Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fodbold holdsæt med tryk

Vælg mellem 1000-vis af designs når I sammensætter jeres fodbold holdsæt.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Fodbold holdsæt med tryk

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge holdsæt til fodbold?

Leder i efter nye fodbold holdsæt til klubben eller til jeres nystartede fodbold hold? Så kan vi med garanti hjælpe. Vi leverer hvert år flere tusinde holdsæt med tryk til hold i hele Europa. Hos os er der ingen opstartsgebyrer eller minimumsbestillinger og I kan selv designe jeres holdsæt.

Fodbold holdsæt med eget tryk
Start dit design

I vores designer kan i som sagt helt selv bestemme, hvordan jeres nye fodboldsæt skal se ud. Ud fra nogle forudbestemte grunddesigns kan i kombinere både trøje, shorts og sokker præcis som I ønsker. Det er valgfrit om I ønsker tryk på trøjerne, men vores erfaring siger, at de fleste hold har dette behov. Derfor har vi valgt at inkludere basis tryk som navn og nummer i prisen på vores fodbold holdsæt.

Klublogo i én farve er gratis at få trykt på trøjen, hvorimod vi tager en smule ekstra for tryk af sponsortryk. Det skyldes at det ofte er en del større og derfor dyrere for os. Vi mener dog stadig at vores priser er nogle af de bedste på markedet for fodboldtøj.

Selvom vores designer pt. ikke har billederne til at vise det, så fås mange af vores holdsæt faktisk også til damer. Under knappen “flere detaljer” kan i se hvilke modeller og trøjer, hvor der findes en specfik damemodel til. I kan også se om modellen fås med eller uden langeærmer.

Vi fører i øjeblikket mærker som Joma, Craft, Macron og Atmo, der alle leverer kvalitets holdsæt. Joma er tøjleverandør til mange større klubber i La Liga (Spanien), hvor Macron er det i Serie A (italien).

Fodbold holdsæt med eget navn og nummer

Fodbold holdsæt med eget navn og nummer
Start dit design

At løbe på banen med ens eget navn bagpå ens fodboldtrøje, er noget helt specielt. Desværre vælger mange hold det fra pga. trykomkostningerne eller fordi der ofte kan være en del udskiftninger af spillere på ens hold. Det kan ofte gøre det til en kostelig affære når man skal købe nyt fodbold holdsæt.

Vi vil gerne gøre det muligt for flere hold, at få deres eget navn og nummer på. Derfor har vi lagt trykket ind som standard i alle vores priser. Selv hold der har spillere på SU, vil kunne købe et holdsæt hos os uden at få minus på kontoen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)