Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodbold spillesæt med tryk

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres fodbold spillesæt

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Fodbold spillesæt med tryk

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge spillesæt til fodbold?

Design jeres eget holdsæt klik her

Fodbold spillesæt
Se Priser og Udvalg

De fleste fodbold spillesæt som man finder ude på de danske fodboldbaner, er typisk med et standard tryk og uden nogen form for personlige præg. Det vil vi hos Sportmonda for alt i verden prøve at lave om på. Derfor kan I hos os, personalisere jeres holdsæt så meget som I har lyst til. I vores designer kan i selv vælge hvilken en skrifttype i ønsker, samt tilføje ekstra tryk i form af sponsorlogo eller klublogo.

Endvidere kan i også bestemme hvad farve trykket på jeres trøjer skal have. Den mest populære farve hos os i øjeblikket er hvid, stærkt efterfulgt af guld tryk. For nyligt tilføjede vi også muligheden for sølv tryk, som vi forventer at se en stor efterspørgsel på fremadrettet.

Vi ser rigtig mange bestillinger, hvor folk vælger at ville ligne deres yndlingsklub så meget som muligt. Det forstår vi godt. For hvem har ikke lyst til at ligne sine idoler? Vi har før set fodbold spillesæt, hvor folk f.eks. vil ligne Inter eller FC Barcelona og vi gør vores ypperste for at kunne tilbyde fodboldtøj, som ligger så tæt som muligt på de største klubber i Europa.

Fodbold spillesæt til klubber

Er jeres klub uden klubaftale? Står i akut og mangler assistance til bestillinger af spilledragter til alle jeres medlemmer? så kan vi hjælpe. Vi tilbyder meget fordelagtige priser og rabataftaler, som kan tilpasses ud fra jeres behov. Vi svarer altid inden for 8 timer, så i er i gode og sikre hænder ved at handle med os.

Har I et eksisterende klublogo som i ønsker tryk på jeres dragter, så send det gerne til os, så vil vi hurtigt få det tilpasset, så det kan bruges til tryk. Ingen ordre er hverken for små eller store til os - vi har prøvet det hele.

Fodbold spillesæt i fedt design

Hvem gider at ligne de andre? Efter vores erfaring ikke mange. Derfor gør vi alt hvad vi kan for, at gøre mulighederne i vores designer, så mangfoldige som muligt. Det betyder bl.a., at vi tilbyder fem forskellige skrifttyper når du designer, et hav af forskellige trykfarver og flere varianter af samme model.

Fodbold spillesæt med tryk
Se Priser og Udvalg

Modellerne og mærkerne vi tilbyder er nogle af de mest solgte inden for fodboldverdenen. Bl.a. vores mærke Joma, som bruges af mange klubber i LA Liga og i resten af Europa. Selvom vi desværre kun kan vise herremodeller i vores designer, så tilbyder vi også sæt til damer. I kan ved at klikke på “flere detaljer” i vores designer, se om en model findes til damer. Ønsker i at se billeder af modellen, vil vi gøre hvad vi kan for at fremskaffe dette til jer. Hver dog opmærksom på, at det ikke er alle farver og modeller hvor dette kan lade sig gøre.

Det samme gør sig gældende for sæt med lange ærmer. Mange af modellerne fås faktisk med lange ærmer, men de fleste af vores leverandører har ikke billederne til dem. I er dog meget velkomne til at kontakte os og høre om I kan se billeder af en model med lange ærmer.

Processen for at bestille et fodbold spillesæt hos os, er egentlig ret enkel. Vælg jeres sæt og design det som I ønsker. Vælg hvad for noget tryk I ønsker på. Tilføj spillelister med navn, numre og størrelser og send jeres logoer til os via mail. I modtager herefter et tilbud på mail sammen med en skitse af det tryk i ønsker på tøjet. Når i har godkendt og betalt for tøjet, sætter vi orden i gang. Typisk tager det 14 dage fra modtaget ordre til at i modtager tøjet. Nogen gange kan det gøre hurtigere, hvis vi har tøjet på lager. Ønsker i tøj hasteleveret, så skriv gerne til os, så kan vi se på mulighederne.

En af fordelene ved at bruge os, er at der ikke er nogen minimumsbestilling eller opstartsgebyrer. Prisen I ser på siden, er den pris som I rent faktisk ender med at betale. Vi glæder os til at modtage jeres ordre på jeres næste fodbold spillesæt.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)