Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design dit eget holdsæt

Sammensæt og design dit eget holdsæt - 1000-vis af muligheder.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Design dit eget holdsæt

Eksempler fra vores kunder

Vil du gerne designe dit eget holdsæt?

Design dit eget holdsæt

Start dit design nu

Hos Sportmonda kan du design dit eget holdsæt helt fra bunden uden at det koster ekstra. Hos os er der ingen minimumsbestiling eller underlige gebyrer, som man ellers ser det hos mange virksomheder der tilbyder tryk på tøj. I vores intuitive designer, kan I som hold, let vælge lige præcis den kombination af farver og tryk som i ønsker.

I bestemmer selv om i f.eks. ønsker klublogo eller sponsor på trøjerne og kan fri vælge om i ønsker navn og nummer på ryggen. Husk, at alt tryk kan tilpasses efter jeres ønsker, så hvis i f.eks. kunne tænke jeg to sponsorer på ryggen, kan dette sagtens klares.

Vi fører nogle af de bedste mærker inden for sport. Bl.a. Joma, der er spaniens største sportsbrand og som bl.a. leverer tøj til mange store klubber i LA Liga. Leganes er en af de klubber, hvor danskeren Martin Braithwaite bl.a. spillede inden han rykkede til FC Barcelona.

Design dit eget holdsæt til fodbold

Design dit eget holdsæt til fodbold
Start dit design

Når du bruger vores side til at design dit eget holdsæt til fodbold, kan du være sikker på, at det du ser, rent faktisk også er det du får. Vi ligger nemlig høj vægt på at dit design, skal være så virkelighedstro som muligt.

Alle vores fodbold holdsæt er nogle vi selv har udvalgt ud af et ellers ret stort sortiment fra vores leverandører. Vi bruger nogle af de største mærker på markedet inden for sport. Bl.a. Craft som du måske kender for kvalitets løbetøj.

Det er dog ikke kun fodbold vi leverer holdsæt til. Vores kunder har også brugt os til sportsgrene som floorball, volleyball, håndbold, basketball og flagfootball. Ligger jeres hold inde med en drøm om at få jeres egne holdsæt med navn og nummer til en anden sportsgren end de nævnte, så kontakt os gerne og hør om mulighederne.

Design dit eget holdsæt med tryk

Når du er kommet godt i gang med at design dit eget holdsæt, vil du opdage, at du får muligheden for at tilføje tryk til dit design. Her giver vi dig bl.a. muligheden for at vælge skrifttype og farve på tryk. Bemærk, at disse skrifttyper og farver ikke er et krav. Ønsker i f.eks. slet ikke at få tryk på trøjerne eller at bruge jeres egen skrifttype, kan dette sagtens lade sig gøre. Det koster ikke ekstra, men kræver blot at I leverer skriften i enten .ttf eller .otf format til os. Generelt kan alt vores tryk ændres efter jeres behov og ønsker.

Hvis du sætter klublogo eller sponsor på når du er i gang med at design dit eget holdsæt, kræver det at du også kan levere filerne til dit tryk. Hver opmærksom på, at det bedste tryk resultat fås ved brug af vektor filer, som er af filtyperne .svg, .eps eller .ai. Klublogo og sponsorlogo kan vælges i både én eller flere farver. Ønsker i et fler-farvet tryk vil det koste en smule ekstra. Klublogo i én farve på jeres holdsæt er dog GRATIS.

I får altid en grafisk skitse

Bare rolig, I er i gode hænder. Vi trykker aldrig noget uden at i først har godkendt det. Derfor sender vi altid en grafisk skitse af jeres endelig design med jeres klublogo og sponsorer på inden vi trykker. Så snart i har godkendt dette, så sætter vi produktionen igang. Typisk går der 14 dage fra vi har modtaget betaling til at i har tøjet.

5-stjernet kundeservice

Vi har prøvet det før. Vi har pt. 5 stjerner på både Trustpilot, Facebook og Google for vores kundeservice til både store og små hold og klubber. Vi går rigtig langt for at sikre at vores kunder får den bedste service muligt. Skulle i mod forventning opleve fejl undervejs (det kan jo ske), vil vi bestræbe os på hurtigst muligt at rette op på dette.

Har du/I ellers nogle spørgsmål til vores holdsæt eller tryk, så skriv gerne til os. Vi svarer altid inden for 8 timer.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)