Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter
Der er desværre forlænget leveringstid på de fleste produkter fra Joma i øjeblikket (op til 4 uger)

10 bedste fodbold stævner i Danmark

Der findes utrolig gode mulighed for, at deltage i fodbold stævner i Danmark. Både på hygge niveau og på det lidt mere seriøse plan. Vi har her samlet en masse af de turneringer, som det er muligt at deltage i.

Fodbold stævner på Sjælland og øerne
Fodbold stævner i Jylland
Fodbold stævner på Fyn

Fodbold stævner på Sjælland og øerne

Her finder du de bedste fodbold stævner på sjælland og øerne. Stævnerne er både udendørs og indendørs. Ønsker du eller I at jeres stævne var på denne liste, så skriv til os på info@sportmonda.dk

Fodbold stævner Sjælland


DBS Masters Cup

DBS Masters Cup kalder sig selv “Danmarks Bedste Indendørsstævne”. Turneringen afholdes af Ruds Vedby Idrætsforening(RVI Fodbold) og har igennem tiden har besøg af flere profiler såsom Christian Poulsen, Martin & Michael Johansen, Nikolai Stokholm og Patrick Da Silva. Cup’en har plads til ca. 50 hold og der spilles omkring 105 kampe over to dage. Førstepræmien lyder på godt og vel 20.000 kr., så det er lidt mere end bare æren at spille for.

Information
Placering: Slagelse
Type: Indendørsstævne
Alder: +18 år

Tilmeld


Kronborg Cup

Kronborg Cup er sjællands største fodboldstævne. Cup’en afholdes i August måned og er med deltagelse af mere end 7000 spillere fordelt på ca. 500 danske og internationale hold. Turneringen er for piger og drenge i alderen 8-17. Fodbold stævnet arrangeres af 8 fodboldklubber i Helsingør Kommune, hvor der spilles på 8 fodboldanlæg med i alt 60 fodboldbaner. Hvert hold spiller deres kampe på ét fodboldanlæg i løbet af weekenden.

Information
Placering: Helsingør
Type: Udenddørsstævne
Alder: 8 - 17 år.

Tilmeld


Mangler i tøj til jeres næste stævne?

Sportmonda leverer holdsæt til både små og store hold. Ingen minimumsbestilling eller opstartsgebyrer. Se priser og udvalg ved at trykke på billedet herunder.

Sportmonda Reklame


Fjord Cup

Et af nordsjællands bedste stævner er fjord cup, som finder sted hvert år i pinsen. Turneringen har plads til alle hold på alle slags niveauer. Der spilles både 3 mands, 5 mands, 8 mands og 11 mands for børn i 6 års alderen op til 15 års alderen. Stævnet løber over to dage i Slangerup Kultur og Idrætscenter, hvor der også er mulighed for indkvartering og bespisning. Selve afviklingen foregår dog på frederikssund stadion, der ligger godt og vel 8 km fra Slangerup.

Information
Placering: Slangerup
Type: Udenddørsstævne
Alder: 8 - 15 år.

Tilmeld


Fodbold stævner i Jylland

Fodbold stævner Jylland

Her er en samling af de bedste fodbold stævner i Jylland. Stævnerne er både udendørs og indendørsstævner. Er du stævne arrangør og ønsker jeres stævne på listen i Jylland, så skriv til info@spormtonda.dk

Skærbæk Open

Skærbæk Open er en af danmarks største indefodboldstævner og afvikles hvert år i dagene 25. – 29. december. Stævnet er et stort arrangement for både hold og publikum. Turneringen er inddelt i 15 rækker og har plads til ca. 72 hold. Under turneringen spilles der for pengepræmier for ca. 50.000 kr, hvor førstepræmien er på hele 15.000 kr.

Information
Placering: Skærbæk
Type: Indendørsstævne
Alder: +18 år.

Tilmeld


Nørgaard Anlæg Cup

Af fodboldstævner i Danmark er der blandt andet også Nørgaard Anlæg Cup, som afholdes i Ribe. Turneringen har plads til 30 hold og har en førstepræmie på 25.000 kr. Det er penge præmier til de første 6 hold i turneringen. Cup’en er kun for senior spillere og der spilles på små mål.

Information
Placering: Ribe
Type: Indendørsstævne
Alder: +18 år.

Tilmeld


Champagne Cup

Bramming Boldklub afholder hvert år Champagne Cup hvor ca. 30 hold dyster om en førstepræmie på godt og vel 15.000 kr. Indestævnet bliver afholdt i Bramming Kultur- og fritidscenter og spilles på små mål. Turneringen er udelukkende for herre senior.

Information
Placering: Bramming
Type: Indendørsstævne
Alder: +18 år.

Tilmeld


Vildbjerg Cup

Vildbjerg Cup er en de største turneringer i Danmark og Europa. Her deltager både danske og internationale hold i alderen 7-17 år. Turneringen er både for piger og drenge.

Vildbjerg Cup har været afviklet i over 40 år og har typisk omkring 10.000 spillere, ledere og trænere samlet til stede under turneringen. Samtidig er der mere end 9.000 publikum i form af forældre som indkvarterer sig på de omkring liggende campingpladser.

Fodbolden er førsteprioten til stævnet, hvor der spilles på græs på Vildbjergs 44 baner.

Information
Placering: Vildbjerg (tæt på Herning)
Type: Udendørsstævne
Alder: 7 - 17 år.

Tilmeld


THY CUP

Thy Cup afholdes i Hannæs Hallen i Nordjylland, hvor både ungdoms og senior spilere deltager i turneringen. Under turneringen spilles efter DBU Jyllands regler for indefodbold. Turneringen er for både drenge og piger og der spilles fra U10 til U18.

Information
Placering: Vesløs, Nordjylland
Type: Indendørsstævne
Alder: 10 - 18 år.

Tilmeld


Fanø SommerCup

I 1980 var der en gruppe mænd og kvinder der gerne ville hjælpe Fanø Boldsklubs juniorafdeling med økonomien. De besluttede sig for at lave en turnering for at samle penge ind. Så én fik fat i et par store grill, en anden fik fat i lidt øl og vand, og en tredje fik skrabet et par dommere sammen og fodbold stævnet Fanø Sommercup var født.

I mere end 40 år har Fanø Sommercup fundet sted i juli måned på Fanø. Det er siden da blevet en stor tradition for mange unge i Esbjerg og omegn at deltage i turneringen. Udover en fodbold turneringer for både herre og damer, er der også mulighed for at høre musik om aftenen og sove i telt tæt ved fodboldbanerne.

Information
Placering: Fanø
Type: Udendørsstævne
Alder: +16 år.

Tilmeld

Fodbold stævner på Fyn

Fodbold stævner Fyn

Her får du de mest populære fodbold stævner på Fyn. Alle stævnerne du ser kan være både udendørs eller indendørs. Hvis du eller I står for at arrangere et stævne på fyn, som I ønsker skulle være på denne liste, så skriv til os på info@sportmonda.dk.

FC Kurant Cup

Et af de helt store stævner på fyn er FC Kurant stævnet. Det afholdes typisk i starten af januar i TVED-hallen i Svendborg. Her kan man bl.a. deltage i flere forskellige alderstrin og rækker: U16/U17, Firmaer, Herre (seriøs), Mix, Dame, Old-boys og fest rækken. Det gode ved turneringen er, at de tager hensyn til hold inddelingen. Det vil sige, at man i firma turneringen ikke må stille med spillere, som har spillet højere niveau end Serie 3(herre) og Serie 2(damer). Det giver en rigtig god dynamik til stævnet, da man er sikker på alle kan være med.

En af de rækker som springer i øjnene er naturligvis “fest rækken”. Denne række er for dem som ønsker promiller i blodet under kampene. Max. en spiller må have spillet over Serie 2 i denne turneringsform. Der må endvidere mixes på tværs af kønnene, også tæller dame mål dobbelt.

Der er typisk rigeligt med ledige pladser til stævnet selv en måned før start og masser af gode præmier. I kan finde stævnets facebook her, hvor i også kan tilmelde jer:

Information
Placering: Svendborg
Type: Indendørsstævne
Alder: +16 år.

Tilmeld


Tved Cup

Et andet godt fodboldstævne på fyn er Tved Cup, som også finder sted i TVED-hallen i Svendborg. Dette fodbold stævne er dog typisk for børn og teenagere. Rækkerne strækker sig fra U6 til U19. Der er præmier til nummer 1, 2 og 3 i hver rækker også uddeles der også præmier for flotte mål eller gode redninger.

Information
Placering: Svendborg
Type: Indendørsstævne
Alder: 6 - 16 år.

Tilmeld


Generelt for stævner i Danmark

De bedste stævner

Stævner er et godt samlingpunkt for både børn og voksne i alle aldre. De fleste voksne har gode sociale minder fra stævner rundt omkring i diverse sportshaller. Her bliver derudover fodbolden også snakket over en toast og en cocio i kiosken. Stævner hjælper på sammenholdet og skaber gode og stærke relationer. Hos Sportmonda, ønsker vi at øge kendskabet til stævnerne rundt omkring i landet. Derfor fandt du/I ikke jeres stævne på listen her, så send os gerne en mail på info@sportmonda.dk. Så vil vi se hurtigst muligt på at få det tilføjet.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)