Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Craft sportstøj med tryk

Design og køb Craft sportstøj med eget tryk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Craft sportstøj med tryk

Eksempler fra vores kunder

Skal I bruge Craft sportstøj med tryk?

Craft er et af de hurtigst voksende mærker i Europa. I Danmark har de igennem de senere år været kendt for deres kvalitets løbetøj, men for få år siden valgte de også at begynde at producere holdsæt. Craft blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1973, hvor den svenske opfinder Anders Bengtsson for første gang løb en tur i hans nye Craft undertøj. Tøjet havde masser af potentiale pga. Dets unikke evne til at holde folk tørre, samtidig med at det var med til at opretholdte en optimal kropstemperatur.

Craft fade med eget tryk
Se priser og udvalg

Craft fodboldsæt

For blot få år siden valgte Craft at gå ind på markedet for fodboldsæt. Siden da er det kun gået fremad. Indtil videre er det blevet til flere sponsorater af store hold i Europa, bl.a. er belgiske Gent en af de klubber som for nylig skiftede til Craft. Ikke nok med at deres designs er unikke, så er deres trøjer også yderst slidstærke og holdbare. Selvom Craft ikke er så kendte inden for fodboldsæt endnu, så kender flere dog allerede til deres mærke fra løbetøj. Derfor har det været naturligt for mange at tage springet over i Craft mærket for nogle klubber.

Et af de bedste designs fra Craft, har været deres model Craft Pro Control Fade, som har en gradient ned over trøjen. Det er hurtigt blevet en af de hurtigst sælgende fodboldstøvler hos os. Ikke nok med at designet er unikt, så er trøjen også af utrolig god kvalitet, hvilket er to ting de fleste hold leder efter. Modellen er dog ikke en af de billigste, men som med så meget andet, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Sættet fås pt. I 7 forskellige farve varianter og kan kombineres med shorts i samme farve.

En af de ting som kan gøre ens fodboldsæt rigtig fedt, er når der kommer tryk på. På alle craft modeller tilbyder vi tryk i en farve med i prisen. Trykket der er inkluderet i vores standard priser er navn og nummer bag på sættet og klublogo - alt sammen i en farve. Ønsker i sponsor på jeres fodboldsæt kan dette naturligvis også lade sig gøre mod et tillæg til prisen

Craft tilbyder alle deres modeller til både herre, damer og børn i størrelser der går fra XS til 3XL. Med andre ord Crafts fodboldsæt henvender sig til klubber og sportsfolk på alle niveauer.

Craft fodboldtøj

Craft har efterhånden en del fodboldtøj i deres sortiment. Indtil videre er det blevet til et par kollektioner fra Crafts side, som virkelig har rykket noget på markedet for holdsæt. Ikke kun pga. deres look, men også pga. de overkommelige priser. Selvom priserne måske ikke er de billigste, så er de stadig på et niveau, hvor de fleste kan være med.

Craft fodboldtøj med eget tryk
Se priser og udvalg

Selvom det måske ikke ses på mange af de billeder som Craft ligger ud af deres fodboldtøj, så fås alle modeller faktisk med lange ærmer. De fleste spillere nu om dage har stærke præferencer om det skal være korte eller lange ærmer når de vælger fodboldtøj - især dem som spiller på kunstgræs. Det skyldes bl.a. at looket på trøjen bliver en smule anderledes. Få dem som spiller på kunstgræs betyder det at den beskytter mod hudafskrabninger på det hårde underlag.

Alle Craft-modeller vi har hos Sportmonda er produceret i 100% polyester. Det er præcis det samme materiale, som man ser nogle af de største mærker i verden, som f.eks. Adidas, Nike eller Joma. Man går altså ikke helt galt i byen, hvis man vælger Craft som ens næste fodboldtøj.

Craft sportstøj

Craft tøj med eget tryk
Se priser og udvalg

Craft har lavet sportstøj siden 70’erne, hvor de gik under navnet “Craft of Sweden”. I dag leverer de sportstøj til et hav af sportsgrene bl.a. Håndbold, cykling, ski, fodbold og selvfølgelig løb. Igennem årene har de haft stor succes med at kombinere deres funktionsdygtige tøj med godt design. Hos Sportmonda er vi utrolig stolte af at være samarbejdspartnere med Craft, som vi mener er et af de fedeste brands i skandinavien.

Vi har siden vores samarbejde været imponeret over deres sans for detalje og de meget anderledes designs som de bringer på banen. Specielt fodboldtrøjerne Craft Progress Graphic og Craft Pro Control Button, var vi positivt overrasket over, da vi første gang holdte trøjerne i hånden. Craft har altid slået et slag for at være innovative og levere funktionelt sportstøj af højeste kvalitet. Vi glæder os til hvad fremtiden sammen må bringe.

Craft løbetøj

Craft har igennem mange år været fast leverandør til mange større og mindre virksomheder i skandinavien, hvor de har fået sat sig solidt på markedet indenfor løbetøj. De fleste vælger Craft fremfor andre mærker pga. den gode kvalitet. Det vi ofte høre fra folk der bestiller løbetøj hos os er, at man kan sagtens kan mærke forskel, når man holder en Craft løbetrøje i hånden frem for en billig “no-name” trøje.

Når du skal bestille Craft løbetøj hos Sportmonda, er du i gode hænder. Vi kan levere trøjer både med og uden tryk. Skal i f.eks. til et motionsløb som DHL stafetten, hvor I ønsker jeres jeres firmalogo på det nye løbetøj, skal I blot sende logoet til os, hvorefter vi klare resten. I bestemmer selv om I ønsker trykket på forsiden eller bagsiden og om det skal være i én eller flere farver. Der er ikke nogen begrænsninger for hvor meget tryk i kan få på trøjerne. Send os blot alle jeres filer og vi vil hurtigt tage et kig på, hvad der kan lade sig gøre.

Craft leverer udover løbetrøjer også stort set alt inden for løbetøjs genren bl.a. løbesko, handsker, jakker og bukser er også at finde i deres sortiment. Vi har udvalgt de bedste dele, men skulle du have set nogle Craft modeller, som der ikke er at finde på vores site, så skriv gerne til os, så vil vi kigge på om det er noget vi skal tage ind. I øjeblikket har vi løbetrøjen Craft Prime, som vi selv syntes lever op til vores høje standard.

I er i gode hænder hvis i vælger at bestille løbetøj hos os. Vi har leveret løbetøj til mange større virksomheder. Heriblandt DR, Tivoli, ISS, BT og Jysk. Endvidere har vi fem stjerner på Trustpilot og Google, som er din sikkerhed for at vi holder vi hvad vi lover.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)