Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Ansigtsmasker med logo

Bestil stof ansigtsmasker med jeres eget logo. Ansigtsmaskerne fås i flere farver med tryk i kontrastfarve.

* Alle priser er i danske kroner, ekskl. moms og med logo eller tekst trykt i én farve. Ønsker I jeres logo trykt i flere farver? Kontakt os for priser.

Ansigtsmasker med jeres eget tryk

Ansigtsmasker med logo giver jer mulighed for at vise jeres virksomhed frem, hvis I er i en situation hvor mundbind er påkrævet for jeres medarbejdere og/eller kunder.

Når man har sit logo på ansigtsmaskerne kan det være med til at skabe sammenhold blandt medarbejdere og kunder. Det er lidt ligesom når et fodboldhold ifører sig de samme kamptrøjer eller man løber DHL stafet i ens løbetrøjer.

Hvis situationen kræver at I skal benytte ansigtsmasker, så giver det ofte mening at gøre lidt mere ud af det. Både til gavn for virksomheden, medarbejdere og kunderne.

Genanvendelige ansigtsmasker

Vores stof ansigtsmasker er genanvendelige, hvilket betyder at de kan vaskes ved 60 grader og derefter benyttes igen. De er lavet i 3 tætvævede lag og lever derfor op til myndighedernes anbefalinger til stofmundbind.

Ønsker du at vide mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger til stof ansigtsmasker - og brugen af mundbind generelt - så kan du læse mere om deres anbefalinger her.

Stofmasker med logo

CE-mærkede engangsmundbind anbefales som udgangspunkt af myndighederne. Men for mange kan det være hensigtsmæssigt at benytte stofmasker som alternativ.

Det er derfor vi tilbyder stofmasker med logo, så man samtidig med at leve op til myndighedernes krav også kan vise sin forening eller virksomhed frem.

Stofmasker med tryk i mange farver

Vi tilbyder tryk i lige de farver I ønsker. De fleste vælger en klar kontrast til selve stofmaskens farve, f.eks. hvidt tryk på en sort maske, men har I andre ønsker kan det også sagtens lade sig gøre.

Det eneste du skal gøre er at kontakte os med din logofil og eventuelt andre specifikationer, så får du en skitse tilbage til godkendelse.

3-lags stof mundbind

Vores 3-lags ansigtsmasker er i god kvalitet og derfor både holdbare og behagelige at bære. De kan maskinvaskes ved 60 grader og leverer derfor op til de gængse krav og forventninger til mundbind i stof.

De er lavet i 3 tætvævede lag stof, men vores to forskellige modeller har lag i forskellige materialer. Det gør som sådan ikke en forskel for funktionaliteten, men det kan betyde lidt i forhold til hvor behagelige de er at have på.

Vores standard stofmasker er lavet i 3 lag i 100% bomuld. Vores premium stofmasker er lavet i følgende 3 lag:

* Lag 1 (yderste lag): 65% polyester + 35% bomuld
* Lag 2 (midterste lag): 100% polyster
* Lag 3 (inderste lag): 65% polyester + 35% bomuld

Denne kombination gør vores stof mundbind med tryk meget behagelige at have på, samtidig med at pasformen er sublim.

Mundbind med tryk i god kvalitet

Vi benytter os af transfertryk i den bedste kvalitet til at lave tryk på mundbind. På denne måde sikrer vi at trykket holder mindst lige så lang tid som selve mundbindet.

Vi har lavet vaske tests der gav det resultat, at trykket efter 25 vask fortsat så ud som det gjorde oprindeligt. Vi kan derfor trygt sige at trykket er i den bedst tænkelige kvalitet.

Flot tryk på mundbind

Vi sikrer at resultatet bliver så flot som muligt når I skal have tryk på mundbind. Er du ikke helt sikker på, hvor jeres logo skal placeres eller hvor stort det skal være, så kommer vi derfor meget gerne med forslag til designet.

Er der noget i jeres ønsker, som vores erfaringer siger ikke bliver optimalt, så vil vi straks fortælle jer dette. På denne måde sikrer vi sammen at jeres mundbind med tryk bliver så flotte som muligt.

Mundbind med eget logo

Du kan vælge at få en tekst tryk på mundbindene, men det kan også være jeres logo. Mundbind med eget logo kan noget helt specielt og det er derfor også denne løsning de fleste virksomheder vælger.

Er jeres logo i flere farver, så kan i enten vælge at få det trykt i det originale farve, men vi kan også hjælpe med at konvertere det til én farve. Det giver ofte et diskret og flot resultat.

Der er mange muligheder, så vi bør sagtens kunne finde en løsning der passer til jeres behov og ønsker.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)