Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design fodboldtrøjer til jeres eget fodboldhold

Design jeres helt egne fodboldtrøjer til jeres hold.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Design fodboldtrøjer til jeres eget fodboldhold

Eksempler fra vores kunder

Vil I designe jeres egne fodboldtrøjer?

Er det gamle holdsæt blevet slidt op? Eller har i startet et nyt hold og kunne I godt tænke jer at skille jer ud fra mængden på fodboldbanen? Så design fodboldtrøjer med eget navn og nummer hos os. Vi har i øjeblikket 14 forskellige grund designs at vælge imellem og i gennemsnit har hver trøje mere end 7 forskellige farve muligheder. Så der er altså rig mulighed for at sammensætte præcis det I ønsker jer.

Start dit design nu

Design fodboldtrøjer med eget tryk

Vi har solgt fodboldtrøjer med tryk siden 2013 og har i den tid opbygget masser af erfaring. Det er også den erfaring vi har trukket på når du ser vores holdsæt designer. Her finder du f.eks. kun sæt som er sammensat af dele som passer godt sammen visuelt. Du finder altså ikke en rød trøje med lyserøde shorts, da vi vil gøre det så overskueligt som muligt, at finde det sæt som I ønsker. På alle vores sæt kan man få lige det navn og nummer man ønsker på trøjen og det er nemt at vælge en anden trykfarve eller skrifttype, hvis man ønsker dette.

Du har sikkert allerede en god idé i hovedet om hvordan jeres nye fodboldtrøjer til holdet skal se ud. Måske har du hentet inspiration fra dit yndlings fodboldhold? Vi kender det godt, man vil jo gerne skille sig ud fra de andre og have et holdsæt, der får de andre til at blive misundelige. Efter vores erfaring, bliver et holdsæt klart fedest med egen sponsor, klublogo og navn og nummer på trøjen. Specielt en sponsor giver en fed signalværdi over for andre hold.

Vi har ingen sponsor - hvad er mulighederne?

Hos Sportmonda har vi udviklet en guide til hold, som behøver økonomisk hjælp. Guiden hedder “støtte til hold” og hjælper bl.a. med hvordan du skal skrive til virksomheder. Find guiden her og læs de forskellige tips. I kan dog også være heldige, at en virksomhed har tilmeldt sig vores bliv sponsor koncept, der giver hold muligheder for at få deres holdsæt 25% billigere hos os. Dette er ofte i en begrænset periode, så følg os på vores facebook, andre sociale kanaler eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så annoncerer vi løbende når dette er muligt.

Design fodboldtrøjer til firmafodbold

Design fodboldsæt til firmafodbold
Se priser og udvalg

Står dit firmahold og mangler fodboldtrøjer til en turnering eller til et firmaevent? Så kan vi hjælpe jer med at designe jeres fodboldtrøjer. Vi har leveret til mange af de store virksomheder i Danmark og hjælper gerne med at vælge det helt rigtige design til jeres virksomhed. Normalt er vores leveringstid til firmaer og virksomheder på 14 dage, men hvis i skal bruge tøjet hurtigere, så tag gerne kontakt til os. Som regel har vi nogle modeller på lager som vi kan levere hurtigere.

En ting at være opmærksom på når i bestiller trøjer, er trykket. Jeres firmalogo skal helst sendes til os i enten .eps, .svg eller .ai format, da dette giver det bedste tryk resultatet. Det er som regel en marketingafdeling, et eksternt design/reklamebureau eller lignende som ligger inde med dette. Er det ikke muligt at fremskaffe logoet i et af disse formater, så send gerne et .jpg eller .png i høj opløsning til os - det kan vi også godt bruge. Vi kan altid hjælpe jer når I skal design fodboldtrøjer.

Design egen fodboldtrøje til børn

Design fodboldsæt til børn
Se priser og udvalg

Vi har leveret fodboldtøj til børn i hele landet. Det vi ofte høre er, at børnetøj er svært at vurdere mht. størrelser. Børnene vokser rigtig hurtigt i de yngre aldre. Derfor kan det være svært at vurdere, hvilken størrelse man skal vælge til det næste spillesæt. Et godt fingerpeg er, altid at bestille det en større størrelse end hvad de nuværende trøjer som de har ér. På den måde sikrer man at de minimum holder ét år til halvandet ud i fremtiden. Et holdsæt har det også med at blive slidt efter 2 år, hvis det bruger både til kampe om sommeren og vinteren én gang om ugen.

Vask af sportstøj

Husk i øvrigt også altid at vaske jeres nye fodboldtrøjer ved højst 30 grader, da trykket på trøjen ellers vil blive slidt hurtigt. Skyllemiddel er også en god ting at undgå, da dette slider på tøjet. Lugter tøjet jordslået, så brug evt. rodalon sportsvask til at fjerne lugten fra tøjet. Rodalon Sportsvask dræber bakterier, det bleger ikke, også kan det bruges til både sko, sportstøj og andet sportsudstyr. Køb det i et varehus, som f.eks. Bilka, Føtex, Menu, Super Brugsen, Kvickly, Dagli Brugsen, Løvbjerg eller Jem & Fix. Undgå i øvrigt også tørretumbling af tøjet, da dette er den værste fjende for tryk på tøj.

Design egne dragter med lange ærmer

Design fodboldtrøjer med lange ærmer
Se priser og udvalg

Når i skal have fodboldtrøjer, er det altid vigtigt at høre hver enkelt spiller eller hele holdet om de ønsker korte eller lange ærmer på deres trøjer. Mange spillere har forskellige præferencer, som man også ser i den professionelle verden. Det kan der være flere årsager til. Nogle føler at man holder på varmen bedre og føler sig bare bedre tilpas med lange ærmer. Andre spillere som f.eks. folk der spiller på kunstgræs, vil gerne undgå hudafskrabninger og der beskytter lange ærmer en del bedre på albuer og arme.

Design fodboldtrøjer til din fodboldklub

Har jeres klub brug for et nyt spillesæt, så skriv gerne til os og hør om hvilke muligheder der er. Vi kan tilbyde alt fra en klubaftale til enkelte leverancer. Vi har leveret til mange små klubber i Danmark, som har nydt godt af den store design frihed, som man får hos os. En klubaftale kan indeholde din klubs egne private kollektion, som du enten selv vælger eller vi kan vælge for jer. Ved en klubaftale, kan I også opnå rabatter når I køber hos os.

Alle klubber er forskellige og har diverse krav til deres fodboldtrøjer. Skriv derfor gerne til os hurtigst muligt, så vi kan finde den bedste løsning til lige netop jeres klub.

Få hjælp når du skal design fodboldtrøjer

Sportmonda har leveret fodboldtrøjer meget eget design i flere år og har stort erfaring med tryk på spilledragter. Skriv gerne en mail til os, hvis I ønsker hjælp til jeres næste holdsæt design. I kan dog også bruge vores website til at designe, hvor vi har gjort processen helt enkel: Start med at designe dit eget holdsæt og indsend det til os via. vores website. Vi sender herefter et tilbud til jer på mail. Så snart dette er godkendt fra jeres side, skal i blot sende spillerliste, størrelser, klublogoer og evt. sponsorlogo til os. Når det er gjort, laver vi en grafisk skitse af tøjet og en ordrebekræftelse. Når i har godkendt dette, sætter vi produktionen i gang.

Tøjet bliver lavet in-house i vores produktion i Danmark, hvor vi tjekker at alle detaljer er på plads og selv trykker tøjet. Når alt er produceret færdig, pakker vi tøjet og sender det til jer. I kan herefter forvente at modtage det inden for 14 dage. Vi arbejder konstant på at gøre det så nemt som muligt at bestille et holdsæt.

Har du/I nogle forslag til forbedringer, så modtager vi gerne jeres feedback.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)