Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Håndbold spillesæt med tryk

1000-vis af design muligheder til håndbold spillesæt med eget tryk.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Håndbold spillesæt med tryk

Eksempler på håndbold holdsæt

Skal I bruge håndbold spillesæt med tryk?

Håndbold spillesæt
Se Priser og Udvalg

Er det blevet tid til at skifte de gamle håndbold spillesæt ud? Med mere end 1000 forskellige måder at sammensætte jeres næste sæt på, kan i med garanti finde noget der opfylder jeres ønsker hos os. Vi har leveret holdsæt til mange håndboldklubber i hele landet og er eksperter i tryk på tøj.

I vores designer kan i selv bestemme præcis hvordan jeres sæt skal se ud. I starter ud med at vælge hvilken en trøje i ønsker og kan derefter selv bestemme, hvilken farve shorts i ønsker at kombinere trøjen med. Når jeres dragt er komplet, kan i begynde at gøre den mere til jeres egen. Under fanen “Tryk“ kan I vælge skrifttype for jeres navn og nummer på trøjen. I kan også bestemme hvad for en farve trykket skal have. To af de mest brugte tryk farver hos os er hvid og guld, som også er de farver vi ser på de fleste håndbold spillesæt.

Vi bruger nogen af de bedste mærker inden for håndboldverdenen bl.a. Joma, som både Kroatien og Spaniens håndbold landshold spiller i. Vi fører også det italienske mærke Macron, det svenske Craft og det danske mærke Atmo. Alle mærker er i høj kvalitet og fås til priser, hvor alle håndbold hold kan være med.

Håndbold spillesæt til klubber

Vi har hjulpet flere klubber med at designe deres eget spillesæt. En af de gode ting ved at vælge os, som jeres næste leverandør er, at I GRATIS kan få trykt jeres klublogo på tøjet - så længe det er i én farve. Vi tager et lille ekstra beløb, hvis I ønsker logoet i flere farver.

Har i en eller flere sponsorer som I ønsker på tøjet, vil I også sagtens kunne få det. I vores designer kan i under fanen “Sponsor“ vælge om i ønske eget sponsortryk i én eller flere farver. Selvom kun ét tryk viser sig på trøjen, vil I, hvis I har mange sponsorer også kunne få dette. Det kræver blot at I sender jeres ønsker til os via mail. Vedhæft gerne logoer i mailen. Så kan vi nemlig hurtigt også tjekke, at de egner sig til tryk.

Billige Håndbold spillesæt
Se Priser og Udvalg

Når vi har modtaget alle jeres ønsker vil vi sammensætte en grafisk skitse af jeres næste håndbold spillesæt. Det vil I kunne vise frem til medlemmer i jeres klub og diskuterer de sidste detaljer ud fra. Når i føler at det hele er som det skal være, skal I blot betale for jeres ordre og vi vil hurtigst muligt gå i gang med at gøre den grafiske skitse til virkelighed.

I vil herefter kunne forvente at modtage tøjet i jeres klub inden for 14 dage. Skulle der mod forventning være opstået en fejl, så kontakt os gerne så hurtigt som muligt, så vil vi se på mulighederne og sørge for at vi finder en løsning, som begge parter kan være tilfredse med.

Håndbold spillesæt til børn og voksne

Både børn og voksne har mulighed for at bestille håndbold spillesæt hos os. Vi tilbyder størrelser helt ned til 6XS og helt op til 3XL. Hvis I er i tvivl mht. størrelserne når i bestiller, så har vi lavet en størrelsesguide, som vil kunne hjælpe jer. Hvis det ikke er nok, så tilbyder vi også at I kan bestille prøvetøj, hvor i vil kunne få tilsendt de størrelser som i ønsker at prøve. Det eneste I skal gøre er, at indbetale et depositum til os på tøjets værdi. Så snart I har leveret tøjet tilbage, vil I naturligvis få jeres depositum tilbage igen.

Mange af vores modeller fås også til kvinder. I vil kunne se hvilke, ved at åbne “Flere detaljer” i vores designer. Ønsker i at få tilsendt billeder af kvindemodellen, vil vi gøre hvad vi kan for at fremskaffe disse billeder. Hver dog opmærksom på, at det ikke er alle billeder vi kan fremskaffe.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)