Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodboldsæt med tryk til hold

Design og køb fodboldsæt med eget tryk til jeres hold.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Fodboldsæt med tryk til hold

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge fodboldsæt med tryk?

Fodboldsæt med tryk
Start dit design

Klubtøj
Fodboldtøj
Holdtrøjer
Holdtøj
Spillertøj
Spillertrøjer
Fodbold spillertrøjer
Lav din egen fodboldtrøje
Design fodboldtrøjer
Sportstøj med tryk
Fodboldtøj til Indendørs fodbold og Futsal stævner
10 bedste fodbold stævner i Danmark

Sportmonda leverer hvert år flere tusinde fodboldsæt med tryk til hold, klubber og virksomheder af alle størrelser. Vi har et stort udvalg af fodboldsæt i høj kvalitet - og kan altid tilbyde gode og konkurrencedygtige priser. Vi er derfor sikre på, at også I kan finde et sæt der passer perfekt til lige netop jer.

Hvis I er i tvivl om noget, så skriv endelig til os på info@sportmonda.dk. Vi elsker at få spørgsmål om fodboldsæt og svarer altid hurtigt.

Vi samler på glade kunder med fede fodboldsæt

Atmo Pallas fodboldsæt med tryk

Start dit design

Vi lever af glade og tilfredse kunder, da størstedelen af de henvendelser vi modtager kommer gennem anbefalinger fra andre. Vi ved derfor at vores fodboldsæt altid skal præstere på de tre parametre vi har identificeret som essentielle:

Den høje kvalitet og det flotte design sikrer vi dels via et tæt samarbejde med producenterne. Derudover står vi selv for trykning at tøjet, hvilket giver os muligheden for selv at sikre og kontrollere kvaliteten i denne fase.

Ovenstående er også en af årsagerne til, at vi kan holde priserne på fodboldsæt med tryk på et rigtig pænt niveau sammenlignet med andre leverandører af sportstøj. De fleste samarbejder nemlig med eksterne trykkerier – og når der er flere involveret som skal tjene penge kommer dette ofte til at afspejle sig i en højere pris. Dette problem har vi skåret væk.

Vi trykker selv alt vores tøj og kan derved styre processen hele vejen.

Det perfekte fodboldsæt til jeres hold

Craft fodboldsæt med tryk

Start dit design

Vi har en ambition om altid at kunne levere præcis det fodboldsæt som I går og drømmer om. Vi mener at alle hold fortjener et fedt fodboldsæt og vi ser det som vores mission at skabe rammerne og mulighederne for dette.

Hos os er der højt til loftet – og mulighederne for selv at designe trykket til jeres fodboldsæt er tæt på ubegrænsede. Så har I meget konkrete eller specielle ønsker, så er vi altid villige til at gå langt for at få skabt det perfekte fodboldsæt til jer.

Har I ikke så mange specielle ønsker, men derimod bare ønsker en løsning der er fed og som I ved kommer til at holde, så har vi lavet en række ”standard skabeloner”, hvor I kan nøjes med at tage lige præcis de valg I ønsker. Så er det f.eks. kun farven på trøjen og farven på trykket der har betydning for jer, så kommer vi gerne med en anbefaling omkring størrelse, placering af trykket, samt valg af skrifttype.

Altid billige fodboldsæt

Vi har altid en række billige fodboldsæt i vores sortiment, således at vi også kan tilbyde en løsning til hold med et stramt budget. Vi påstår dog ikke at vi har de billigste fodboldsæt på markedet, da der helt sikkert er andre leverandører som er villige til at gå på kompromis med f.eks. kvaliteten. Jævnfør de tre parametre vi fokuserer på er der derfor hos os tale om billige sæt i høj kvalitet.

En af måderne vi holder skarpe priser på vores sæt er gennem udvælgelsen og samarbejdet med producenterne. Når vi skal udvælge et nyt mærke til at indgå i vores sortiment kigger vi stort set ikke på navnet/brandet. Hvis en producent kan levere høj kvalitet og flot design til gode priser, så er de ting vi finder vigtigst opnået. Vi mener f.eks. at Joma er et godt eksempel på en sådan producent - og det er da også fodbolddragter fra spanske Joma vi sælger flest af i øjeblikket.

Vi mener ikke at der ligger stor værdi i at skulle betale overpris alene for at spille i et opreklameret mærke, så det er altså helt andre ting vi har fokus på.

Vi kører kun sjældent med deciderede tilbud på fodboldsæt, men vi har derimod altid faste lave priser og forskellige muligheder for at opnå rabat:

Mængderabat på fodboldsæt

Macron fodboldsæt med tryk

Start dit design

Vi har en fast regel i forhold til mængderabat. Hvis I bestiller minimum 20 fodbolddragter på samme tid giver vi 10% rabat på hele ordren. Bestiller I minimum 40 fodbolddragter giver vi 15% rabat på hele jeres ordre.

Med denne relativt lave grænse af sæt, og i forvejen lave standardpriser, så sikrer vi at det ikke kun er de helt store hold som kan opnå en skarp pris på et holdsæt.

Sportmonda sponsorrabat

Har I ikke selv en sponsor og ønsker at spare lidt penge på jeres sæt, så tilbyder vi 10% rabat til alle hold der ønsker at spille med vores logo på tøjet. Dette kalder vi “sponsorrabat”.

Vores logo vil i givet fald blive placeret på midten af maven/brystet (stort) samt i nakken (lille) på alle trøjerne. I bestemmer selv farven på trykket.

Klar til at bestille jeres egne fodboldsæt med tryk?

Craft holdsæt med tryk
Start dit design

I vores designer vil I kunne vælge imellem modeller fra mærkerne Joma, Macron, Atmo og Craft, som alle er mærker i høj kvalitet til lave priser. Når I har besluttet jer for hvilken model I ønsker, så er det tid til at bestemme tryk på trøjen. Det gør I under fanen “tryk”. Her kan I vælge imellem 5 forskellige skrifttyper, som er nøje udvalgt for deres fede design og lækre kurver på skriften. I vil under denne fane også kunne bestemme hvilken en farve trykket skal være på trøjen. Mange vælger at benytte trykfarven i guld, da den giver et eksklusivt look.

I fanen “tryk” finder I også muligheden for at få klublogo på tøjet. Som standard er klublogo i én farve gratis. Ønsker i at få jeres klublogo på tøjet i flere farver, koster det en smule ekstra.

Det sidste I skal tage stilling til vedr. designet af jeres fodboldsæt, er om I ønsker sponsorlogo på. I kan vælge at få jeres eget sponsortryk på eller I kan vælge at benytte jer af vores Sportmonda-sponsorrabat, som er beskrevet yderligere længere oppe. Hvis I takker ja, vil I kunne opnå 10% rabat på hele jeres ordre.

Nu burde alt omkring jeres trøjes design være på plads. Så nu er det tid til at finde ud af hvor mange trøjer I skal bruge og hvilke størrelser de skal være i. Det kan være utrolig svært og nervepirrende at skulle bestille tøj hjem man ikke har prøvet. Specielt fordi, at når tøj er personaliseret frafalder de 14 dages returret på tøjet, som man ellers har ved traditionel nethandel.

Vi har prøvet at imødekomme dette ved at tilbyde det vi kalder “prøvetøj”. I alt sin enkelthed går det ud på at vi sender jer de dele og størrelser I ønsker at prøve. Det eneste I skal gøre er, at indbetale et depositum på tøjets værdi. I modtager naturligvis dette depositum tilbage når vi har modtaget tøjet igen.

Ønsker I ikke at benytte jer af ovenstående, har vi i stedet en størrelsesguide I kan benytte, hvor I finder svar på det meste omkring tøjet og dets pasform.

I burde nu være klar til at bestille jeres egne fodbolddragter. Har I i denne forbindelse nogle spørgsmål hører vi meget gerne fra jer på info@sportmonda.dk - vi svarer inden for 8 timer.

Fodboldsæt til hold

Hos Sportmonda ser vi typisk at det er klubber og hold fra diverse serie rækker, som bestiller tøj hos os. Vi oplever dog også en gang imellem, at folk bestiller tøj der skal benyttes til nogle firma turneringer i ind eller udland. Vi har leveret tøj til mange prominente virksomheder i Danmark. Bl.a. Jysk, ISS, DR og Tivoli er at finde på vores referenceliste.

De fleste vælger os for vores unikke kundeservice. Vi vil gå rigtig langt for at opfylde kundernes behov og ønsker. Vores priser er også nogle af de billigste på markedet, hvilket naturligvis er et stort trækplaster for mange, der ikke har midlerne til et dyrt Adidas eller Nike holdsæt.

Som det fremgår af vores trustpilot samler vi på glade kunder. Skulle der opstå problemer med jeres holdsæt undervejs i produktionen, vil vi altid forsøge at løse det på den bedst mulige måde. Vi vil gå rigtig langt for at få sendt jeres ordre til tiden.

Fodboldsæt med tryk

Når i skal vælge fodboldsæt med tryk, er det en god idé at sikre sig, at det tryk man ønsker at få på trøjen også egner sig til tryk. Den nemmeste måde man ved det på, er ved at sikre sig at de filer man benytter er i det man kalder vektor-format. I bund og grund betyder vektor-format, at man kan skalere en fil op og ned i størrelse uden at den mister form og bliver pixeleret. Vektor-formatet er bl.a. filtyper med endelsen .eps, .svg, .pdf eller .ai.

Skulle i have problemer med at få fat i en vektor-fil i en af overstående formater, så godtager vi også .png eller .jpeg filer i høj opløsning. Med høj opløsning skal dimensionerne på billederne typisk være højere end 1200 x 1200 pixels. Er I stadig i tvivl om I kan benytte jeres filer til tryk? Så send dem til os på info@sportmonda.dk - så kigger vi dem igennem helt gratis.

Fodboldsæt med eget tryk

Det er noget helt særligt ved at få sit eget navn bag på et fodboldsæt. Det giver en lidt ekstra selvtillid, da man hurtigt kan spejle sig selv i de professionelle stjerner, som man ser I topligaerne som Premier League og Serie A - eller på landsholdet.

Typisk når folk køber holdsæt hos os, vælger de at få skrevet deres efternavn på eller et øgenavn. Vi ser mange sjove og opfindsomme navne og numre, der kommer bag på trøjerne. Alt fra “007” som nummer til “Jeg skyder straffe” som navn. Vi har ingen begrænsninger andet end trøjens størrelse for hvad vi kan trykke - vær dog opmærksom på, at vi muligvis bliver nødt til at gøre bogstaverne smallere, hvis antallet af tegn er mere end 13.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)