Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodbold spilledragter med tryk

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres fodbold spilledragter

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Fodbold spilledragter med tryk

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge spilledragter til fodbold?

Vi er eksperter i at lave fodbold spilledragter til hold og klubber i alle størrelser. Vi mener det skal være så nemt som muligt at designe og købe fede spilledragter til fodbold - og derfor kan du på under 5 minutter designe dit eget holdsæt hos os.

Fodbold spilledragter
Se Priser og Udvalg

Har du behov for hjælp i processen, så er du meget velkommen til at ringe (+45 7071 3163) eller skrive (salg@sportmonda.dk) til os. Vi sidder klar til at hjælpe jer med at sammensætte et fedt spillesæt til danmarks bedste priser.

Vi sørger altid for at I får en skitse af sættet til godkendelse inde tøjet trykkes. På denne måde sikre vi at sættene bliver præcis som I ønsker det.

Vi har kigget flere hundrede skrifttyper igennem for at udvælge dem vi mener er de bedste til fodbold spilledragter. Vi har sikret alle rettighederne, så du kan nemt og frit vælge imellem de populære skrifttyper her på hjemmesiden.

I har samtidig frit valg når det gælder numre og navne på jeres spilledragter. Som udgangspunkt kan numre og navne trykkes i almindelig størrelse, hvis der vælges højest to cifre til nummer og højst 13 cifre til navnet. Vi kan dog stadigvæk godt trykke numre med 3 cifre eller længere navne end 13 bogstaver. Ofte vil vi dog bare være nødt til at gøre bogstaver og numre en smule mindre end normalt.

Prisen stiger ikke lige meget hvilke numre og navne I vælger.

Fodbold spilledragter med jeres helt eget tryk

Fodbold spilledragter med eget tryk
Se Priser og Udvalg

Ud over navn og nummer kan I selvfølgelig også vælge at få jeres helt egne logoer på tøjet. Vi kan benytte de fleste filformatter, så længe filen er i god kvalitet. Er du I tvivl, så bare send de filer I har til rådighed - så skal vi nok sige til hvis ikke de er optimale.

Jeres eget klublogo på spilledragterne

En stor del af et holds identitet ligger i klublogoet. Det er med til at gøre jeres trøjer unikke og vise præcis hvem I er. Derfor har vi valgt at klublogo i én farve er inkluderet i vores standardpriser.

Har I ikke noget klublogo, så kan I også at få jeres holdnavn trykt på jeres fodbold spilledragter i stedet for.

Jeres egen sponsor på fodbold spilledragter

Fodbold spilledragter med egen sponsor
Se Priser og Udvalg

Har I fundet jer en god sponsor, så skal de selvfølgelig vises frem på jeres spilledragter. I fodbold er der tradition for kun at have en sponsor på tøjet, som er placeret på den øverste del af maven. Det ses dog oftere og oftere i dag, at også spilledragter til fodbold bliver lavet med flere sponsorer trykt på.

Har I flere sponsorer kan I frit vælge hvor de skal placeres, men vi kommer selvfølgelig også gerne med forslag og skitser I kan vælge imellem.

Har I ikke har nogen sponsor endnu, så har vi lavet en kort artikel som bl.a. giver gode råd til, hvordan I kan skaffe en sponsor til jeres hold: 6 ideer og gode råd til at søge støtte til jeres sportshold.

Design selv eller kontakt os

Som nævnt kan I enten designe jeres egne fodbold spilledragter her på siden eller skrive til os på salg@sportmonda.dk. Lige meget hvordan I vælger at gøre, så glæder vi os til at hjælpe jer.

Alle fortjener spilledragter som er lige så flotte som de professionelle fodboldholds.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)