Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Ekspreslevering

Vores normale leveringstid er ca. 2 uger, men du står måske og skal bruge et holdsæt hurtigere? Så har vi følgende forskellige sæt på vores ekspreslager, der kan leveres på 2-4 hverdage.

Husk at skrive ”ekspreslevering” som kommentar når du bestiller og angiv hvornår du senest skal modtage sættene.

* Disse holdsæt kan bestilles så længe lager haves.

 

Hvordan fungerer ekspreslevering af holdsæt?

Du vælger og bestiller én af de tre sæt/varianter som er vist herover. Når du bestiller skriver du ”ekspreslevering” i kommentarfeltet og angiver hvilken dato du skal bruge det. Derudover angiver du de resterende oplysninger som er relevant for leveringen, f.eks. størrelser, antal og leveringsadresse.

Når vi har modtaget din bestilling, så vender vi hurtigt tilbage med en skitse og ordrebekræftelse til din endelig godkendelse. Du vil samtidig modtage information om, hvordan du kan betale og hvornår du kan forvente at modtage sættene.

Hvis ikke vi forventer at kunne levere til den dato du har angivet, så vender vi hurtig tilbage med besked om dette.

Leveringstiden på hastebestillinger vil normalt være 2-4 hverdage.

Hvilke informationer skal jeg angive når jeg bestiller?

Når du bestiller er det vigtigt at skrive ”ekspreslevering” i kommentarfeltet (og dato for hvornår sættene skal bruges), men derudover er det vigtigt at angive alle andre relevante oplysninger. Det kan f.eks. være:

  • En liste med navn, nummer og størrelse på alle spillere
  • Navn og adresse til leveringen
  • Filer til logoer, hvis I f.eks. har et klublogo eller sponsorlogo der skal på tøjet. Disse filer kan du umiddelbart efter bestillingen sende på info@sportmonda.dk. Hvis du sender fra samme e-mailadresse som du bestiller fra, så kan vi hurtigt koble de to ting sammen.

Er du stadigvæk i tvivl om noget?

Er du stadigvæk i tvivl om noget i forhold til ekspreslevering? Så kan vores kundeservice som udgangspunkt fanges alle hverdage mellem 8 og 16.

Skriv til os på info@sportmonda.dk eller via chat-funktionen i bunden af siden. Du kan også ringe til os på +45 7071 3163.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)