Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Hvordan fungerer det?

Vi har leveret tøj til...

Atmo Manola Fodboldtrøje

Køb reklameplads på fodboldhold.

Start her

DHL Stafetten

DHL Stafet, foregår i fem af de største byer i Danmark, hvor den største af løbene finder sted i København. Stafetten foregår ved at et hold på 5 personer løber 5 kilometer hver. Ved hver skift overdrager man en depeche til den næste i rækken der skal løbe.

DHL stafetten har eksisteret i mere end 30 år og er verdens største motionsløb, hvor offentlige og private virksomheder mødes til en venskabelig dyst og fælles hygge i de opstillede telte. Det første DHL stafet blev afholdt i fælledparken i København, hvor 134 hold (670 løbere) deltog. Det har siden spredt sig til Aarhus, Odense, Aalborg og Sønderjylland. Hele 206.850 personer løb sidste år DHL stafet - hvilket var rekord.

Stafetten har været så populær at det europæiske atletikforbund forsøger at udvide konceptet til andre lande bl.a. Grønland, hvor det går under navnet DHL TELE-POST Stafetten og Sverige, nærmere betegnet Stockholm, hvor løbet går under navnet Bellmanstafetten.

Sparta Atletik og Motion, der er en non-profit løbeklub står bag DHL Stafet. Sparta arrangerer hvert år, udover DHL stafet, store idrætsbegivenheder som f.eks. Telenor Copenhagen Marathon for at få flere danskere til at dyrke motion og fremme løb i Danmark. Du har med stor sandsynlighed set deres logo på diverse løbetrøjer i bybilledet.

I flere år har der været fokus på løb ved DHL stafet, men som noget nyt i år, har man valgt at introducere “Walk” på en særskilt 5 kilometers rute, så hele firmaet har mulighed for at deltage. Til de mere konkurrence-minded er der som noget nyt i år også mulighed for registrering af individuelle løbetider, da arrangørerne har hørt mange spørge hinanden omkring deres personlige tid når de er færdige med at løbe.

Firma løbetrøjer med tryk

Mangler I også løbetrøjer med jeres eget logo til dette års DHL stafet, så bestil dem hos os.

Vi har over de sidste år leveret et stort antal løbetrøjer med tryk til forskellige virksomheder - og har derfor også opbygget en stor forståelse af hvad der fungerer.

Er der noget I er i tvivl om i forbindelse med jeres valg, så skriv en mail til os på info@sportmonda.dk. Vi sidder klar til at hjælpe med at få lavet de helt rigtige løbetrøjer til jeres virksomhed.

icon-name-basicicon-number-barca-10icon-number-inter-10icon-number-atletics-10icon-number-fra-10icon-number-arg-10Club Logo (+2 colors)