Håndbold spilletrøjer
Se Priser og Udvalg

Hos Sportmonda har vi et kæmpe udvalg af spilletrøjer til håndbold. Du kan designe trøjerne med f.eks. jeres eget logo, navne, numre og sponsorer. Det er nemt at gøre direkte i vores designer her på siden, men du kan altid også skrive til os på salg@sportmonda.dk hvis du har brug for hjælp.

Håndbold spilletrøjer fra de bedste mærker

Vi sælger spilletrøjer og andet håndboldtøj fra nogle af de bedste mærker på markedet. Du kan f.eks. købe håndbold spilletrøjer fra Craft og Joma hos os.

Et bevis på den gode kvalitet fra begge de to nævnte mærker er at flere professionelle hold har valgt at spille i deres tøj.

Craft leverer idag tøj til landshold og store klubber i Danmark og udlandet. Et par af de hold som er værd at nævne er de svenske landshold og AG Håndbold.

Joma har ligeledes en række prominente håndbold på deres liste. Her kan bl.a. nævnes de spanske og kroatiske landshold.

Derudover leverer begge mærker også tøj til professionelle udøvere indenfor en lang række andre sportsgrene og ved derfor præcis hvad håndboldspillere og andre sportsfolk har behov for.

Billige Håndbold spilletrojer
Se Priser og Udvalg

Kæmpe udvalg af spilletrøjer til håndbold

Vi har et kæmpe udvalg af spilletrøjer til håndbold og kombineret med vores standard tryk og farver kan du vælge mellem 1000-vis af designs. På vores forside kan du vælge mellem disse i vores designer.

Med det store udvalg af design og farver håber vi der er flere muligheder som er interessante for lige præcis jeres hold eller klub. Skulle I mod forventning ikke kunne finde noget der passer jer, så skriv endelig til os på salg@sportmonda.dk og så hjælper vi meget gerne med at finde nogle muligheder til jer.

Eget logo og sponsor

Skal I have jeres eget logo eller sponsor på tøjet, så kan I bare tilvælge dette i vores designer når I bestiller. Derefter kan I sende os filer til logoerne på mail.

Vi sørger altid for at I modtager en skitse til endelig godkendelse inden vi trykker jeres håndboldtøj. På denne måder sikrer vi at der ikke opstår misforståelser og at I får lige præcis de sæt I drømmer om.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)