Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodbold spilletrøjer med tryk

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres fodbold spilletrøjer

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Fodbold spilletrøjer med tryk

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge spillertrøjer til fodbold?

Det kan være en jungle at finde rundt i når man leder efter fodbold spilletrøjer med tryk. Mange af siderne på nettet er yderst kompliceret. De giver ikke det fulde overblik over det sæt som man er ved at købe. Det er bøvlet. Hos Sportmonda har vi prøvet at gøre dette en del nemmere.

Start dit design her

Først og fremmest har vi valgt at visualisere holdsættet, så man kan se præcis hvad det er man er ved at købe. Det gør vi bl.a. ved at vise trøje og shorts og sokker i samme “vindue”. Her kan man også se tryk på trøjen og vælge om man vil have enten klublogo eller sponsorlogo på sine spilletrøjer.

Eksempler på fede fodbold spilletrøjer

Fodbold spilletrøjer
Se Priser og Udvalg

Ovenstående billede af Bjuråkers GIF Fotboll, er et rigtig godt eksempel på et fedt holdsæt vi har leveret med tryk. Sættet er et Joma Tiger II, hvor holdet har valgt både at få klublogo og sponsorlogo på tøjet. Det røde ICA logo ser fantastisk ud og skaber en fin kontrast til det blå/hvide sæt.

Fodbold mod cancer
Se Priser og Udvalg

Dette billede er taget til fodbold mod cancer, som er en tilbagevendende begivenhed i Kolding. De fodbold spilletrøjer som vi leverede til arrangementet var af mærket Craft. Modellen hedder Progress Graphic. Sættet var med arrangementets farver i pink med hvidt tryk. Vi syntes selv at resultatet blev super godt og det virkede også på feedbacken fra holdet, at de var yderst tilfredse med dem.

Til arrangementer deltager flere kendte mennesker og samler penge ind til kræft. Hele dagen er med forskellige sportslige aktiviteter og slutter af med en fodboldkamp. Et perfekt event for børn og unge.

Spilletrøjer fodbold

Der er flere forskellige mærker at vælge i mellem når I skal vælge spilletrøjer. Hos Sportmonda fører vi bl.a. Craft, Joma, Macron og Atmo. Alle er mærker som vi kan stå inde for 100%. Alle vores spilletrøjer kommer som standard med navn og nummer tryk. Ønsker man at tilføje ekstra tryk i form af klublogo eller sponsorlogo, koster det en lille smule ekstra.

Selvom vores designer ikke understøtter det, er der mulighed for at få flere sponsorlogoer på tøjet. Regn med at prisen vil være den samme som at få ét sponsorlogo på tøjet. Altså er det blot at gange op. Det eneste som sætter begrænsning på hvor meget tryk man kan få, er selve pladsen på trøjen.

I håndbold ser man bl.a. tit at trøjen er plastret til med sponsorer på - og dette kan vi naturligvis også klare. Jeres trykfarve er også et yderst vigtigt element på jeres trøje. Sort og hvid er de farve der oftes benyttes når vi trykker. Det giver et stilrent look og er nemt at se på afstand.

Stjerner på spilletrøjer

Spiletrøjer fodbold
Se Priser og Udvalg

Du har sikkert set mange af hold spille med stjerner på deres spilletrøjer, men hvad betyder de egentlig? Der er forskellige grunde til at der bliver sat stjerner på trøjerne. F.eks. i Danmark, har OB tre stjerner på deres trøjer, hvilket har været en del af deres klublogo i lang tid. DBU har dog sidenhen indført at man for hvert 5. mesterskab vundet, har lov at tilføje én stjerne på ens trøje. Det er dog eftersigende svært at finde ud af oprindelsen til stjernerne for de fleste hold.

Ved landsholds, tæller hver stjerne for hvert verdensmesterskab landet har vundet, som man bl.a. kan se på både Brasilien og Tysklands landsholdstrøjer.

Mange hold herhjemme ønsker også at præge deres holdsæt med stjerner. Et godt eksempel er billedet herunder, hvor klublogoet på trøjen har fået tre stjerner henover. Stjernerne i dette klublogo betød antal oprykninger - hvilket vel også er en fin måde at bruge stjernerne på når man nu ikke kan vinde et verdensmesterskab.

Spilletrøjer med rabat

Hos Sportmonda er det nemt at opnå store rabatter på sine fodbold spilletrøjer. Den klart nemmeste måde, er at tilføje Sportmonda tryk på sine trøjer. Her tilbyder vi et fast procentsats rabat uanset mængde og uden diverse opstartsgebyrer.

En anden måde hvorpå i kan opnå rabat er ved mængde. Bestiller i mere end 20 holdsæt, vil i også kunne få rabat på hele jeres ordre. Rabatterne kan dog ikke kombineres. Den maksimale rabat i kan opnå er nem at se i vores designer når i bestiller jeres næste holdsæt. Har i nogle spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe. Vi svarer alle henvendelser inden for 8 timer.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)