Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter
Customer service
Tlf. 7071 3163
Man-Fre 8-16

Løbetrøjer med tryk

Køb kvalitets løbetrøjer med tryk af jeres firmalogo til DHL og andre events.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Løbetrøjer med tryk

Vi har leveret tøj til...

Eksempler på løbetrøjer

Mangler i løbetrøjer med eget tryk?

Hos Sportmonda er der mulighed for at få lige det tryk i ønsker på jeres løbetrøjer med tryk. Vi tilbyder både tryk i en farve og i flere farver og der er mulighed for at få tryk både foran og bagpå. Har I helt specielle ønsker, som f.eks. tryk på ærmer eller lignende, kan dette også sagtens lade sig gøre.

Hos os er der ingen mellemled. Vi står selv for alt trykningen og forsendelsen af tøjet, hvilket betyder at vi kan sikre jer høj kvalitet og måske de bedste priser på markedet. Det betyder også, at hvis der skulle opstå problemer undervejs med jeres løbetrøjer, kan vi hurtigt reagere og løse problemet. I slipper altså for at skulle tage kontakt til tredjepart og opleve kedelig ventetid og besvær.

Hvad er jeres priser på tryk?

Alle vores priser er som udgangspunkt med logo trykt i én farve på enten fronten eller ryggen af trøjen - I vælger helt selv. Det er den pris som fremgår oppe i højre hjørne. Skulle I ønske at få jeres logo i flere farver tillægges +39 kr. ekskl. moms pr. trøje. Skal I have mere end ét tryk på trøjen, så skriv til os på info@sportmonda.dk, så laver vi et tilbud til jer.

Ingen minimum bestilling eller irriterende opstartsgebyrer

Vi har fra start valgt, at vi vil gøre processen med at bestille løbetrøjer så simpel som mulig. Derfor er der ingen minimum bestilling og ingen irriterende opstartsgebyrer hos os. Vi viser alle vores priser inkl. tryk, så du er sikker på der ikke kommer nogle grimme overraskelser undervejs i bestillingen.

Hvordan skal vi levere logo/tryk filer til jer?

Når I bestiller et tilbud hos os, så modtager I en bekræftelsesmail på jeres henvendelse. Som et svar til den mail I modtager, så kan I sende jeres logo i enten .eps, .svg, .pdf eller .ai format. Disse formater er i det man kalder “vektor” format. Det giver klart det bedste tryk resultat, da trykket vil kunne skaleres op og ned i størrelse uden at det mister form eller bliver pixeleret. Skulle I ikke ligge inde med denne slags filtype, kan vi også bruge png eller jpg i høj opløsning. Med høj opløsning mener vi at pixel størrelsen helst skal være højere end 1200 x 1200 pixels. Hvis I er i tvivl om jeres logo kan bruges til tryk, så send os gerne en mail på info@sportmonda.dk - så kan vi hurtigt give jer svar på om det egner sig til tryk. Hvis du ikke selv har disse filer liggende på din computer, så kontakt jeres reklamebureau eller design/marketing afdeling, som typisk ligger inde med logoer i disse formater.

Løbetrøjer med tryk til herre og damer

I vores sortiment har vi både løbetrøjer til herre og damer. De fleste af vores løbetrøjer kan sagtens fungere som unisex. Skal I have en dedikeret kvinde model af løbetrøjen, så kan man i vores designer nemt se hvilke modeller, hvor dette er muligt. Tryk på linket “Flere detaljer” og du vil under “Model” kunne se om der findes en kvinde model. Vil du se kvinde versionen, så send os gerne en mail, så sender vi et eksempel til jer hurtigst muligt.

Løbetrøjer - hvilken størrelse?

Når du bestiller løbetrøjer til andre end dig selv, så kan det selvfølgelig være en udfordring med hvilke størrelser du skal vælge til dine kollegaer. Det kan være utrolig svært at vide, hvad Jytte fra Marketing bruger i størrelse. Det bedste du kan gøre er naturligvis at spørge folk, hvilken størrelse de normalt bruger i sportstøj. Sidder du i en stor organisation, kan dette være en tidskrævende opgave. I sådanne tilfælde giver det god mening altid at købe lidt ekstra trøjer i forskellige størrelser. Hvis en medium f.eks. ikke sidder som den skal, så vil personen i dette tilfælde kunne skifte den ud med en large og omvendt.

Benyt vores størrelsesguide til løbetrøjer med tryk<

En anden god hjælp når du skal finde størrelse, er at benytte vores størrelsesguide. Her finder du hjælp til hvad for en størrelse der passer bedst. Vores løbetrøjer kan fås helt ned fra størrelse 3XS op til 3XL - vi tilbyder hverken større eller mindre størrelser, i sådanne tilfælde må vi desværre henvise til specialbutikker.

Er I stadigvæk i tvivl om størrelserne - bestil prøvetøj

Vil I stadigvæk være 100% sikre på at tøjet passer inden I lægger en endelig bestilling, så har I mulighed for at bestille prøvetøj. Kort sagt betyder det, at vi sender jer de modeller og størrelser, som I ønsker at prøve. For at modtage tøjet, vil I skulle indbetale et depositum svarende til tøjets værdi. I modtager naturligvis depositummet tilbage igen når vi modtager tøjet retur.

Mængderabat på løbetrøjer

I kan sagtens opnå mængderabat når I bestiller løbetrøjer hos os. Under prisen angiver vi altid hvor meget det vil koste pr. stk. at bestille enten 50, 100 eller 200 trøjer. Skal I bruge flere end 200 trøjer, så skriv til os og så finder vi en fair løsning. Mængderabatten er tilgængelig for alle vores løbetrøjer.

Om DHL Stafetten

DHL Stafet, foregår i fem af de største byer i Danmark, hvor den største af løbene finder sted i København. Stafetten foregår ved at et hold på 5 personer løber 5 kilometer hver. Ved hver skift overdrager man en depeche til den næste i rækken der skal løbe. DHL stafetten har eksisteret i mere end 30 år og er verdens største motionsløb, hvor offentlige og private virksomheder mødes til en venskabelig dyst og fælles hygge i de opstillede telte. Det første DHL stafet blev afholdt i fælledparken i København, hvor 134 hold (670 løbere) deltog. Det har siden spredt sig til Aarhus, Odense, Aalborg og Sønderjylland. Hele 206.850 personer løb sidste år DHL stafet - hvilket var rekord. Stafetten har været så populær at det europæiske atletikforbund forsøger at udvide konceptet til andre lande bl.a. Grønland, hvor det går under navnet DHL TELE-POST Stafetten og Sverige, nærmere betegnet Stockholm, hvor løbet går under navnet Bellmanstafetten. Sparta Atletik og Motion der er en non-profit løbeklub står bag DHL Stafet. Sparta arrangerer hvert år, udover DHL stafet, store idrætsbegivenheder som f.eks. Telenor Copenhagen Marathon for at få flere danskere til at dyrke motion og fremme løb i Danmark. Du har med stor sandsynlighed set deres logo på diverse løbetrøjer i bybilledet. I flere år har der været fokus på løb ved DHL stafet, men som noget nyt i år, har man valgt at introducere “Walk” på en særskilt 5 kilometers rute, så hele firmaet har mulighed for at deltage. Til de mere konkurrence-minded er der som noget nyt i år også mulighed for registrering af individuelle løbetider, da arrangørerne har hørt mange spørge hinanden omkring deres personlige tid når de er færdige med at løbe.

Firma løbetrøjer med tryk

Mangler I også Løbetøj med logo til dette års DHL stafet, så bestil dem hos os. Vi har over de sidste år leveret et stort antal løbetrøjer med tryk til forskellige virksomheder og har derfor også opbygget en stor forståelse af hvad der fungerer. Er der noget I er i tvivl om i forbindelse med jeres valg, så skriv en mail til os på info@sportmonda.dk. Vi sidder klar til at hjælpe med at få lavet de helt rigtige løbetrøjer til jeres virksomhed.

Løbetrøjer med logo - hvordan bestiller vi?

På vores dedikerede løbetrøjeside finder I alle vores aktive modeller. I kan bladre mellem modellerne ved at bruge pilene i desigeren eller vælge en trøje i menuen i venstre side. Vi har modeller fra både Craft, Joma og Macron og Fruit til rigtig gode priser og i meget høj kvalitet. Når I har besluttet hvilken en model det skal være, kan I via. Højre menuen finde den farve som repræsenterer jeres firma bedst. Når I er tilfredse, klikker I blot på “vælg trøje”. Herefter skriver I den email-adresse I ønsker at blive kontaktet på, hvor mange trøjer I skal bruge, og tilknytter evt. En kommentar med størrelser, leveringsadresse eller andre ønsker til tryk. Når I er klar klikker I på “Bestil et tilbud”. I vil herefter inden for 8 timer modtage en mail fra os med et tilbud. Når I har godkendt tilbuddet via mailen, vil vi herefter lave en ordrebekræftelse og sende jer en grafiske skitse af trykket på trøjen. Hvis alt er som det skal være, vil vi straks gå i gang med produktionen og sende jer en faktura. Efter 14 dage (ofte går det endnu hurtigere) vil I modtage tøjet og være klar til det arrangement i skal deltage i. I er i gode hænder når I bestiller hos os. Vi har leveret tøj til virksomheder som DR, Jysk, ISS, Zendesk, BT, Issuu m.fl., som alle har været utrolig glade for vores ekspertise på området. Vi samler på glade kunder, hvilket det også kan ses på vores trustpilot og google anmeldelser, hvor vi er stolte af at have 5 stjerner. Skulle I have spørgsmål undervejs i jeres bestillingen, sidder vi altid klar til at hjælpe. Skriv til info@sportmonda.dk.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)