Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Håndbold holdsæt med tryk i fedt design

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres håndbold holdsæt.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Håndbold holdsæt med tryk i fedt design

Eksempler på håndbold holdsæt

Skal I bruge håndbold holdsæt med tryk?

Håndboldtøj

Er jeres klub også på jagt efter nye håndbold holdsæt? Så kunne Sportmonda være det rigtige valg for jer. Vi tilbyder stilrene håndbold dragter i høj kvalitet til lave priser, hvor alle kan være med. I vores unikke designer, kan i frit vælge hvordan jeres dragt skal se ud. Vi fører masser af kendte mærker fra håndbold verdenen. Bl.a. mærket Joma, som Spaniens håndboldlandshold spiller i.

Håndbold holdsæt
Start dit design

Altid billige håndbold holdsæt

Vi har altid masser af billige håndboldsæt i vores sortiment, således at vi også kan tilbyde en løsning til hold med f.eks. spillere på SU. Vi er sikre på, at I med garanti vil kunne finde sæt billigere andre steder, men vi mener stadig vi har nogle af de bedste sæt hvad angår kvalitet til prisen.

Når vi vælger nye håndbold holdsæt til vores sortiment, kigger vi stort set aldrig på mærket/navnet. Vi ligger højere vægt på at det er god kvalitet og flot design til en overkommelig pris. I øjeblikket har vi mærker som Joma, Macron, Craft og Atmo, der alle er gode og kendte mærker i håndbold verdenen.

Mange hold vælger at spille i opreklamerede mærker, hvor man betaler en overpris for tøjet. Det mener vi ikke, at der er nogen grund til. Af netop den grund, har vi ikke nogle af de mest kendte mærker i vores sortiment.

Vi kører meget sjældent tilbud på håndboldsæt, men tilgengæld har vi altid faste lave priser og masser af forskellige muligheder for at opnå rabat, som du kan læse mere om herunder.

billige håndbold holdsæt
Start dit design

Få rabat på jeres næste håndbold holdsæt

Hos Sportmonda er der flere måder at få rabat på jeres holdsæt på. Den nemmeste er at spille med vores logo på tøjet. Ved at få Sportmonda-logo på maven og i nakken tilbyder vi 10% rabat uanset mængde i bestiller. Ofte kan vi godt strække os mht. placeringen, hvis i f.eks. ønsker flere sponsorer på tøjet. Skriv gerne til os, så kan vi sammen finde en løsning, hvor begge parter bliver tilfredse.

En anden god måde at få rabat på, er hvad er købe større mængder håndboldtøj. Her har vi nogle rimelig simple regler. Køber i mere end 20 håndboldsæt, giver vi automatisk -10% rabat. Køber i mere end 40 håndboldsæt, giver vi automatisk -15% rabat. Denne rabat kan I nemt kombinere med vores logo rabat og derved opnå hele -25% rabat hvis i f.eks. køber 20 håndboldsæt med Sportmonda logo på tøjet.

Håndbold holdsæt med tryk

Håndbold holdsæt med tryk
Start dit design

Hos Sportmonda kan I selv bestemme hvad for noget tryk i ønsker på jeres nye trøjer. Vores designer er bygget således, at den kun giver mulighed for de mest basale design valg. Vi ved dog godt at sådan er verden ikke altid. Skulle i derfor have specielle tryk ønsker til jeres næste håndbold holdsæt, skal i blot oplyse dem ved bestilling, så retter vi til. Der er intet at være nervøs for når I bestiller holdsæt hos os. Vi sender altid en grafisk skitse af trykket til jer, så I kan godkende placering af tryk mv. inden i bestiller og betaler for jeres sæt.

En af de ting som gør håndbold holdsæt unikke er, at der ofte er rigtig mange sponsorer på tøjet. Det kan ofte gøre det til en dyr affære når håndboldklubber skal ud og at købe nye dragter. Jo mere tryk på en trøje, jo dyrere bliver trøjen som regel. De fleste steder hvor man købe håndboldsæt har de udliciteret trykdelen til tredje part. Det kan ofte skabe en masse bøvl og gøre det dyrere at få tryk på.

Hos Sportmonda har vi skåret alle mellemled væk. Vi står selv for alt tryk på tøjet, hvilket gør at vi kan rykke hurtigt, hvis der skulle opstå problemer undervejs i processen. F.eks. vi i skulle få en ny sponsor i 11 time, som gerne vil på de nye trøjer. Vi gemmer i øvrigt altid jeres tryk filer, så hvis I f.eks. får en ny spiller i næste sæson, kan i hurtigt supplere med yderligere sæt hos os og have dem inden for 14 dage.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)