Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter
Customer service
Tlf. 7071 5521
Man-Fre 8-16

Craft løbetøj med tryk

Køb Craft og andre kendte løbetøjsmærker med jeres firmalogo på. 0 kr. i opstartsgebyr.

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Craft løbetøj med tryk

Vi har leveret tøj til...

Eksempler på løbetrøjer

Skal I bruge Craft løbetrøjer med eget tryk?

Craft Løbetøj
Se priser og udvalg

Hos Sportmonda har vi et kæmpe udvalg af løbetøj fra Craft - og som med alt andet sportstøj vi sælger, så kan I få det trykt præcist som I ønsker det.

Vi sælger løbetøj med tryk fra mærker som Craft, Joma og Macron. Der er derfor taler om løbetøj i den bedste kvalitet du kan finde - både til professionelle, klubber og virksomheder. Du kan enten bestille igennem vores hjemmeside eller sende os en mail på salg@sportmonda.dk - så hjælper vi dig gerne med alt fra valg af trøje til selve designet.

Bestiller du løbetøj med tryk hos os modtager du altid en skitse til endelig godkendelse inden vi trykker tøjet. På denne måde er vi sikre på, at vi er enige om hvor logoer mm. placeres på tøjet, samt i hvilke størrelser. Kunne du tænke dig at se lidt forskellige designs inden du bestille, så laver vi gerne flere skitser med jeres logo på, så I har noget forskelligt at vælge imellem.

Craft løbetrøjer - derfor elsker de professionelle dem

I mange år har nogle at de største atleter foretrukket løbetrøjer fra Craft. Det er der flere grunde til, men jeg tror alligevel det kan opsummeres ret kort: Med Craft løbetrøjer får man den bedste kvalitet.

Løbetøj fra Craft
Se priser og udvalg

Allerede i midten af 1970’erne, da Craft begyndte at produceres svedtransporterende sportstøj, var de store skridt foran de fleste af konkurrenterne. Deres vedvarende fokus på udvikling og tæt samarbejde med professionelle sportsfolk har betydet at Craft har kunnet fastholde denne position på markedet.

Mens en del store sportsmærker fokusere størstedelen af deres kræfter og ressourcer på markedsføring og branding, så er Craft største konkurrenceparameter deres høje kvalitet.

Hvad er høj kvalitet?

Når vi mener at løbetøj fra Craft er i den højeste kvalitet, så er der selvfølgelig flere måder man kan måle dette på. Det er også noget af det der gør det svært at måle kvalitet på tværs af løbetrøjer. Der er dog 3 parametre som vi mener er de vigtigste - og på alle tre scorer Craft løbetrøjer toppoint:

Hvordan føles løbetrøjen?

Den vigtigste parameter er måske også den sværeste at måle og derfor også den mest subjektive. Jeg vover dog alligevel pelsen og siger at jeg ikke har prøvet andre mærker som laver løbetrøjer der føles bedre at have på end dem fra Craft.

Craft Løbetøj Prime
Se priser og udvalg

Denne vurdering bygger dels på vores egen erfaring (jeg løber altid selv med en løbetrøje fra Craft) og samtidig er det den feedback vi får fra de fleste af de klubber og virksomheder vi sælger løbetøj til.

Hvor godt transporterer løbetrøjen sved?

Der findes flere måder at måle dette på, men her scorer Craft også topkarakterer.

Når vi snakker løbetøj fra Craft, så gælder der samme princip som for andre sportsmærker. Der findes løbetrøjer i forskellige prisniveauer - og der er i høj grad en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Især den kvalitetsfaktor der hedder svedtransport. Men på de fleste prisniveau har Craft trøjer der kan konkurrere med konkurrenterne.

Det eneste sted Craft har lidt svært ved at være med er de helt billige trøjer. Dette skyldes bl.a. at Craft ikke går på kompromis med kvaliteten og derfor starter deres sortiment på et lidt højere niveau end andre mærker.

Hvor godt holder trøjen?

Den sidste del af vores vurdering handler om trøjens holdbarhed. Her mener vi f.eks. om syninger begynder at løb eller om trøjen ændre pasform efter mange vaske.

På dette punkt performer de fleste store mærker godt. Der er ikke så langt fra top til bund og Craft placerer sig fint i midten.

Ønsker du at bestille løbetøj fra Craft med jeres eget tryk, så kan du se vores udvalg her eller kontakte os på salg@sportmonda.dk . Vi glæder os til at høre fra dig.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)