Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodboldtrøjer med tryk i fedt design

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres fodboldtrøjer med tryk.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Fodboldtrøjer med tryk i fedt design

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge fodboldtrøjer med tryk?

Skolefodbold

Sportmonda er specialiseret i at lave og sælge fodboldtrøjer med tryk til hold i alle størrelser. Vi har et stort udvalg af fodboldtrøjer og hjælper også meget gerne med, at finde lige præcis det tryk der passer bedst til jer. Høj kvalitet, flot design, god pris og fremragende service er vores primære fokusområder, når det gælder fodboldtrøjer med tryk.

Fodboldtrøjer med tryk der skiller sig ud

Joma fodboldtrøjer med tryk

Start dit design

Vi mener at alle hold fortjener et sæt fodboldtrøjer med eget tryk som de kan være stolte af. For mange hold indebærer dette også at trøjerne skiller sig ud fra mængden og hos os er der rig mulighed for at opnå dette. Hos os kan I kombinere alle dele (trøjer, short, sokker osv.) præcis som I ønsker det, samtidig med at der som udgangspunkt ikke er nogle begrænsninger i forhold til trykket. Det er derfor næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvordan jeres sæt eller fodboldtrøjer med tryk kan komme til at se ud.

Hvis I ønsker at jeres fodboldtrøjer med tryk skal skille sig ud, så kan f.eks. farven på trykket være et stærkt virkemiddel. Hvis I benytter en anderledes kontrastfarve, f.eks. neongrøn på en mørkeblå trøje, så er det med sikkerhed noget der skaber blikfang og opmærksomhed. Samtidig kan skrifttype og placeringen af trykket ligeledes gøre en stor forskel.

Kort fortalt er mulighederne store, lige meget om I ønsker fodboldtrøjer i klassisk design eller i et design der skiller sig kraftigt ud fra mængden. Begge dele kan have sin charme og vores udvalg og sortiment åbne op for begge muligheder.

Et hav af kombinationsmuligheder

Holdsæt Craft med tryk

Start dit design

Vi har formået at opbygge et stort sortiment af fodboldtrøjer, som sammen med valgfriheden omkring tryk giver et rigtig stort antal kombinationsmuligheder. Vi håber at dette kan være med til at sikre, at vi også kan finde en trøje og et design der passer perfekt til jer.

Vores tre foretrukne producenter af fodboldtrøjer er italienske Macron, spanske Joma og Craft. Alle mærker lever godt op til vores kriterier om flot design og god pris, samtidig med at kvaliteten også er helt i top. De tre mærkers store styrke understreges også af, at hold som Napoli, Lazio, Aston Villa og Getafe spiller i et af disse mærker. I forhold til fodboldtrøjer med tryk er vores kærlighed derfor naturligt faldet på dem.

Alle de nævnte producenter har et bredt udvalg af modeller. Alle fodboldtrøjer findes samtidig som udgangspunkt i et sted mellem 4 og 20 farver. Dette er med til at sikre, at vi alene for grunddesignet kan tilbyde et bredt udvalg af fodboldtrøjer med tryk. Når der hertil lægges valgmulighederne omkring tryk, så bliver det samlede antal kombinationer meget højt.

Hvis I har brug for ideer og designmuligheder eller lignende, så er I meget velkomne til at skrive til os. Vi hjælper jer nemlig meget gerne i hus med, at få lavet præcis de fodboldtrøjer med tryk som passer til jer.

Tryk der lever op til DBUs krav

Ved I om trykket på jeres fodboldtrøjer lever op til DBUs regler for dette område? Bare rolig - vi har helt styr på disse regler. Vi har herunder gennemgået dem kort og vores standardskabeloner for fodboldtrøjer med tryk lever altid op til disse.

DBU’s regler på området gælder udelukkende de øverste rækker i danmarksturneringen, samt f.eks. pokalturneringen, men de kan stadigvæk fungere som gode generelle retningslinier for fodboldtrøjer med tryk - også selvom trøjerne ikke skal benyttes i de nævnte turneringer.

Regler for nummer og navn på fodboldtrøjer med eget tryk

Nummeret på ryggen af fodboldtrøjer med tryk skal som udgangspunkt være ensfarvet og centreret. Det er dog tilladt at have en “skyggekant” på numrene. Nummeret skal være mellem 25 cm og 35 cm højt (20 cm til 35 cm for kvinder).

Derudover er der en række bestemmelser og tilladelser, der bl.a. inkluderer følgende:

I forhold til et eventuelt navn bag på trøjen, så er der ligeledes en række regler der skal overholdes. Det gælder bl.a. at navnet skal være ensfarvet og at bogstaverne højest må være 7,5 cm høje.

Regler for logo og sponsor på fodboldtrøjer med tryk

Der er ingen regler for, hvilken form et klublogo må have. På fodboltrøjen skal logoet dog altid være placeret på brystet over et eventuelt sponsorlogo. Klublogoet på brystet må maksimalt fylde 100 cm². Det er ligeledes tilladt at have et klublogo placeret på det ene ben af sine shorts, samt på strømperne. Her må logoet højest fylde 50 cm².

I forhold til sponsorlogoer, så er reglerne meget detaljerede og udførlige, men her er kort opridset de punkter, som normalt er mest relevante:

Billige fodboldtrøjer

Craft fodboldtrøjer med navn

Start dit design

Mange leverandører skilter med billige fodboldtrøjer, men man skal altid være meget opmærksom i forhold til dette. For det første ser man ofte at tryk eller moms ikke er indregnet i priserne, men man risikerer også at kvaliteten i givet fald er derefter.

Vi har nogle af de bedste priser på markedet - men det betyder ikke at vi går på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi håndplukker de producenter vi samarbejder med og sørger altid for selv at teste trøjer og tryk.

Ønsker I et godt tilbud på fodboldtrøjer med tryk, så kan I derfor roligt kigge nærmere på vores sortiment eller kontakte os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Fodboldtrøjer med eget tryk

Som fodboldspiller er der noget helt specielt ved at have sin helt egen fodboldtrøje med tryk. Derfor har vi valgt, at alle vores priser er med tryk som standard. Vi vil nemlig rigtig gerne gøre op med de kedelige fodboldsæt og sikre at alle hold kan eje et fedt holdsæt.

For at sikre folk kan skille sig ekstra ud, har vi håndplukket de bedste skrifttyper til tryk af navn og nummer, som man selv kan vælge i vores designer. Vores mest populære skrifttype er ‘SPA’, som har rødder fra det spanske fodboldhold F.C. Barcelona. Den giver et super elegant og anderledes look end de traditionelle skrifttyper og kan give en ellers kedelig ensfarvet trøje et ekstra pift.

Vores trøjer er som oftest lavet i 100% polyester, som er det materiale der bruges mest til fodboldtøj. Nogle af trøjerne kan indeholde 5% Elastane, som gør trøjen mere elastisk. Polyester bruges mest fordi det er et åndbart materiale, som ikke opsamler sved, som man ellers f.eks. kender det fra bomuldstøj.

Når trøjen er valgt, så kommer spørgsmålet selvfølgelig: Hvilken størrelse skal man vælge? I vores størrelsesguide, kan man nemt finde den rigtige størrelse i en tabel. Er man ikke tryg ved at vælge sin størrelse på den måde, så tilbyder vi også at man kan bestille prøvetøj. I bund og grund betyder prøvetøj at vi fremsender de størrelser I ønsker mod indbetaling af et depositum. Depositummet svarer altid til tøjets værdi. I vil selvfølgelig få depositummet tilbage når vi har modtaget tøjet tilbage.

Fodboldtrøjer med eget navn

At spille med sit eget navn på trøjen er noget helt specielt. Nu er man ikke blot “et nummer”.Når hold skal have lavet trøjer hos os, vælger de typisk at få enten deres eget navn eller et øgenavn bag på trøjen. Vi plejer at anbefale max. 13 bogstaver til navnet. Med numrene kan vi lave alt fra 0 til 99. De mest benyttede tal er typisk mellem 1 og 25.

I vores holdsæt designer benytter vi altid tallet 10 når vi viser en skrifttyper. Det gør vi som en hyldest til nogle af de største fodboldspillere gennem tiden, som har båret dette nummer. I flæng kan bl.a. nævnes Michael Laudrup, Lionel Messi, Dennis Bergkamp, Zinedine Zidane, Diego Maradona og Ronaldinho. Alle spillere som vi har set op til i den tid vi har selv har spillet fodbold.

Fodboldtrøjer fra Craft

Craft har i mange år været et anerkendt mærke inden for performance og løbetøj - og nu er turen kommet for dem til at rykke ind på holdsæt markedet. Det vil mange allerede nu mene, at de har klaret rigtig flot. Med modeller som bl.a. Craft Progress Graphic og Craft Pro Control Button, har de vist at de også kan være med, når det handler om at leverer kvalitets holdsæt til gode priser. Deres sæt er alle lavet i 100% polyester og er nogle klassiske designs, som alle hold vil kunne benytte.

Vi er hos Sportmonda blevet rigtig vilde med modellen Craft Pro Control Fade, som har en fin overgang mellem to farver på trøjen. Dvs. at den i toppen f.eks. er hvid og derefter flyder over i en anden farve som f.eks. Grøn. Dette er også kendt som en graduering af farverne eller gradient som det hedder på engelsk.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)