Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodboldtøj med tryk til jeres eget hold

Design og køb fodboldtøj med eget tryk til jeres hold.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Fodboldtøj med tryk til jeres eget hold

Eksempler fra vores kunder

Vil I designe jeres eget fodboldtøj?

Vores ambition er at blive nordens foretrukne leverandør af fodboldtøj til hold - og vi er allerede godt på vej til at opfylde denne ambition. Vi tilbyder et bredt sortiment af fodboldtøj i flot design og høj kvalitet, samtidig med at vi kan fastholde et rigtig godt prisniveau. Prøv selv at se på vores sortiment og priser her:

Fodboldtøj med tryk

Craft Fade fodboldtøj med tryk

Se priser og udvalg

For os er fodboldtøj med tryk ikke bare noget man tager på for at se ens ud. Fodboldtøj kan så meget mere, hvis man som hold selv har valgt det og føler det repræsenterer ens værdier.

Fodboldtøj kan skabe stolthed, glæde og tilfredshed. Det kender vi fra os selv, da vi alle har dyrket holdsport på forskellige niveauer. Det er derfor vores ambition at genskabe disse følelser hos de hold, som vælger os som leverandør af deres fodboldsæt.

Vores tre søjler for fodboldtøj

Vi har valgt tre områder, som vi især fokuserer på i forhold til fodboldtøj. Det drejer sig om høj kvalitet, flot design og gode priser.

Vores ambition er at være blandt de førende på alle tre områder, for det er kun på denne måde at vi kan skabe værdi for penge til vores kunder.

Fodboldtøj - sæt i høj kvalitet

Atmo Pallas fodboldtøj med tryk

Se priser og udvalg

Fodboldtøj skal både være højteknologisk og holdbart. Kvalitet er derfor et begreb der indeholder en del dybde.

Teknologien sikrer at tøjet er åndbart og svedtransporterende, samtidig med at holdbarheden sikrer at I kan benytte tøjet over længere tid. Begge områder er lige vigtige for os - og vi forsøger konstant at sikre et højt niveau på alle kvalitetsparametre.

Fodboldtøj - sæt i flot design

Det flotte design er for mange hold det altoverskyggende. Det flotte design er det som sikrer at I bliver lagt mærke til, samtidig med at det også kan sikre at I sender præcis de signaler I ønsker.

Der er dele af det flotte design som er subjektivt, f.eks. kan nogle bedst lide et stilfuldt og klassisk design, mens andre foretrækker neon-farver og vilde detaljer. Vi har derfor som ambition at kunne favne alle dele af spektraet, hvilket både sikres med et stor udvalg af sæt, men ligeledes ved at give stor valgfrihed i forhold til trykket.

Vores erfaring med fodboldtøj gør ligeledes, at vi meget gerne komme med forslag og hjælp til designet, hvis I ønsker det.

Fodboldtøj - sæt til gode priser

Skal I bruge et sæt fodboldtøj til en skarp pris har I fundet det helt rigtige sted. For os er det ikke bare vigtigt at fodboldtøj er flot og i høj kvalitet. Det er ligeledes vigtigt at man som kunde oplever at få værdi for pengene - og det er det vi mener med “god pris”.

Den gode pris sikrer vi på forskellige måder, men især gennem den rette udvælgelse af producenter, samt et tæt samarbejde med disse.

Vi har bevidst valgt at se bort fra en række af de største mærker på markedet, da vi ikke mener man oplever bedre kvalitet fra dem end man gør fra vores nuværende producenter. De største mærkers priser er dog noget højere, hvilket ikke går i spænd med vores ønske om at kunne tilbyde god værdi for pengene.

Fodboldtøj på tilbud

Vi kører sjældent med deciderede kampagner og tilbud på fodboldtøj, men vores priser er alligevel nogle af de skarpeste på markedet.

Det er ligeledes også altid muligt, at opnå en af vores faste rabatter. Disse kan f.eks. opnås hvis I mindst bestiller 20 sæt eller ønsker at spille med vores logo på tøjet som sponsortryk.

Se nærmere på vores udvalg ved at klikke på sportmonda logoet i menuen - og kontakt os endelig hvis I har nogle former for spørgsmål eller har behov for hjælp.

Fodboldtøj til børn

Vi har op til flere gange leveret fodboldtøj til børn i alle aldre. Lige fra små miniputter til de lidt større ynglinge spillere. Stort set alle vores sæt fås ned til børnestørrelser, der starter fra 6XS eller 122. Sættene fås i mange forskellige farver og kan kombineres præcis som man har lyst.

Børn vil gerne være som deres idoler og derfor vælger mange forældre, at få deres børns navn trykt bag på trøjerne, når de bestiller holdsæt hos os. Navn og nummer er altid inkluderet i alle vores priser, hvilket gør det nemt at overskueligt at finde lige det man ønsker.

Fodboldtøj og sæt

Hos os kan du købe fodboldtøj eller sæt både som privat og til erhverv. Vi har et stort udvalg til både herre, damer og børn fra nogle af de bedste mærker i verden. Vores mission er at gøre det så let som muligt for fodboldhold at få deres drømme sæt med eget navn og nummer. En mission vi startede helt tilbage i 2013.

Vi har siden vores start på et værelse rykket i større lokaler i Brøndby og er siden vokset år efter år. Det har bl.a. betydet at vi de sidste to år har udvidet forretningen og nu kan tilbyde fodboldhold i Sverige, Holland og Tyskland at købe fodboldtøj igennem os.

Alle vores mærker er noget tøj vi selv kan stå inde for, hvilket vil sige, at vi altid bestiller prøver af tøjet hjem eller tager ud til producenten for at mærke efter kvaliteten, inden det ryger i salg hos os. Vi har mere end 60 års samlet erfaring inden for sport og ved derfor godt hvad fodboldspillere ønsker.

Design dit eget fodboldtøj

Macron Wezen Blåt fodboldtøj med tryk

Se priser og udvalg

Vi har flere hundrede forskellige kombinationer som I kan designe jeres eget fodboldtøj på. I vores designer kan du vælge i mellem modeller fra mærker som Joma, Craft, Atmo og Macron, der alle laver kvalitets holdsæt i forskellige svedtransporterende og behagelige materialer.

Alle vores sæt kan kombineres præcis som i har lyst til, hvilket vil sige, at skulle i f.eks. ønske røde shorts til en gul trøje, kan dette sagtens lade sig gøre. I vores designer har vi blot prøvet at gøre det så nemt som muligt, at skabe det fedeste holdsæt. Derfor, er hver trøje også farvekoordineret med shortsene, så man er sikker på at få et lækkert resultat hurtigt.

Som standard vises alle vores sæt med korte ærmer, men mange af vores modeller fås faktisk også med lange ærmer. Under ‘flere detaljer’ vil i kunne se hvilke trøjer der har mulighed for lange ærmer - i skriver blot under jeres bestilling, hvor mange af sættene i ønsker med korte og lange ærmer.

Under “flere detaljer” kan I også se om en model fås til herre og damer. Dame-modellen er lidt anderledes en herre modellerne da snittet på dem er anderledes. Vi sender gerne billeder af dame-modellerne, hvis I ønsker dette.

Skulle i under bestillingen være i tvivl omkring størrelser på jeres nye sæt, så er der flere muligheder. Den ene er, at bruge vores størrelsesguide. Her finder I størrelser og mål på vores sæt. Opstår der problemer undervejs, kan I altid skrive til os, så guider vi jer så godt vi kan.

Den anden mulighed er at bestille prøvetøj. Med prøvetøj tilbyder vi at sende de størrelser af et sæt i ønsker til jer. På den måde kan I let prøve sættene og være 100% sikre på at i rammer størrelserne rigtigt inden i lægger den store bestillingen. Det eneste vi kræver, er at I lægger et depositum for tøjet. Vi giver jer selvfølgelig alle pengene i har indbetalt tilbage, så snart vi har fået tøjet fra jer igen.

Når i er klar til at bestille, skal i blot huske at få skrevet størrelser samt navne og numre til trøjerne i kommentarfeltet. Det vil gøre ekspeditions og dermed leveringstiden lavere.

Fodboldtøj med tryk

Kan vi få skrevet vores skoles navn eller vores firmanavn på trøjerne? Kan vi få mere end én sponsor på trøjen? Svaret er ja og ja. Det meste kan lade sig gøre. Det eneste der som sådan er en forhindring for jeres tryk, er selve trøjens størrelse. Vi kan trykke på alle dele af trøjen og shortsene dvs. at I eksempelvis kan få tryk på våde skuldrene af jeres nye trøje eller på bagsiden af jeres shorts.

Alle vores tryk kan laves i både én eller flere farver, men det afhænger dog som regel af den fil vi har tilgængelig. Hvis i ønsker at få tjekket op på om jeres nye sponsors logo kan bruges som tryk, så send de filer i har til rådighed og vi vil tage et kig på det hurtigst muligt. Hver dog opmærksom på, at det bedste resultat fås med det man kalder vektor-filer, som typisk ses med fil endelserne: .svg, .ai eller .eps.

Har i et ønske omkring at bruge jeres egen skrifttype / font til at skrive navne eller numre med for at give jeres trøje et mere unikt udtryk, så send denne skrifttype / font i enten OTF eller TTF format til os. I kan selv gå på opdagelse efter nye fonte hos enten Google Fonts eller DaFont.com - hver dog opmærksom på at afstanden mellem bogstaver og tal kan ændre sig. Eksempelvis skriver du 1 ser tallet fint ud, men skriver du 10 vil der komme afstand mellem tallene. Det kan give et rigtig grimt resultat, så sørg for at tjekke dette i jeres grafik program inden I beslutter jer for at bruge skrifttypen / fonten.

Fodboldtøj til kvinder

Stort set alle vores modeller på vores site fås til kvinder. I finder frem til hvilke modeller der fås til kvinder ved at klikke på “Flere detaljer”. Som regel er snittet på trøjen end del anderledes på de kvindelige modeller. Ofte er bryst sektionen en del større og snittet i siderne er smallere. Hvis at vores designer skriver at en model fås til kvinder, så har vi til størstedelen af modellerne også billeder. Hvis I ønsker at se billeder af trøjen, så send os gerne en mail, så sender vi gerne eksempler til jer.

Vi kan også, mod et depositum, fremsende modellen til jer i forskellige størrelser, så I selv kan prøve den inden i ligger en endelig bestilling. I modtager naturligvis jeres depositum retur, når vi har modtaget trøjerne igen.

Troelsgaard Skills Camp

Troelsgaard Skills Camp for piger

Se priser og udvalg

Vi elsker kvindefodbold og har da også haft prominente navne som Lotte Troelsgaard og Sanne Troelsgaard i vores tøj. Det seje tvillingesøstre, som begge spiller på landsholdet, holder hvert år deres helt egen camp kun for piger. Navnet er Troelsgaard Skills Camp og afholdes i samarbejde med vores ambassadør fodboldinspirator, som tilbyder privat fodboldtræning for spillere, trænere og klubber, der vil frem i fodboldverdenen.

Troelsgaard Skills Camp samler piger fra hele landet til en weekend med fokus på at give dem redskaber til at blive bedre til fodbold. Campen indeholder udover trænings sessions med Lotte og Sanne også sessioner med hemmelige gæstetrænere, professionelle trænere og oplæg fra en mentaltræner.

Under campen er der fokus på pigernes individuelle færdigheder og målet er at forbedre sig frem for at at blive sammenlignet. Weekenden byder udover skills træningen også et indblik i hvad det vil sige at træne på eliteplan.

Fodboldtøj til hold og klubber

Utrolig mange klubber vælger at købe fodboldtøj til alle deres hold i klubben på samme tid. Det sker ofte gennem det man kalder klubaftaler. Selvom vi ikke har en dedikeret side til klubaftaler, så er vi dog yderst kompetente til at levere fodboldtøj til hold og klubber. Vi har leveret over +35.000 holdsæt, hvor langt de fleste har været til etablerede klubber i Danmark både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Hvis i syntes at vores udvalg ser interessant ud, så skriv gerne en mail til os om hvad i præcist ønsker og til hvor mange hold. Vores standard rabatsatser er 10% hvis vores logo (“Sportmonda”) kommer på trøjerne. Vi tilbyder yderligere rabat på enten 10% hvis man bestiller over 20 sæt eller 15% hvis man bestiller over 40 sæt. Begge rabatsatser kan kombineres, hvilket vil sige, at hvis I f.eks. bestiller et sæt med vores logo på trøjerne og f.eks. Bestiller 22 sæt,vil i kunne få en rabat på 20% på hele jeres ordre.

Tryk på tøj til fodboldhold

Der findes rigtig mange steder, hvor man kan få tryk på sit fodboldtøj. Problemet er dog, at det kan være super besværligt og uigennemskueligt når man skal bestille det. Typisk vil et trykkeri ofte have at der skal være et minimum antal af trøjer, før at de overhovedet vil tage ordren. Endvidere kan man også opleve at der er opstartsgebyrer på flere hundrede kroner.

Hos Sportmonda har vi tænkt det hele lidt anderledes og har både sløjfet minimumsbestilling og opstartsgebyrer. I alle vores priser har vi altid inkluderet tryk for at gøre det så gennemskueligt som muligt. Hele vores designer er opbygget omkring, at gøre det så nemt som muligt at bestille fodboldtøj med tryk. Har du forslag til hvordan vi kan gøre det endnu nemmere, så hører vi gerne fra dig - gode idéer kan komme alle steder fra.

Eget tryk på fodboldtøj

Hos Sportmonda er der ingen begrænsninger for tryk på jeres trøjer. Det eneste vi kræver, er at I har den rigtige grafiske fil til trykket. Hos Sportmonda accepterer vi filtyperne .svg, .eps, .ai, og .pdf. Vi kan også accepterer filtyperne .png og .jpg, hvis filerne er i høj opløsning (typisk mere end 1200 x 1200 pixels).

Når vi har modtaget tryk filerne fra jer, tjekker vi altid om de egner sig til tryk. Lever det ikke op til vores standarder, vil I altid få besked inden, så I kan vælge om vi skal trykke det eller ej. Inden vi sender trykket til produktion, får I også udleveret en grafisk skitse, så I kan se præcist hvor på jeres fodboldtøj at trykket vil blive placeret. Vi trykker ikke før at I har godkendt skitsen af jeres holdsæt.

Når i har godkendt trykket på jeres trøjer, vil vi holde det op imod jeres tilsendte spillerliste og begynde at producerer jeres trøjer. Leveringstiden er typisk 14 dage fra vi har modtaget jeres betalingen - ofte kan det gå endnu hurtigere, hvis vi har tøjet på lager. I vil altid modtage et “track & trace”-nummer på jeres mail, så I kan følge pakken hele vejen.

Sponsorat af fodboldtøj

Har i ikke selv alle midlerne til køb af nyt fodboldtøj til holdet, er der flere muligheder. Prøv evt. at kaste et blik på vores Støtte til hold side. Her kan I finde 6 gode råd om hvordan i får penge til jeres næste holdsæt. Har i selv nogle af pengene, men ikke hele beløbet, kan I med fordel bruge vores Sportmonda sponsor rabat, som giver jer 10% rabat på hele jeres ordre, hvis I spiller med vores logo på tøjet. Logoet vil blive placeret foran på trøjen og bagerst i nakken og vil altid være i én farve. Prøv evt. Vores designer for at se hvordan det ser ud på trøjen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)