Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodboldtøj - design og køb fodboldtøj med eget tryk til jeres hold

Vores ambition er at blive nordens foretrukne leverandør af fodboldtøj til hold - og vi er allerede godt på vej til at opfylde denne ambition. Vi tilbyder et bredt sortiment af fodboldtøj i flot design og høj kvalitet, samtidig med at vi kan fastholde et rigtig godt prisniveau. Prøv selv at se på vores sortiment og priser her:

Fodboldtøj med tryk

Craft Fade fodboldtøj med tryk

Se priser og udvalg

For os er fodboldtøj med tryk ikke bare noget man tager på for at se ens ud. Fodboldtøj kan så meget mere, hvis man som hold selv har valgt det og føler det repræsenterer ens værdier.

Fodboldtøj kan skabe stolthed, glæde og tilfredshed. Det kender vi fra os selv, da vi alle har dyrket holdsport på forskellige niveauer. Det er derfor vores ambition at genskabe disse følelser hos de hold, som vælger os som leverandør af deres fodboldsæt.

Vores tre søjler for fodboldtøj

Vi har valgt tre områder, som vi især fokuserer på i forhold til fodboldtøj. Det drejer sig om høj kvalitet, flot design og gode priser.

Vores ambition er at være blandt de førende på alle tre områder, for det er kun på denne måde at vi kan skabe værdi for penge til vores kunder.

Fodboldtøj - sæt i høj kvalitet

Atmo Pallas fodboldtøj med tryk

Se priser og udvalg

Fodboldtøj skal både være højteknologisk og holdbart. Kvalitet er derfor et begreb der indeholder en del dybde.

Teknologien sikrer at tøjet er åndbart og svedtransporterende, samtidig med at holdbarheden sikrer at I kan benytte tøjet over længere tid. Begge områder er lige vigtige for os - og vi forsøger konstant at sikre et højt niveau på alle kvalitetsparametre.

Fodboldtøj - sæt i flot design

Det flotte design er for mange hold det altoverskyggende. Det flotte design er det som sikrer at I bliver lagt mærke til, samtidig med at det også kan sikre at I sender præcis de signaler I ønsker.

Der er dele af det flotte design som er subjektivt, f.eks. kan nogle bedst lide et stilfuldt og klassisk design, mens andre foretrækker neon-farver og vilde detaljer. Vi har derfor som ambition at kunne favne alle dele af spektraet, hvilket både sikres med et stor udvalg af sæt, men ligeledes ved at give stor valgfrihed i forhold til trykket.

Vores erfaring med fodboldtøj gør ligeledes, at vi meget gerne komme med forslag og hjælp til designet, hvis I ønsker det.

Fodboldtøj - sæt til gode priser

Macron Wezen Blåt fodboldtøj med tryk

Se priser og udvalg

Skal I bruge et sæt fodboldtøj til en skarp pris har I fundet det helt rigtige sted. For os er det ikke bare vigtigt at fodboldtøj er flot og i høj kvalitet. Det er ligeledes vigtigt at man som kunde oplever at få værdi for pengene - og det er det vi mener med “god pris”.

Den gode pris sikrer vi på forskellige måder, men især gennem den rette udvælgelse af producenter, samt et tæt samarbejde med disse.

Vi har bevidst valgt at se bort fra en række af de største mærker på markedet, da vi ikke mener man oplever bedre kvalitet fra dem end man gør fra vores nuværende producenter. De største mærkers priser er dog noget højere, hvilket ikke går i spænd med vores ønske om at kunne tilbyde god værdi for pengene.

Fodboldtøj på tilbud

Vi kører sjældent med deciderede kampagner og tilbud på fodboldtøj, men vores priser er alligevel nogle af de skarpeste på markedet.

Det er ligeledes også altid muligt, at opnå en af vores faste rabatter. Disse kan f.eks. opnås hvis I mindst bestiller 20 sæt eller ønsker at spille med vores logo på tøjet som sponsortryk.

Se nærmere på vores udvalg her - og kontakt os endelig hvis I har nogle former for spørgsmål eller har behov for hjælpe:

icon-name-basicicon-number-barca-10icon-number-inter-10icon-number-atletics-10icon-number-fra-10icon-number-arg-10Club Logo (+2 colors)