Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Floorball holdsæt med tryk i fedt design

Design og køb floorball holdsæt med tryk. 1000-vis af design muligheder.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Floorball holdsæt med tryk i fedt design

Eksempler på floorball holdsæt

Skal I bruge floorball holdsæt med tryk?

Har i også brug for et nyt floorball holdsæt, så kan vi med garanti hjælpe jer. Vi har i flere år leveret floorball tøj til mange hold og klubber i hele Europa. Hos os, kan I nemt få jeres eget navn og nummer på jeres trøjer og vi tilbyder gratis tryk af jeres klublogo, hvis det er i én farve.

Floorball holdsæt
Start dit design

Vores mission er at gøre op med de kedelige sæt i de danske sporthaller. Af den grund finder I også et stort udvalg af specielle designs i vores sortiment. Vi har mærker som Joma, Craft, Macron og Atmo, der alle er kendt for leverer kvalitets floorball holdsæt. Alle vores mærker er udvalgt ud fra tre parametre:

Vi køber alle vores holdsæt direkte fra leverandøren og producerer selv alt tryk på vores holdsæt. Alle mellemled er skåret fra, hvilket betyder at vi kan tilbyde en yderst stærk pris på floorballtøj.

Floorball holdsæt med tryk

Alle vores floorballsæt kan købes både med og uden tryk. Det er altså ikke at krav at få navn og nummer på trøjerne. Som standard er tryk dog med i vores priser. Vi tilbyder navn og nummer samt klublogo i én farve gratis på alle vores modeller. Ønsker i f.eks. klublogo i flere farver koster det en smule mere, men stadig til en pris hvor alle kan være med.

Hvis i ønsker jeres klublogo på tøjet, vil vi rigtig gerne have dette tilsendt sammen med jeres ordre. Vi ser helst at modtage jeres logo i formaterne .svg eller .eps, der er vektor baseret formatter. Når det er vektor format, kan logoet skaleres op og ned uden at det mister proportioner, hvilket giver det bedste trykresultat. Er dette ikke muligt for jer at fremskaffe, modtager vi selvfølgelig gerne jeres logo i andre formater som jpeg, png, pdf eller lignene.

Floorball holdsæt med tryk
Start dit design

Udover klublogo, kan i også få jeres egen sponsor på trøjerne. Der er ingen begrænsning på hvor mange sponsorer i kan få på trøjen. Det eneste som der sætter rammen, er størrelsen på trøjen. Men jo mere tryk I ønsker, jo højere vil prisen også være. Sponsortryk er ikke inkluderet i vores priser og er derfor noget man tilkøber ekstra på sit floorball holdsæt.

I øjeblikket tilbyder vi 5 forskellige slags skrifttyper til jeres holdsæt. Skulle i dog ligge inde med en skrifttype til navn og nummer selv, vil den også sagtens kunne bruges. Det kræver blot i fremskaffer den i otf eller ttf format. Send derefter skrifttypen til os og vi vil sikre os, at den kan benyttes til tryk.

Billige floorball holdsæt

Er økonomien begrænset på jeres hold eller i jeres klub, så har vi nogle af de billigste floorball holdsæt på markedet. I kan endda nemt opnå 10% rabat på jeres nye holdsæt og spare lidt ekstra. I vores designer vælger i blot “Sponsor”-fanen og tilføjet Sportmonda-logo som sponsortryk. Gør i det får i automatisk -10% rabat på hele jeres ordre.

En anden måde I kan få billigere holdsæt på, er ved at købe større mængder. Køber I f.eks. 20 sæt, tilbyder vi jer 10% rabat på hele jeres ordre. Denne rabat kan kombineres med vores sportmonda sponsorrabat, hvilket betyder at I kan opnå hele -20% rabat.

Skulle i have brug for ekstra mange sæt, er vi altid til at snakke med omkring pris. Skriv gerne til os med jeres ønsker og vi vil gøre vores ypperste for at lave en handel hvor begge parter bliver tilfredse.

Om floorball

Floorball er en holdsport og er en del af “hockeyfamilien”. I spillet er der fem markspillere og én målmand på hvert af holdene. Man spiller med hockeystave og én plastikbold med huller i. Der benyttes indendørsbaner (typisk i sporthaller), hvor banen er indrammet af 50 cm høje bander. En kamp spilles i tre perioder med 20 minutter i hver periode.

Det er en hurtig sport, hvor det kræver en god kondi og masser af styrke. Floorball har over 300.000 (2014) registerede spillere på verdensplan og det tal vokser hvert år.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)