Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

eSport tøj med tryk til både små og store hold

eSport vækster eksplosivt i disse år og derfor har mange virksomheder nu fået interessen for at skyde penge i det. En af de bedste måder for virksomheder at blive eksponeret på i eSport er via eSport tøj. Tøjet bliver nemlig brugt som en reklamesøjle, når man følger spillerne via streaming tjenester som YouTube Gaming, Twitch eller når de er til LAN events.

eSport tøj
Køb dit eSporttøj her

Typisk er den største værdi for virksomhederne, når deres logo er placeret på fronten af trøjen. Det skyldes at i eSport sidder spillerne i en stol foran skærmen - derved er bagsiden af trøjen gemt væk mod ryglænet. På ryggen ser man i stedet at spillerne vælger at placerer deres alias / nickname eller kaldenavn, som det hedder på dansk. Et alias er egentlig ret unikt for eSport, hvor man sjældent vælger at bruge sit rigtige navn når man spiller.

Tøj med tryk til eSport

Mangler I tøj til jeres eSport hold, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har før leveret eSport tøj til hold i Danmark og har stor erfaring med tryk på tøj. Hos os har I mulighed for at få flere sponsorer på trøjen i både én eller flere farver. Alt trykning foregår i vores egne danske produktion, hvilket gør at vi har styr på alle detaljerne omkring trykket. Vores leveringstid er typisk 14 dage - ofte kan det gå endnu hurtigere hvis vi har trøjerne på lager. Skal i til LAN event snart og skal bruge trøjer hurtigt, så tag endelig kontakt til os og hør hvad vi kan nå at levere.

eSportstrøjer til CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) er et multiplayer first-person shooter computerspil lavet af Hidden Path Entertainment og Valve Corporation. Det er det fjerde spil i Counter-Strike serien og fås til Microsoft Windows, OS X, Xbox 360 og Playstation 3. Spillet har to hold/sider, der spiller mod hinanden: Terrorister og Counter-Terrorister. For begge hold gælder det om at eliminerer det andet hold imens man løser forskellige opgaver. Terrorister skal afhængigt af hvilken type spil man spiller, enten plante en bombe eller beskytte gidsler hvorimod Counter-Terroristerne skal enten fra holde bomben fra at blive plantet, desarmere bomben eller redde gidslerne.

Det største hold i Danmark inden for CS:GO er i øjeblikket Astralis, der bliver sponsoreret af bl.a. Audi, Jack & Jones, Turtle Beach, Nocco og Twitch. Holdet er blot to år gammelt (stiftet i Januar 2016) og blev dannet af tidligere medlemmer fra holdet Team Dignitas. I sin opstart fik det økonomisk støtte af IT-millionæren Tommy Ahlers (Nu Uddannelsesminister). Astralis er øjeblikket nr. 1 på verdensranglisten og har vundet ELEAGUE Major (en slags VM for Counter-Strike) hele to gange. Astralis har som mange andre professionelle hold deres egne eSportstrøjer med sponsorerne på tøjet. De sælger dog også en masse andet merchandise som f.eks. sweatpants, kasketter, hættetrøjer, power banks og en gamer stol. Skal jeres eSport hold også se ud som de professionelle, kan vi sagtens hjælpe med eSport tøj. Tag kontakt til os i dag og hør om mulighederne.

esporttrøjer med tryk
Køb dit eSporttøj her

eSport trøjer til LAN events og andre turneringer

Vi kan levere eSport tøj til alle de store LAN events i Danmark og udlandet. I kan selv bestemme hvad for en slags tryk der skal på trøjerne og vælge ud fra vores mange farver og designs. Priserne på vores trøjer afhængig typisk af hvor meget tryk i ønsker på trøjerne og hvor mange i bestiller. Jo flere i bestiller, jo billigere bliver prisen pr. trøje.

Der findes mange LAN events og turneringer inden for computerspil i både Danmark og udlandet. Her er nogle af de største turneringer vi har herhjemme:

eSuperligaen

eSuperligaen blev grundlagt i 2018 og består af 16 hold, som alle skal møde hinanden én gang. Det betyder, at hele turneringen foregår over 15 runder. Turneringen er lavet i et samarbejde med Dreamhack, der er en af de største, hvis ikke det største LAN event i verden. Kampene afvikles på konsol (PlayStation 4) og der dystes i spillet FIFA 19 om en præmiepulje på 365.000 kroner. Pengene bliver fordelt mellem de otte hold der klarer sig bedst i turneringen.

Holdene der er med i ligaen er alle danske superligahold med undtagelse af FC Nordsjælland, der som det eneste hold sagde nej til at deltage. Holdene er derfor AaB, AGF, AC Horsens, Brøndby, Esbjerg, FCK, FCM, FCN, Hobro, OB, Randers, SønderjyskE, Vejle, Vendsyssel, FC Helsingør, Silkeborg og Lyngby. Alle klubberne bliver repræsenteret af deres egne eSports-udøvre, som spiller på en professionel kontrakt i klubben. Hvert hold skal have mindst 2 til 5 spillere og én træner tilknyttet.

Alle kampene bliver vist enten via. streamingtjeneste DPlay eller på Canal 9 på TV.

Copenhagen Games

Den danske turnering Copenhagen Games er en dansk esport turneringer, der tidligere gik under navnet SLAP LIVE. Turneringen er det største esport arrangement i Danmark. Turneringen har ca. 1500 spillere fra 25 lande, som spiller over en periode på fire dage. Op mod 10.000 publikummer kommer forbi og ser turneringen live imens flere tusind streamer eventet over nettet.

Til selve eventet kan man deltage i turneringer i flere spil. Bl.a. CS:GO, CS:GO Ladies, Hearthstone, FIFA, Overwatch og League of Legends. Eventet bliver arrangeret af 250 passionerede frivillige, der alle hjælper til med at skabe de unikke rammer for eventet.

tøj med tryk til gaming
Køb dit eSporttøj her

eSport i Danmark og udlandet

eSporten i Danmark begyndte for alvor at tage fart i slutningen af 90’erne og starten af 00’erne, hvor internet blev mere udbredt i de danske hjem. Internettet gjorde det muligt at samle spillere fra hele landet til online turneringer eller store LAN Events. Et af de største og ældste LAN events på dansk jord er Copenhagen Games, der i sin tid gik under navnet SLAP. Eventet er altid blevet kørt af frivillige kræfter og ildsjæle inden for computerspil og startede helt tilbage i 1999.

Mange har altid set computerspil og nørder som en niche, men i takt med at teknologien er blevet en større del af vores liv, har eSporten fundet vej til stort set alle danske hjem. Ikke kun ved at danskerne selv spiller, men også ved at streame andre spille computerspil på tjenester som Twitch eller YouTube Gaming. Her kan man følge populære computerspillere som f.eks. Ducksauce eller Tyler “Ninja” Blevins, der tjener styrtende med penge gennem donationer og abonnementer på deres “streaming kanal”.

Mange tænker ikke over det, men eSporten er faktisk lige nu flere seere end NHL og kun halvt så mange som NFL i USA. Seertallene vokser hvert år for eSport, hvilket gør at mange virksomheder langsomt er ved at flytte deres penge fra traditionelle sportsgrene over til eSport. Den stigende popularitet for eSport kan bl.a. ses ved at 12.000 tilskuere fulgte med i en udsolgt Royal Arena i København, da computerspilsturneringen BLAST Pro Series blev spillet i November 2018. Eventet blev også tv-transmitteret på 15 kanaler til fem kontinenter.

Find sponsorer til jeres eSport hold

Det kan være svært at finde sponsorer til sit hold. Specielt hvis man er nystartet og ikke har nogle resultater. Vi har dog prøvet at lave en guide, der hjælper med at finde støtte til hold. Den er egentlig oprindeligt lavet til fodboldhold, men meget af det er egentlig også gældende for eSport.

Artiklen dækker bl.a. Emner som at søge støtte hos fonde og større virksomheder.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)