Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Futsal holdsæt med tryk

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres futsal holdsæt.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Futsal holdsæt med tryk

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge holdsæt til futsal?

Futsal holdsæt
Se Priser og Udvalg

Er det tid til at få skiftet de gamle futsal holdsæt ud? Så kan vi med garanti hjælpe. Sportmonda er kort sagt, holdsæt med tryk. Vi har til dato solgt over +35.000 holdsæt og har over de seneste år udvidet til flere lande i Europa. Heriblandt Sverige, Holland, Belgien, Tyskland og Frankrig.

Futsal holdsæt med tryk

En af fordelene ved at vælge os som jeres næste leverandør af futsal holdsæt er, at der ikke er nogen minimumsbestilling eller dumme opstartsgebyrer. Typisk når man bestiller holdsæt, vil man hurtigt komme ud for at der tilføjes gebyr, så snart der skal tryk på. Det har vi valgt at skære væk, da vi mener, at alle skal have råd til et fedt holdsæt.

I vores designer vil I kunne se de standard tryk vi leverer. Alt tryk kan ændres efter jeres ønsker. Det betyder, at hvis I f.eks. ønsker to sponsorer på tøjet eller et nummer på brystet i stedet for klublogo, så kan dette sagtens lade sig gøre. Det eneste i skal være opmærksom på når i tilføjer mere tryk er, at det typisk vil gøre prisen en smule dyrere. Skriv til os og fortæl os jeres ønsker, så finder vi sammen en god pris.

Hos Sportmonda fører vi bl.a. Craft, Joma, Macron og skandinaviske Atmo. Alle mærker er af høj kvalitet og er af præcis samme kvalitet, som du ville finde hos nogle af de største brands. Det eneste der er forskellen er prisen.

Design selv jeres næste futsal holdsæt

Futsal holdsæt med tryk
Se Priser og Start dit design

Ønsker I at lave jeres helt eget futsal holdsæt fra bunden, så er I kommet til det rigtige sted. I vores designer kan i helt selv lave jeres næste sæt ud fra nogle grund designs. I bestemmer selv om i vil have klublogo på eller om der f.eks. skal navne og numre på. Alt kan ændres efter jeres ønsker.

Der er intet at være bange for når i bestiller holdsæt hos os. Vi sender jer altid en grafisk skitse af hvordan jeres endelig holdsæt kommer til at se ud. Så snart i har godkendt, sætter vi produktionen i gang. En af fordelene ved at benytte os er, at vi ikke bruger nogen mellemmand eller eksterne leverandører til tryk. Det betyder, at hvis der skulle opstå ændringer undervejs i processen, kan vi hurtigt reagerer og tilpasse jeres tryk.

Billige futsal holdsæt til gode priser

Vi har nogle af de bedste priser på futsal holdsæt og de kan faktisk blive endnu billigere for jer, hvis i benytter nogen af vores rabatordninger. F.eks. kan i ved at få Sportmonda tryk på tøjet hurtigt få 10% rabat på jeres ordre. Med sportmonda tryk sætter vi vores logo foran på jeres trøjer og i nakken. Udover dette er der også rabat at hente ved at bestille større mængder.

Bestiller i f.eks. 20 holdsæt, tilbyder vi 10% ekstra rabat. Det vil sige, at hvis i f.eks. ønsker 20 sæt med Sportmonda logo på, kan i opnå hele 20% rabat på hele jeres ordre.

Selvom vi ikke skilter med det, så kan i, hvis i er en futsal klub opnå nogle rigtig gode rabatter ved at oprette en klubaftale med os. Kontakt os gerne og hør om mulighederne.

Kan vi prøve tøjet inden vi bestiller?

Vores billige priser skyldes bl.a. at vi ikke har nogen fysiske butikker. Skulle i dog alligevel gerne ville prøve tøjet inden i bestiller kan i bestille prøvetøj. Måden det fungerer på er, at I indbetaler et depositum til os på tøjets værdi. Når vi har modtaget pengene, sender vi tøjet til jer i de størrelser og farver som I ønsker. Efter i har prøvet tøjet, skal i blot sende tøjet tilbage til os, hvorefter vi tilbagebetaler jeres depositum til den konto det blev overført fra.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)