Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodboldtrøjer med tryk i fedt design

Skolefodbold

Sportmonda er specialiseret i at lave og sælge fodboldtrøjer med tryk til hold i alle størrelser. Vi har et stort udvalg af fodboldtrøjer og hjælper også meget gerne med, at finde lige præcis det tryk der passer bedst til jer. Høj kvalitet, flot design, god pris og fremragende service er vores primære fokusområder, når det gælder fodboldtrøjer med tryk.

Fodboldtrøjer med tryk der skiller sig ud

Joma Copa fodboldtrøjer med tryk

Se priser og udvalg

Vi mener at alle hold fortjener et sæt fodboldtrøjer med eget tryk som de kan være stolte af. For mange hold indebærer dette også at trøjerne skiller sig ud fra mængden og hos os er der rig mulighed for at opnå dette. Hos os kan I kombinere alle dele (trøjer, short, sokker osv.) præcis som I ønsker det, samtidig med at der som udgangspunkt ikke er nogle begrænsninger i forhold til trykket. Det er derfor næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvordan jeres sæt eller fodboldtrøjer med tryk kan komme til at se ud.

Hvis I ønsker at jeres fodboldtrøjer med tryk skal skille sig ud, så kan f.eks. farven på trykket være et stærkt virkemiddel. Hvis I benytter en anderledes kontrastfarve, f.eks. neongrøn på en mørkeblå trøje, så er det med sikkerhed noget der skaber blikfang og opmærksomhed. Samtidig kan skrifttype og placeringen af trykket ligeledes gøre en stor forskel.

Kort fortalt er mulighederne store, lige meget om I ønsker fodboldtrøjer i klassisk design eller i et design der skiller sig kraftigt ud fra mængden. Begge dele kan have sin charme og vores udvalg og sortiment åbne op for begge muligheder.

Et hav af kombinationsmuligheder

Holdsæt Craft Progress med tryk

Se priser og udvalg

Vi har formået at opbygge et stort sortiment af fodboldtrøjer, som sammen med valgfriheden omkring tryk giver et rigtig stort antal kombinationsmuligheder. Vi håber at dette kan være med til at sikre, at vi også kan finde en trøje og et design der passer perfekt til jer.

Vores tre foretrukne producenter af fodboldtrøjer er italienske Macron, spanske Joma og Craft. Alle mærker lever godt op til vores kriterier om flot design og god pris, samtidig med at kvaliteten også er helt i top. De tre mærkers store styrke understreges også af, at hold som Napoli, Lazio, Aston Villa og Getafe spiller i et af disse mærker. I forhold til fodboldtrøjer med tryk er vores kærlighed derfor naturligt faldet på dem.

Alle de nævnte producenter har et bredt udvalg af modeller. Alle fodboldtrøjer findes samtidig som udgangspunkt i et sted mellem 4 og 20 farver. Dette er med til at sikre, at vi alene for grunddesignet kan tilbyde et bredt udvalg af fodboldtrøjer med tryk. Når der hertil lægges valgmulighederne omkring tryk, så bliver det samlede antal kombinationer meget højt.

Hvis I har brug for ideer og designmuligheder eller lignende, så er I meget velkomne til at skrive til os. Vi hjælper jer nemlig meget gerne i hus med, at få lavet præcis de fodboldtrøjer med tryk som passer til jer.

Tryk der lever op til DBUs krav

Joma Champion IV fodboldtrøjer med navn

Se priser og udvalg

Ved I om trykket på jeres fodboldtrøjer lever op til DBUs regler for dette område? Bare rolig - vi har helt styr på disse regler. Vi har herunder gennemgået dem kort og vores standardskabeloner for fodboldtrøjer med tryk lever altid op til disse.

DBU’s regler på området gælder udelukkende de øverste rækker i danmarksturneringen, samt f.eks. pokalturneringen, men de kan stadigvæk fungere som gode generelle retningslinier for fodboldtrøjer med tryk - også selvom trøjerne ikke skal benyttes i de nævnte turneringer.

Regler for nummer og navn på fodboldtrøjer med eget tryk

Nummeret på ryggen af fodboldtrøjer med tryk skal som udgangspunkt være ensfarvet og centreret. Det er dog tilladt at have en “skyggekant” på numrene. Nummeret skal være mellem 25 cm og 35 cm højt (20 cm til 35 cm for kvinder).

Derudover er der en række bestemmelser og tilladelser, der bl.a. inkluderer følgende:

  • Rundt om nummeret skal der være en ensfarvet baggrund. Denne baggrund skal som minimum dække 2 cm over nummeret og 3 cm på de resterende sider.
  • Nummeret må gerne indeholde lufthuller, men disse lufthuller må maksimalt være 2 mm bredde.
  • Nummeret på ryggen må maksimalt være delt op i 3 af streger på maksimalt 2 mm bredde.

I forhold til et eventuelt navn bag på trøjen, så er der ligeledes en række regler der skal overholdes. Det gælder bl.a. at navnet skal være ensfarvet og at bogstaverne højest må være 7,5 cm høje.

Regler for logo og sponsor på fodboldtrøjer med tryk

Der er ingen regler for, hvilken form et klublogo må have. På fodboltrøjen skal logoet dog altid være placeret på brystet over et eventuelt sponsorlogo. Klublogoet på brystet må maksimalt fylde 100 cm². Det er ligeledes tilladt at have et klublogo placeret på det ene ben af sine shorts, samt på strømperne. Her må logoet højest fylde 50 cm².

I forhold til sponsorlogoer, så er reglerne meget detaljerede og udførlige, men her er kort opridset de punkter, som normalt er mest relevante:

  • På maven/brystet må der maksimalt være 3 sponsorlogoer (inklusiv tøjmærke).
  • Sponsorloger på maven/brystet må tilsammen maksimalt fylde 750 cm².
  • På ryggen må der maksimalt være 1 sponsorlogo.
  • Sponsorlogoet på ryggen må maksimalt fylde 220 cm².
  • På shorts er det tilladt at have 2 sponsorlogoer (inklusiv tøjmærke).
  • Sponsorloger på shorts må maksimalt fylde 140 cm².

Billige fodboldtrøjer

Mange leverandører skilter med billige fodboldtrøjer, men man skal altid være meget opmærksom i forhold til dette. For det første ser man ofte at tryk eller moms ikke er indregnet i priserne, men man risikerer også at kvaliteten i givet fald er derefter.

Vi har nogle af de bedste priser på markedet - men det betyder ikke at vi går på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi håndplukker de producenter vi samarbejder med og sørger altid for selv at teste trøjer og tryk.

Ønsker I et godt tilbud på fodboldtrøjer med tryk, så kan I derfor roligt kigge nærmere på vores sortiment eller kontakte os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

icon-name-basicicon-number-barca-10icon-number-inter-10icon-number-atletics-10icon-number-fra-10icon-number-arg-10Eget Sponsortryk