Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodboldsæt - design og køb fodboldsæt med eget tryk til jeres hold

Klubtøj
Fodboldtøj
Holdtrøjer
Spillertrøjer
Lav din egen fodboldtrøje
Design fodboldtrøjer
Sportstøj med tryk
Fodboldtøj til Indendørs fodbold og Futsal stævner

Sportmonda leverer hvert år flere tusinde fodboldsæt med tryk til hold, klubber og virksomheder i alle størrelser. Vi har et stort udvalg af fodboldsæt i høj kvalitet - og kan altid tilbyde gode og konkurrencedygtige priser. Vi har derfor en ambition om, at også I kan finde et sæt der passer perfekt til jer.

Hvis I er i tvivl om noget, så skriv endelig til os på info@sportmonda.dk. Vi elsker at få spørgsmål om fodboldsæt og svarer altid hurtigt.

Vi samler på glade kunder med fede fodboldsæt

Atmo Pallas fodboldsæt med tryk

Se priser og udvalg

Vi lever af glade og tilfredse kunder, da størstedelen af de henvendelser vi modtager kommer gennem anbefalinger fra andre. Vi ved derfor at vores fodboldsæt altid skal præstere på de tre parametre vi har identificeret som essentielle:

  • Høj kvalitet
  • Flot design
  • God pris

Den høje kvalitet og det flotte design sikrer vi dels via et tæt samarbejde med producenterne. Derudover står vi selv for trykning at tøjet, hvilket giver os muligheden for selv at sikre og kontrollere kvaliteten i denne fase.

Ovenstående er også en af årsagerne til, at vi kan holde priserne på fodboldsæt med tryk på et rigtig pænt niveau sammenlignet med andre leverandører af sportstøj. De fleste samarbejder nemlig med eksterne trykkerier – og når der er flere involveret som skal tjene penge kommer dette ofte til at afspejle sig i en højere pris. Dette problem har vi skåret væk.

Det perfekte fodboldsæt til jeres hold

Craft Control Button fodboldsæt med tryk

Se priser og udvalg

Vi har en ambition om altid at kunne levere præcis det fodboldsæt som I går og drømmer om. Vi mener at alle hold fortjener et fedt fodboldsæt og vi ser det som vores mission at skabe rammerne og mulighederne for dette.

Hos os er der højt til loftet – og mulighederne for selv at designe trykket til jeres fodboldsæt er tæt på ubegrænsede. Så har I meget konkrete eller specielle ønsker, så er vi altid villige til at gå langt for at få skabt det perfekte fodboldsæt til jer.

Har I ikke så mange specielle ønsker, men derimod bare ønsker en løsning der er fed og som I ved kommer til at holde, så har vi lavet en række ”standard skabeloner”, hvor I kan nøjes med at tage lige præcis de valg I ønsker. Så er det f.eks. kun farven på trøjen og farven på trykket der har betydning for jer, så kommer vi gerne med en anbefaling omkring størrelse, placering af trykket, samt valg af skrifttype.

Altid billige fodboldsæt

Vi har altid en række billige fodboldsæt i vores sortiment, således at vi også kan tilbyde en løsning til hold med et stramt budget. Vi påstår dog ikke at vi har de billigste fodboldsæt på markedet, da der helt sikkert er andre leverandører som er villige til at gå på kompromis med f.eks. kvaliteten. Jævnfør de tre parametre vi fokuserer på er der derfor hos os tale om billige sæt i høj kvalitet.

En af måderne vi holder skarpe priser på vores sæt er gennem udvælgelsen og samarbejdet med producenterne. Når vi skal udvælge et nyt mærke til at indgå i vores sortiment kigger vi stort ser ikke på navnet/brandet. Hvis en producent kan levere høj kvalitet og flot design til gode priser, så er de ting vi finder vigtigst opnået. Vi mener f.eks. at Joma er et godt eksempel på en sådan producent - og det er da også fodbolddragter fra spanske Joma vi sælger flest af i øjeblikket.

Vi mener ikke at der ligger stor værdi i at skulle betale overpris alene for at spille i et opreklameret mærke, så det er altså helt andre ting vi har fokus på.

Vi kører kun sjældent med deciderede tilbud på fodboldsæt, men vi har derimod altid faste lave priser og forskellige muligheder for at opnå rabat:

Mængderabat på fodboldsæt

Macron Tabit fodboldsæt med tryk

Se priser og udvalg

Vi har en fast regel i forhold til mængderabat. Hvis I bestiller minimum 20 fodbolddragter på samme tid giver vi 10% rabat på hele ordren.

Med denne relativt lave grænse, og i forvejen lave standardpriser, så sikrer vi at det ikke kun er de helt store hold som kan opnå en skarp pris.

Sportmonda sponsorrabat

Har I ikke selv en sponsor og ønsker at spare lidt penge på jeres sæt, så tilbyder vi 10% rabat til alle hold der ønsker at spille med vores logo på tøjet. Dette kalder vi “sponsorrabat”.

Vores logo vil i givet fald blive placeret på midten af maven/brystet (stort) samt i nakken (lille) på alle trøjerne.

Klar til at bestille jeres egne fodboldsæt med tryk?

Er I klar til at bestille jeres egne fodbolddragter eller er I bare nysgerrige efter at vide mere, så kan I starte med at kigge på vores udvalg og priser:

Har I i denne forbindelse nogle spørgsmål hører vi meget gerne fra jer på info@sportmonda.dk

icon-name-basicicon-number-barca-10icon-number-inter-10icon-number-atletics-10icon-number-fra-10icon-number-arg-10Club Logo (+2 colors)