Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Håndbold spilledragter med tryk

Design og køb håndbold spilledragter med eget tryk til jeres hold.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Håndbold spilledragter med tryk

Eksempler på håndbold holdsæt

Skal I bruge håndbold spilledragter med tryk?

Vi har igennem årene lavet mange håndbold spilledragter til hold og klubber i alle størrelser. Det er vores primære princip at det skal være nemt at designe og købe fede spilledragter til håndbold - og derfor kan du på under 5 minutter designe dit eget holdsæt hos os. Vi garanterer samtidig at vi kan levere til danmarks bedste priser.

Håndbold spilledragter
Se Priser og Udvalg

Har du behov for hjælp med at sammensætte jeres spilledragter, så er du meget velkommen til at ringe (+45 7071 3163) eller skrive (salg@sportmonda.dk) til os. Vi sidder klar til at hjælpe jer med både små og store spørgsmål.

I får altid en skitse af dragterne til godkendelse inde selve tøjet trykkes. På denne måde sikre vi at sættene altid bliver præcis som det ønskes.

Håndbold spilledragter med navn og nummer
Se Priser og Udvalg

Vi har gennemgået flere hundrede skrifttyper for at finde frem til dem vi mener er de bedste til håndbold spilledragter. Vi har har sørget for alt det praktiske, så I kan nemt vælge imellem de populære skrifttyper her på siden.

I kan samtidig vælge præcis det numre og navne I ønsker på trøjerne. Prisen stiger ikke lige meget hvilke numre og navne I vælger. Standarden er at numre er på maksimalt 2 cifre, mens navne er på højest 13 bogstaver. Vi kan dog godt lave undtagelser til dette, men vi kan så være nødt til at ændre lidt på størrelsen på bogstaver og tal.

For mange hold er klublogoet helligt. Det forstår vi godt, for en stor del af identiteten ligger i holdets navn og logo. Derfor er det også gratis at tilføje klublogo i én farve til jeres spilledragter.

Har I ikke et logo til jeres hold, så kan I f.eks. få jeres holdnavn på spilledragterne i stedet for. Nogle vælger at få det på ryggen i stedet for personlige navne, men I kan f.eks. også få det trykt med småt på venstre bryst (hvor klublogoet normalt placeres).

Vi kan benytte de fleste filer, så bare send os det I har til rådighed. Så skal vi nok sige til, hvis der er udfordringer med filerne.

Jeres egen sponsor på sættene

Håndbold spilledragter med egen sponsor
Se Priser og Udvalg

Har I fundet jer en sponsor, så skal de selvfølgelig på jeres spilledragter. I håndbold er der tradition for at have flere sponsorer på tøjet - og det kan I selvfølgelig også få. Har I flere sponsorer kan I frit vælge hvor de skal placeres, men vi kommer selvfølgelig også gerne med forslag og skitser I kan vælge imellem.

Er I på jagt efter flere sponsorer, så har vi lavet en kort artikel som bl.a. giver gode råd til, hvordan I kan skaffe en sponsor til jeres hold: 6 ideer og gode råd til at søge støtte til jeres sportshold.

Design selv eller kontakt os

Som nævnt kan I enten designe jeres egne håndbold spilledragter her på siden eller skrive til os på salg@sportmonda.dk. Lige meget hvordan I vælger at gøre, så glæder vi os til at hjælpe jer.

Alle fortjener spilledragter som er lige så flotte som de professionelle håndboldholds.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)